guitarrr_babe
Domaćin
- Poruka
- 4.381
Tako sam procitala. A i nije mi tesko da poverujem. Na MTVu nema postenog coveka, moja AMY
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ajde!!!!! Ja sam uvek ZA!! :wink:Keeper:Furerr:Courtney:Bre,Furerr,ko da ce ne znam sta da rade tamo! Ne bi valjda na javnom mestu? :shock:Furerr:Keeper:Furerr:E bezte iz mog groba za takve stvari koje vi pisete predvideli smo (ste) temu "za nas :-D" .
tesno nam je tamo![]()
![]()
Ajde pustam vas. :? Al' nemoje dugo. Vidis cortney kakvi su pruzis im temu sam za njih (vas) oni uzmu ceo forum......cccccccccccccccccccccc :wink:
Ne znamali znas kao se kaze ko pita ne skita
. Pa pitaj ih sta ce da rade, ja ne smem.
sta bre sta cemo da radimo ???
sta je s vama ??? ne mozes pricati normalno ...mortishaaa, ajmo da ih bijemo 8)

- Znas sta ja kad sam tebe molila da platis meni, ti si reko da sam sponzorusa..Keeper:ijoj, sponzore moj, ostao sam 45min. na 041 zbog tebe. sad ces ti da platis ...... 8)
e sad ja necu ni da ti platim tih 45min. :x Ni da ti vise budem sponzor! :x Sta bi sa projektom? Incognito:Keeper:Boze, a jel ti Jovana77 zena ili keva ili sluzavka?
ja nista sad ne kontam ........
Jovana mi je samo drago bice... moja secerlema... jedna od mezimica medju mojim stadom![]()
![]()
![]()
mortishaaa:- Znas sta ja kad sam tebe molila da platis meni, ti si reko da sam sponzorusa..Keeper:ijoj, sponzore moj, ostao sam 45min. na 041 zbog tebe. sad ces ti da platis ...... 8)![]()
e sad ja necu ni da ti platim tih 45min. :x Ni da ti vise budem sponzor! :x Sta bi sa projektom?
![]()
nirvana 89:Bože sačuvaj!!! :?
:wink: Keeper:AMY nam nesto previse voli te sa MTV-ja ...... nije ni cudo sto ih niko ne zna
guitarrr_babe:Tako sam procitala. A i nije mi tesko da poverujem. Na MTVu nema postenog coveka, moja AMY
draga moja.. kako se usudjujes da mi kvaris temu?? :? :shock:Courtney:TRASH TRASH TRASH I SAMO TRASH!. . .:Black ti je daleko najbolji Metal pravac. Ali dobro ukusi su razliciti.mortishaaa:NE MRZIM!!!![]()
nego ne volim nesto posebno.. ja sam vise u power stilu :wink:
![]()
![]()
![]()
Ne bih rekla...Toliko sam poznatih ljudi srela da se vise i ne secam...Ja sam bila sa ortakinjom na koncertu ako ti nesto znaci... :?nirvana_girl:pazi ovako,na koncertu Eyesburn-a u SKC-u srela sam poznanicu iz bivse muzicke. Bila sam sa ortakom i njegovim ortacima iz srednje,a ona je poznavala i tog mog ortaka... Pa da li si to ti ????? :?Eyesburn girl:U kojoj si ti?nirvana_girl:Eyesburn_girl u koju muzicku ides? Mozda te znam...
Na sta konkretno mislis? Reggae kao muzicki pravac, nacin zivota ili nesto trece? Dosta toga je receno...Ono sto je meni zanimljivo je recimo kako profesori reaguju kad im pomenes reggae i rasta pokret. Na pr. drug moje ortakinje imao je prosle godine za zadatak da napise referat o Jamajci iz geografije, a on je vise od pola casa pricao kako ono je najvrednije sto je Jamajka podarila-Bob Marley!!!!!Onda se raspricao o rasta pokretu, a zena ga je zblenuto gledala-u fazonu sta ovaj lupeta. Nije cak ni smeo da pomene m... da ga momentalno ne bi izbacila sa casa. Ili recimo pismeni iz srpskog-tema otprilike glasi-koje vas je umetnicko delo zadivilo. Opet znam ljude koji su pisali o Marlijevim pesmama, rasta filozofiji...i opet tesko da ce neko za to dobiti pet (casni izuzetak pojedinim profama koji gotive reggae). Uh, bas sam se raspisala...trim:STA MISLITE O REGGAE-u ?

Keeper:Incognito:Keeper:Boze, a jel ti Jovana77 zena ili keva ili sluzavka?
ja nista sad ne kontam ........
Jovana mi je samo drago bice... moja secerlema... jedna od mezimica medju mojim stadom![]()
![]()
![]()
eh, kolko ti imas secerlema ??? :shock:
ma boli tebe, Boze, moze ti se ......
HM da pogadjam ko je pisao o toj temi. :wink:Eyesburn girl:Na sta konkretno mislis? Reggae kao muzicki pravac, nacin zivota ili nesto trece? Dosta toga je receno...Ono sto je meni zanimljivo je recimo kako profesori reaguju kad im pomenes reggae i rasta pokret. Na pr. drug moje ortakinje imao je prosle godine za zadatak da napise referat o Jamajci iz geografije, a on je vise od pola casa pricao kako ono je najvrednije sto je Jamajka podarila-Bob Marley!!!!!Onda se raspricao o rasta pokretu, a zena ga je zblenuto gledala-u fazonu sta ovaj lupeta. Nije cak ni smeo da pomene m... da ga momentalno ne bi izbacila sa casa. Ili recimo pismeni iz srpskog-tema otprilike glasi-koje vas je umetnicko delo zadivilo. Opet znam ljude koji su pisali o Marlijevim pesmama, rasta filozofiji...i opet tesko da ce neko za to dobiti pet (casni izuzetak pojedinim profama koji gotive reggae). Uh, bas sam se raspisala...trim:STA MISLITE O REGGAE-u ?![]()

Keeper:slusaj, nema potrebe da mu iko ista govori.
covek ne voli rege, moze mu se ....... pa sta.
to je njegov problem