ima li hopera????

Da nije ona "godine nizes ko da su perle, od bizuterije do cilibara, a tek poneka blistavi brilijant"? TO je Bajagina pesma (imas srece, jedina njegova koju volim). Ali, ipak. ne znam skroz reci. U svakom slucaju znacice ti ako samo znas ime izvodjaca.

guitarrr_babe:
Ne, kazem, ti pominjes mlade ljude koji ne razmisljaju o svom ponasanju, pa si ti tu da im ukazes na to. ALi i ti si mlad covek i ne razmisljas o svom ponasanju (koristim tvoju definiciju). Onda se namecu dva zakljucka: ili samo ti razmisljas o svom ponasanju, a svi drugi samo tupo kucaju, ili svi razmisljaju o svom ponasanju, ali svako na svoj naci, a tvoj nacin je cisto individualisticki, pa ne vidis tudje misljenje kao vredno, vec samo svoje. TO sam htela da kazem.

ej bre ... ja kazem da razmisljam o svom ponasanju a ti da ne ... :?
covece, sve sto sam radio je da sam provokacijom pokusavao da stavim na staklene noge misljenje drugoga ...... a ti mi napravi psiho-profil ..... :roll:
mada, bojim se da SKORO svi ovde MNOGO tupo kucaju ... naravno ne svi ... ali ... :?

previse mraka i depresije za moj ukus, a i za vecinu pretpostavljam ..........
ali imaju cool pesme, nije da nemaju. jedino me iznerviralo kako su obradili "Sobu" od EKV-a ... ostade ista samo je pevac odmrmljao text ..... :?

Roots:
eeeee ljudi,jedva sam cekala ovaj koncert ali vredelo jeeeee.fenomenalno je bilo ali stvarno.nikada se bolje nisam provela.samo sam se iznervirala sto su ga odlozili ali ne ma veza ,to se da zaboraviti. :D nadam se da ce biti jos ovakvih koncerata!e a kako je vama bilo???

ok oni sviraju ja nisam bash neki aktivan slusac al nije me ipak pomerilo :( a lose su ozvucili izgleda da tamo nikad ne mogu normalno da ozvuce grupe

guitarrr_babe:
Ne, ja ne volim da ubedujem ljude. Jednostavno, svako misli sta hoce, a ko je u pravu - Bog zna!

heh ....... nisam siguran da mogu da opravdam takav stav. ipak, to je previse respekta ...
naravno da se treba ubedjivati, ali na konstruktivan nacin, sto je malo teze, ali...... mislim, kaze ti neko apsoluti idiotizam i to je kao njegovo misljenje a ti ces njemu "respect brother respect"
???
ipak ne moze tako.
respektuju se samo stvari koje zasluzuju respekt

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
cek bre.. zar si odustao od nastupa sa njima??? :?

pa sta mislis zasto me vodis ??? 8) :lol:
a festival????? :shock:

kakav sad festival ???
onaj za kortni? sta s njime?

nego, u vezi festivala za kortni. ajd da napravimo da traje toliko dugo kolko ona lezi bolesna u kuci?
ako bude mesec dana, onda festival traje mesec dana!
zaje8emo i Exit s njime. dovedemo sve najbolje.

i navucemo i tehnase natpisima "hiljadu najboljih DJ-ejeva" a onda ih utrpamo u neki podrum i zakljucamo :lol:

au ljudi ****** al ste smorili.Pa 3 strane o necemu pisete sto nema veze sa temom.Ima zena u reggae muzici,dosta samo sto su kod nas nepoznate,Evo queen omega je bila na echo-u,culi ste valjda za grupu sister nancy ili sister carol ili marcia griffiths...Ima ih ali treba se samo potruditi da se nadje.E ko hoce to da pravi grupu?

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
cek bre.. zar si odustao od nastupa sa njima??? :?

pa sta mislis zasto me vodis ??? 8) :lol:
a festival????? :shock:

kakav sad festival ???
onaj za kortni? sta s njime?

nego, u vezi festivala za kortni. ajd da napravimo da traje toliko dugo kolko ona lezi bolesna u kuci?
ako bude mesec dana, onda festival traje mesec dana!
zaje8emo i Exit s njime. dovedemo sve najbolje.

i navucemo i tehnase natpisima "hiljadu najboljih DJ-ejeva" a onda ih utrpamo u neki podrum i zakljucamo :lol:
kakva ideja!!!!!!!! :shock: :lol: :lol: :wink:

Back