- Poruka
- 2.113
Tvoj izlaz je sledećiБиће излаза кад екипа из опозиције почне (иоле) озбиљно да се бави политиком. За сад то није случај, тако да... Грађани Србије треба сами да нађу излаз. То је много реалнија опција.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoj izlaz je sledećiБиће излаза кад екипа из опозиције почне (иоле) озбиљно да се бави политиком. За сад то није случај, тако да... Грађани Србије треба сами да нађу излаз. То је много реалнија опција.
Imao si 1999. sankcije i ratove, a posle toga 2008. blagostanje i evroviziju30 god se menjaju, jedni isti
Mogu i vise od jednog ali necu, nisi diskutant.Nabroj bar jednog...
Konkretno
Jer ih nema....Mogu i vise od jednog ali necu, nisi diskutant.
Klub igra dobro onoliko koliko ih podrzavaju navijatchi....Нико?
Баш "поштена" изјава...![]()
Srbija postaje svetski lider u uslovima zivota....Bez tekuće vode u kući je 27.000 domova u Njujorku i 17.500 u Los Anđelesu. I gradovi kao što su Milvoki, San Antonio, Feniks, Nešvil, Sijetl i Klivlend takođe imaju znatan broj domova bez vode, a situacije se ne popravlja u poslednjih 20 godina, pokazuje izveštaj.
ja znam ali neću da kažem. kada vam drugi sve kaže i sve udeli a koji ste onda vi tu faktor?Ok, diktatura, medijski mrak... Sve je to jasno.
A izlaz?
Vlasnici pasosa valjda...ja znam ali neću da kažem. kada vam drugi sve kaže i sve udeli a koji ste onda vi tu faktor?![]()
Klub igra dobro onoliko koliko ih podrzavaju navijatchi....
dabome, i index.. nije moguće naučiti raditi a da se ne radi. niti misliti dok ti drugi ne nauči.Vlasnici pasosa valjda...
Index je zabluda...zaobilazni i jeftiniji put za stipse...dabome, i index.. nije moguće naučiti raditi a da se ne radi. niti misliti dok ti drugi ne nauči.