Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.157
da, shvatio sam da nemas kredita ......
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keeper:Furerr:E bezte iz mog groba za takve stvari koje vi pisete predvideli smo (ste) temu "za nas :-D" .
tesno nam je tamo![]()
![]()

Bre,Furerr,ko da ce ne znam sta da rade tamo! Ne bi valjda na javnom mestu? :shock:Furerr:Keeper:Furerr:E bezte iz mog groba za takve stvari koje vi pisete predvideli smo (ste) temu "za nas :-D" .
tesno nam je tamo![]()
![]()
Ajde pustam vas. :? Al' nemoje dugo. Vidis cortney kakvi su pruzis im temu sam za njih (vas) oni uzmu ceo forum......cccccccccccccccccccccc :wink:
Kako? :shock:Keeper:da, shvatio sam da nemas kredita ......
Courtney:Bre,Furerr,ko da ce ne znam sta da rade tamo! Ne bi valjda na javnom mestu? :shock:Furerr:Keeper:Furerr:E bezte iz mog groba za takve stvari koje vi pisete predvideli smo (ste) temu "za nas :-D" .
tesno nam je tamo![]()
![]()
Ajde pustam vas. :? Al' nemoje dugo. Vidis cortney kakvi su pruzis im temu sam za njih (vas) oni uzmu ceo forum......cccccccccccccccccccccc :wink:
ali znas kao se kaze ko pita ne skita
. Pa pitaj ih sta ce da rade, ja ne smem.Izgleda niko nje cuo. Ili smo mi zatucani ili ti preterujes (ono prvo ne bi me cudilo). Uzgred ako volis te menje poznate grupe jesi li ti cula za Claw hammer ili Killerdozer nikako ne mogu da nadjem nista od njh (sem ono sto imam naravno).AMY-LEE:dal ste culi za ovu rock grupu,sta mislite o njoj,a prvenstveno o frontmanu Paul McCoy-u?
8)

Courtney:Kako? :shock:Keeper:da, shvatio sam da nemas kredita ......
Furerr:Courtney:Bre,Furerr,ko da ce ne znam sta da rade tamo! Ne bi valjda na javnom mestu? :shock:Furerr:Keeper:Furerr:E bezte iz mog groba za takve stvari koje vi pisete predvideli smo (ste) temu "za nas :-D" .
tesno nam je tamo![]()
![]()
Ne znamali znas kao se kaze ko pita ne skita
. Pa pitaj ih sta ce da rade, ja ne smem.
trim:imam jedan zanimljiv podatak za sve postovaoce reggae zvuka, a to je da imam jednog druga koji toliko pljuje po reggae-u da mi dodje da ga raskomadam nekim tupim predmetom! on je cak otisao u krajnost cak je zabranio unosenje CD-ova ove vrste u njegov stan! bolid. volela bi samo da ga napicite najstrasnije, pa da ga dovedem da vidi ovaj forum, skenjace se u zivot jer on jos nije svestan kolika je snaga u reggae-u!![]()
Black ti je daleko najbolji Metal pravac. Ali dobro ukusi su razliciti.mortishaaa:NE MRZIM!!!![]()
nego ne volim nesto posebno.. ja sam vise u power stilu :wink:
Keeper:Boze, a jel ti Jovana77 zena ili keva ili sluzavka?
ja nista sad ne kontam ........

pazi ovako,na koncertu Eyesburn-a u SKC-u srela sam poznanicu iz bivse muzicke. Bila sam sa ortakom i njegovim ortacima iz srednje,a ona je poznavala i tog mog ortaka... Pa da li si to ti ????? :?Eyesburn girl:U kojoj si ti?nirvana_girl:Eyesburn_girl u koju muzicku ides? Mozda te znam...
da,vidi stvarno....Furerr:Znaci u tom chuchu grmi zec! svako ko ide ili je ishao u muzicku skolu, svoj nick zavrshava girl. Zanimljivo!!!!!!!!!!!! :? :?![]()
![]()

TRASH TRASH TRASH I SAMO TRASH!. . .:Black ti je daleko najbolji Metal pravac. Ali dobro ukusi su razliciti.mortishaaa:NE MRZIM!!!![]()
nego ne volim nesto posebno.. ja sam vise u power stilu :wink:

Keeper:Courtney:Kako? :shock:Keeper:da, shvatio sam da nemas kredita ......
pa cim mi ne odgovaras na porukice

Ali, da smo razmenili mnogo misljenja, JESMO!
meni je amy delovala bas kao ok osoba ........jel si sigurna u to?