ima li hopera????

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
eh, dete, dete .....
tako mlada a tako ... naduvana :lol:
sta da radim s tobom? da te kazem mami ..... ?
hmmmmm .......
ehm ...
....
ehe ......
znam ja da me ti neces odati.. :wink:
e sinoc mi pukla veza, a meni se spavalo pa me mrzelo da se ponovo konektujem :wink:

no frxe.
ako mene sad odjednom nestane to je zato sto nemam vremena, trenutno sam u minusu :roll:
NJAH NJAH.. a je se bas cudila kako si stalno na netu.. kad god da dodjem :shock:

pa eto, znam kad otprilike dolazis, pa dodjem i ja... :lol:

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
... ne, ne ... ne pustam nikog iza ledja :wink:
mozete samo ispred mene, da vas prve pojedu a ja da smugnem :lol:
dzentlmenski, a?
ma da.. :wink:
al' nece tebi tamo niko nista.. tu svi beze od djavola.. osim ako nemaju krst.. :wink: :lol: :D

da, znam
sevil.gif

hehehehehehhe
pissed.gif
STo ti dobar taj fotograf.. i bas si fotogenican.. preporuci mii ga, da i ja odem da se slikam :!: :lol:

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
... ne, ne ... ne pustam nikog iza ledja :wink:
mozete samo ispred mene, da vas prve pojedu a ja da smugnem :lol:
dzentlmenski, a?
ma da.. :wink:
al' nece tebi tamo niko nista.. tu svi beze od djavola.. osim ako nemaju krst.. :wink: :lol: :D

da, znam
sevil.gif

hehehehehehhe
pissed.gif
STo ti dobar taj fotograf.. i bas si fotogenican.. preporuci mii ga, da i ja odem da se slikam :!: :lol:

cekaj, evo sad cu da te uslikam
SKLJOC !!!
evo te:
crazy.gif

uuuuuuu, sto si slatka
crazy3.gif

hehehehhe
ne zameri mi molim te. ......

Incognito:
ehej, ljudi... mojne sad da srucim svoj gnev po vama sto kvarite temu u kojoj se obicni smrtnici nadmecu ko zna vise o meni i ko zna sta ja volim da slusam! :twisted: :twisted: :twisted:

Ozbiljno, Keeper, SRAM TE BILO! :wink: :?

cekaj, a koja je ovo tema ? ......
:shock:
uuuuuuuuuuuu, izvini gosp.Luciferu !!!!!!!
nadam se da me neces peci na raznju i da ces mi dati priliku da se iskupim. sta da radim?
da odem u cosak da se sramim??? :roll:

Keeper:
nadam se da me neces peci na raznju i da ces mi dati priliku da se iskupim. sta da radim?

hmmm... da prospes kukuruz po podu, kleknes na njega, i 30 minuta izgovaras 'Sotono, i jesi pod zemljom, da svjati se ime tvoje...' :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Keeper:
Incognito:
ehej, ljudi... mojne sad da srucim svoj gnev po vama sto kvarite temu u kojoj se obicni smrtnici nadmecu ko zna vise o meni i ko zna sta ja volim da slusam! :twisted: :twisted: :twisted:

Ozbiljno, Keeper, SRAM TE BILO! :wink: :?

ma Bog je nemilosrdan.. nece ti ovo NIKAD oprostiti.. :P :P :P :twisted: (izvini al' sam morala, jes' da sam obecala da necu vise nika, al' je to bilo jace od mene :!: )

Incognito:
Keeper:

hmmm... da prospes kukuruz po podu, kleknes na njega, i 30 minuta izgovaras 'Sotono, i jesi pod zemljom, da svjati se ime tvoje...' :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

u je8o te, Boze, moze li nesto lakse?
nemam di sad nac' taj kukuruz bre ....... :roll:

Incognito:
ma milosrdan sam ja, srce... ja tri puta prastam (kad iskoristite taj bonus, obratite se alahu ;) ) :lol:

u tom slucaju ispucao sam i Boga, i Alaha, i Budu, ostade mi jos Manitu ..... ma lepo cemo ja i Manitu da zapalimo "lulu mira" (mora da je puno najboljih trava :lol: ) ...... i zvacu mortishuuu, ona voli te stvari 8)

Keeper:
Incognito:
ma milosrdan sam ja, srce... ja tri puta prastam (kad iskoristite taj bonus, obratite se alahu ;) ) :lol:

u tom slucaju ispucao sam i Boga, i Alaha, i Budu, ostade mi jos Manitu ..... ma lepo cemo ja i Manitu da zapalimo "lulu mira" (mora da je puno najboljih trava :lol: ) ...... i zvacu mortishuuu, ona voli te stvari 8)
jao, hvala.. kako mislis na mene :!: :!: :wink: :oops:

Back