Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.212
panonsko more?
hehe. nista, zimi klizanje, leti kupanjac 8)
hehe. nista, zimi klizanje, leti kupanjac 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mortishaaa:NJAH NJAH.. a je se bas cudila kako si stalno na netu.. kad god da dodjem :shock:Keeper:mortishaaa:znam ja da me ti neces odati.. :wink:Keeper:eh, dete, dete .....
tako mlada a tako ... naduvana![]()
sta da radim s tobom? da te kazem mami ..... ?
hmmmmm .......
ehm ...
....
ehe ......
e sinoc mi pukla veza, a meni se spavalo pa me mrzelo da se ponovo konektujem :wink:
no frxe.
ako mene sad odjednom nestane to je zato sto nemam vremena, trenutno sam u minusu![]()

ops:STo ti dobar taj fotograf.. i bas si fotogenican.. preporuci mii ga, da i ja odem da se slikamKeeper:mortishaaa:ma da.. :wink:Keeper:... ne, ne ... ne pustam nikog iza ledja :wink:
mozete samo ispred mene, da vas prve pojedu a ja da smugnem![]()
dzentlmenski, a?
al' nece tebi tamo niko nista.. tu svi beze od djavola.. osim ako nemaju krst.. :wink:![]()
![]()
da, znam![]()
hehehehehehhe![]()

mortishaaa:DIVNO!!!ops:
mortishaaa:STo ti dobar taj fotograf.. i bas si fotogenican.. preporuci mii ga, da i ja odem da se slikamKeeper:mortishaaa:ma da.. :wink:Keeper:... ne, ne ... ne pustam nikog iza ledja :wink:
mozete samo ispred mene, da vas prve pojedu a ja da smugnem![]()
dzentlmenski, a?
al' nece tebi tamo niko nista.. tu svi beze od djavola.. osim ako nemaju krst.. :wink:![]()
![]()
da, znam![]()
hehehehehehhe![]()
![]()
![]()
NTNTNTNTNNTNT..Keeper:mortishaaa:DIVNO!!!ops:
opet se crvenis?![]()
sta ces, ovde sedim po ceo dan i njakam projekte skrnave ...... a mrzi me da izadjem napolje .....
ops:hahahahahahahahahahahahahahaIncognito:ehej, ljudi... mojne sad da srucim svoj gnev po vama sto kvarite temu u kojoj se obicni smrtnici nadmecu ko zna vise o meni i ko zna sta ja volim da slusam!![]()
![]()
Ozbiljno, Keeper, SRAM TE BILO! :wink: :?
ma ne.. znas ono sneg, led.. etc. :wink:Keeper:zima?
zima ti je u pet ujutro kad ja ustajem ...![]()

Incognito:ehej, ljudi... mojne sad da srucim svoj gnev po vama sto kvarite temu u kojoj se obicni smrtnici nadmecu ko zna vise o meni i ko zna sta ja volim da slusam!![]()
![]()
Keeper:cekaj, a koja je ovo tema ? ......
:shock:
uuuuuuuuuuuu, izvini gosp.Luciferu !!!!!!!
nadam se da me neces peci na raznju i da ces mi dati priliku da se iskupim. sta da radim?
da odem u cosak da se sramim???![]()
ma Bog je nemilosrdan.. nece ti ovo NIKAD oprostiti..Keeper:Incognito:ehej, ljudi... mojne sad da srucim svoj gnev po vama sto kvarite temu u kojoj se obicni smrtnici nadmecu ko zna vise o meni i ko zna sta ja volim da slusam!![]()
![]()
cekaj, a koja je ovo tema ? ......
nadam se da me neces peci na raznju i da ces mi dati priliku da se iskupim. sta da radim?
)
znaci da odmah idem o njega..Incognito:ma milosrdan sam ja, srce... ja tri puta prastam (kad iskoristite taj bonus, obratite se alahu)
![]()
8)Incognito:Keeper:cekaj, a koja je ovo tema ? ......
hmmm... da prospes kukuruz po podu, kleknes na njega, i 30 minuta izgovaras 'Sotono, i jesi pod zemljom, da svjati se ime tvoje...'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Incognito:ma milosrdan sam ja, srce... ja tri puta prastam (kad iskoristite taj bonus, obratite se alahu)
![]()
) ...... i zvacu mortishuuu, ona voli te stvari 8)jao, hvala.. kako mislis na meneKeeper:Incognito:ma milosrdan sam ja, srce... ja tri puta prastam (kad iskoristite taj bonus, obratite se alahu)
![]()
u tom slucaju ispucao sam i Boga, i Alaha, i Budu, ostade mi jos Manitu ..... ma lepo cemo ja i Manitu da zapalimo "lulu mira" (mora da je puno najboljih trava) ...... i zvacu mortishuuu, ona voli te stvari 8)
:wink:
ops:mortishaaa:ode Keeper.. i ja osta sama..![]()
![]()
![]()