ima li hopera????

Keeper:
Furerr:
Courtney:
Furerr:
Keeper:
Furerr:
E bezte iz mog groba za takve stvari koje vi pisete predvideli smo (ste) temu "za nas :-D" .

tesno nam je tamo :roll: :lol:

Ajde pustam vas. :? Al' nemoje dugo. Vidis cortney kakvi su pruzis im temu sam za njih (vas) oni uzmu ceo forum......cccccccccccccccccccccc :wink:
Bre,Furerr,ko da ce ne znam sta da rade tamo! Ne bi valjda na javnom mestu? :shock:

Ne znam :?: ali znas kao se kaze ko pita ne skita :idea:. Pa pitaj ih sta ce da rade, ja ne smem.

sta bre sta cemo da radimo ???
sta je s vama ??? ne mozes pricati normalno ... :twisted: mortishaaa, ajmo da ih bijemo 8)
E ajde!!!!! Ja sam uvek ZA!! :wink: :lol: :lol:
Nego ja sam zakljucila (iz prethodnih postova) da je Cuortney uzasan PIRKE!! 8) :o

mortishaaa:
Keeper:
ijoj, sponzore moj, ostao sam 45min. na 041 zbog tebe. sad ces ti da platis ...... 8)
- Znas sta ja kad sam tebe molila da platis meni, ti si reko da sam sponzorusa.. :cry: :cry: e sad ja necu ni da ti platim tih 45min. :x Ni da ti vise budem sponzor! :x Sta bi sa projektom? :roll:

ja sam odbio da te sponzorisem al' ti mene nisi. zato, ajde sad lepo poljuni lovu ..... :lol:
buehehehhehe. salim se.
projekat? ma ona zgodna nadrkana asistentkinja se bas napalila na moj rad, cak mi je i ime zapamtila i nekoliko puta ponovila pred drugima 8)
a ona mrlja, ma lepo sam ja to ziletom sredio :wink:

nirvana_girl:
Eyesburn girl:
nirvana_girl:
Eyesburn_girl u koju muzicku ides? Mozda te znam...
U kojoj si ti?
pazi ovako,na koncertu Eyesburn-a u SKC-u srela sam poznanicu iz bivse muzicke. Bila sam sa ortakom i njegovim ortacima iz srednje,a ona je poznavala i tog mog ortaka... Pa da li si to ti ????? :?
Ne bih rekla...Toliko sam poznatih ljudi srela da se vise i ne secam...Ja sam bila sa ortakinjom na koncertu ako ti nesto znaci... :?

trim:
STA MISLITE O REGGAE-u ?
Na sta konkretno mislis? Reggae kao muzicki pravac, nacin zivota ili nesto trece? Dosta toga je receno...Ono sto je meni zanimljivo je recimo kako profesori reaguju kad im pomenes reggae i rasta pokret. Na pr. drug moje ortakinje imao je prosle godine za zadatak da napise referat o Jamajci iz geografije, a on je vise od pola casa pricao kako ono je najvrednije sto je Jamajka podarila-Bob Marley!!!!!Onda se raspricao o rasta pokretu, a zena ga je zblenuto gledala-u fazonu sta ovaj lupeta. Nije cak ni smeo da pomene m... da ga momentalno ne bi izbacila sa casa. Ili recimo pismeni iz srpskog-tema otprilike glasi-koje vas je umetnicko delo zadivilo. Opet znam ljude koji su pisali o Marlijevim pesmama, rasta filozofiji...i opet tesko da ce neko za to dobiti pet (casni izuzetak pojedinim profama koji gotive reggae). Uh, bas sam se raspisala... :)

Keeper:
Incognito:
Keeper:
Boze, a jel ti Jovana77 zena ili keva ili sluzavka?
ja nista sad ne kontam ........

Jovana mi je samo drago bice... moja secerlema... jedna od mezimica medju mojim stadom :lol: :lol: :lol:

eh, kolko ti imas secerlema ??? :shock:
ma boli tebe, Boze, moze ti se ......

e ako ti niko nije rekao ja cu:

GREH JE BITI LJUBOMORAN NA BOGA!

Eyesburn girl:
trim:
STA MISLITE O REGGAE-u ?
Na sta konkretno mislis? Reggae kao muzicki pravac, nacin zivota ili nesto trece? Dosta toga je receno...Ono sto je meni zanimljivo je recimo kako profesori reaguju kad im pomenes reggae i rasta pokret. Na pr. drug moje ortakinje imao je prosle godine za zadatak da napise referat o Jamajci iz geografije, a on je vise od pola casa pricao kako ono je najvrednije sto je Jamajka podarila-Bob Marley!!!!!Onda se raspricao o rasta pokretu, a zena ga je zblenuto gledala-u fazonu sta ovaj lupeta. Nije cak ni smeo da pomene m... da ga momentalno ne bi izbacila sa casa. Ili recimo pismeni iz srpskog-tema otprilike glasi-koje vas je umetnicko delo zadivilo. Opet znam ljude koji su pisali o Marlijevim pesmama, rasta filozofiji...i opet tesko da ce neko za to dobiti pet (casni izuzetak pojedinim profama koji gotive reggae). Uh, bas sam se raspisala... :)
HM da pogadjam ko je pisao o toj temi. :wink: :lol:

Al' ste se razkenjali. :? Kakve ovo sve ima veze sa bilo cime. :x Ja sam bog ovog forum i ovde ima mene da slusate, inace cu sve da vas pretvotim u ................................................................... nesto :?: :!: :?: :!:

Jeste li culi . :twisted: :lol: :lol:

Keeper:
slusaj, nema potrebe da mu iko ista govori.
covek ne voli rege, moze mu se ....... pa sta.
to je njegov problem

Ma nemoj. :x Ne znam ko je ovde prvi bio za dovodjenje ljudi u nedoumicu o necemu u sta su do tog momenta bili 100 posto sigurni. Ajde sad ja i ti da lepo pretresemo njegov mozak i navedemop ga na razmisljanje.

Back