ima li hopera????

Furerr:
Keeper:
Furerr:
E bezte iz mog groba za takve stvari koje vi pisete predvideli smo (ste) temu "za nas :-D" .

tesno nam je tamo :roll: :lol:

Ajde pustam vas. :? Al' nemoje dugo. Vidis cortney kakvi su pruzis im temu sam za njih (vas) oni uzmu ceo forum......cccccccccccccccccccccc :wink:
Bre,Furerr,ko da ce ne znam sta da rade tamo! Ne bi valjda na javnom mestu? :shock:

Courtney:
Furerr:
Keeper:
Furerr:
E bezte iz mog groba za takve stvari koje vi pisete predvideli smo (ste) temu "za nas :-D" .

Ajde pustam vas. :? Al' nemoje dugo. Vidis cortney kakvi su pruzis im temu sam za njih (vas) oni uzmu ceo forum......cccccccccccccccccccccc :wink:
Bre,Furerr,ko da ce ne znam sta da rade tamo! Ne bi valjda na javnom mestu? :shock:

Ne znam :?: ali znas kao se kaze ko pita ne skita :idea:. Pa pitaj ih sta ce da rade, ja ne smem.

AMY-LEE:
dal ste culi za ovu rock grupu,sta mislite o njoj,a prvenstveno o frontmanu Paul McCoy-u?
8)
Izgleda niko nje cuo. Ili smo mi zatucani ili ti preterujes (ono prvo ne bi me cudilo). Uzgred ako volis te menje poznate grupe jesi li ti cula za Claw hammer ili Killerdozer nikako ne mogu da nadjem nista od njh (sem ono sto imam naravno). :)

imam jedan zanimljiv podatak za sve postovaoce reggae zvuka, a to je da imam jednog druga koji toliko pljuje po reggae-u da mi dodje da ga raskomadam nekim tupim predmetom! on je cak otisao u krajnost cak je zabranio unosenje CD-ova ove vrste u njegov stan! bolid. volela bi samo da ga napicite najstrasnije, pa da ga dovedem da vidi ovaj forum, skenjace se u zivot jer on jos nije svestan kolika je snaga u reggae-u! :idea:

Furerr:
Courtney:
Furerr:
Keeper:
Furerr:

Ne znam :?: ali znas kao se kaze ko pita ne skita :idea:. Pa pitaj ih sta ce da rade, ja ne smem.

sta bre sta cemo da radimo ???
sta je s vama ??? ne mozes pricati normalno ... :twisted: mortishaaa, ajmo da ih bijemo 8)

trim:
imam jedan zanimljiv podatak za sve postovaoce reggae zvuka, a to je da imam jednog druga koji toliko pljuje po reggae-u da mi dodje da ga raskomadam nekim tupim predmetom! on je cak otisao u krajnost cak je zabranio unosenje CD-ova ove vrste u njegov stan! bolid. volela bi samo da ga napicite najstrasnije, pa da ga dovedem da vidi ovaj forum, skenjace se u zivot jer on jos nije svestan kolika je snaga u reggae-u! :idea:

ja bas mislim da je tvoj drug faca.
i ja bih isto uradio :twisted:
:roll:
hehehehhehe.
(to govore defrinol i paracetamol iz mene ...)

Tacno, i ja sam se setila ko je! Hocu reci samo nesto, sto dovoljno govori i o njemu i o Evanescence i o showbiz-u uopste: kad su ga pitali kakvi su u sustini Evanescence, kakvi su ljudi i to, on je rekao da nema pojma, jer su ih samo menadzeri ubacili u studio (njega i njih), snimili su pesmu i to je to. Prodani su, svi su prodani...

Back