ima li hopera????

imam ih na kaseti ali ne mogu da se setim ko ih peva, pa ne mogu da ih skinem.

1.
sa desne strane
nocas nema te
znas da je krevet
veci bez tebe.
postelja cuva
tvoje mirise
i stvari po sobi
smeju mi se.

kao na strazi
cuvam noc od budnih
ja sam samo jedan od
sinova bludnih
pravih se reci
uvek kasno setim
odgovor znam kad ostanem sam.....................

2.ja nisam tvoj
ja nisam tvoj
mene mesto ne drzi
urazumi se
devojcice
idi pusti me na miru..................

I ja sam bio zrtva granda. Ovg leta kad se vracali
s mora lastinim busom. Vozaci nisu imali ni jednu
drugu kasetu nego GRAND SHOW bla bla shit ver.# vol
trt trt. E tu kasetu sam ne samo slusao nego i
GLEDAO 3 puta do bg-a. I jos sam sedeo u prvom redu.
:( :( :( :( :(
Nemojte tako ljudi ipak treba negde povuci crtu. :(
Ne treba dopustiti nam pink upravlja zivotima.

MIR 8)

Dobre sluske i dobar discman/mp3 player su dovoljni da se oduprete naletima sadizma kod vozaca autobusa...

A imam i ja kontra-tezu... Vracao se gradskim (mislim privatnim, ali ipak je to gradski prevoz ;)) iz 'dalekog' mesta Borce ... ladno mu do centra treba vise od pola sata... Ali sam zato uzivao u muzici... Covek bre ima ukus... REM, RHCP, Chris Rea, RATM... ma proslo vreme k'o za tren... Eh, kad bi tako bilo uvek :? ... A ne nekad kad u rane jutarnje sate neko od tih pomahnitalih vozaca pusti 'Sine moooooooj...' pa voznju od 15 minuta ucini kao trosatni obilazak pakla :evil:

Capoeira Maestra Joao Grande???

To pitam jer je neko ovde bas tako nesto pomenuo (birimbao, atabaque, i sl.), po slobodnoj proceni to je bila diskusija izmedju Guardian-a i nekoga jos, pa je onda taj neko odgovorio da izbije capoeira-u iz glave, i onda sam se ja setila da sam cula za to, ali ne znam sta je.

Ma jedino se Guardian odavde ozbiljno bavi kapoerom... Ja onako vise laicki... Nekad me to privlacilo...

A sad, ne znam sta znaci ona recenica (ako je u tom kontekstu), ali Joao je neki poznati ucitelj capoeira-e u NYC-u... Capoera Maestre - kapoera majstor... Sad, mozda se preziva Grande, a mozda se i misli 'Veliki kapoera majstor Joao'...

E sad, Guardiane, slobodno ispravi ako sam negde pogresio ;)

I nije neko, nego Incognito, taj sto mu je preporucio da batali to ;)

Poz.

Now we'll see who's the real capoeira maestre in this neighborhood...

znas kako da su gadni,gadni su,to stoji......smaraju pevaju o nekim ribama kako oni sve muvaju ,kenjaju kao trudne foke.....brate....ali ako vec pevaju o svemu tome red bi bio da i oni idu uz taj fazon a ne da nosi neke uske pederske farmerke i neke pumica majicice koje samo sto se ne pocepaju od ,,misica,,.a tek onaj lik kako se zove,nije ni bitno,sa onim siskicama na vrhu cela ,masnom kosom i konjskom glavom skenja sve a onaj drugi sa dlakavim nogama u belim gacama i sakou.......komedija!trebalo bi ga potopiti u bure voska da se ljudski skine onaj mini-val sa njegovog ,,zmijskog tela,,!!!!
peace

...pre nki dan sam u pola sedan(ujutru) isla do Beograda(sat i po) i slusala od sabajle.........ma ne mogu ni da otkucam koliko je gadno,posle mi je ceo dan bio grozan,ne mogu da zamislim da se neko provodi uz tako nesto

Ne znam ljudi sta kukate za tih sat-dva voznje. zamislite situaciju: Vozite se busem 21 sat, iz Nemacke u Srbiju, dok vam nad glavom treste Saban i kompanija...Dzaba vam bilo koji discman, ne mozes 21 sat drzati slusalice u usima...E to se zove nocna mora...busem? Nikad vise....

Eh, ne znate vi sta je dno. Poslednje vece studentskog kongresa(gde uglavnom ide "elita" satro najbolji studenti predstavljaju svoje radove itd) bira se mis kongresa :?: :!: ( o lepoti kandidatkinja ne bih, nijedna zaista lepa devojka se nije prijavila ), onda se bira najlepsi glas kongresa, izlazi devojka i sta?????? Peva Cecu, izlazi sledeca peva ne znam ni ja sta ali je bilo trilera i tandrt tandrt tandrt, zatim izlazi sledeci kandidat ....Sve se pretvorilo u lumperajku nalik onima u filmovima domace proizvodnje sa penjanjem na stolove i igranjem shote. :? :shock: :oops:
E posle toga vise mi nije tesko da prihvatim cinjenicu da je ovo ipak samo zemlja seljaka na brdovitom Balkanu. Hvala lepo sa nekim stvarima kao sto su principi i vaspitanje se ne prave kompromisi.

Zakleti nonkonformista :D

Back