ima li hopera????

kakve gluposti........ocigledno da onaj ko je rekao da ne postoji dovoljno zena u reggae muzici nije dovoljno informisan o istoj......pogotovu reggae scena iz 70-tih godina bila je ispunjena zenskim izvodjacima......a uz to eyesburn nije reggae,nego je neki komercijalni shit.....koji se predstavlja veoma pogresno......tesko da ce kod nas ikad postojati pravi reggae bendovi......nazalost

Roots:
znas kako da su gadni,gadni su,to stoji......smaraju pevaju o nekim ribama kako oni sve muvaju ,kenjaju kao trudne foke.....brate....ali ako vec pevaju o svemu tome red bi bio da i oni idu uz taj fazon a ne da nosi neke uske pederske farmerke i neke pumica majicice koje samo sto se ne pocepaju od ,,misica,,.a tek onaj lik kako se zove,nije ni bitno,sa onim siskicama na vrhu cela ,masnom kosom i konjskom glavom skenja sve a onaj drugi sa dlakavim nogama u belim gacama i sakou.......komedija!trebalo bi ga potopiti u bure voska da se ljudski skine onaj mini-val sa njegovog ,,zmijskog tela,,!!!!
peace

kako si ti ovo dobro srocio/la ehehehehh....:)

Shta mislite o grupi Smashing Pumkins i njihovom frontmenu Billy Corgan-u!! ja mislim da je shteta shot su se raspali. ako ih slushate, recite mi koja je po vama njihova omiljena pesma?? ( po meni je bullet with the butterfly wings)

soul rebel:
kakve gluposti........ocigledno da onaj ko je rekao da ne postoji dovoljno zena u reggae muzici nije dovoljno informisan o istoj......pogotovu reggae scena iz 70-tih godina bila je ispunjena zenskim izvodjacima......a uz to eyesburn nije reggae,nego je neki komercijalni *.....koji se predstavlja veoma pogresno......tesko da ce kod nas ikad postojati pravi reggae bendovi......nazalost
Pusti ti 70-te, ako nadjes kog nas jednu reggae ribu, ja ti cestitam...I ne slazem se da je Eyesburn komercijala, otkud ti to?

OutlawTorn:
. . .:
OutlawTorn:
Jel mislis na St. Anger? Po cemu je to komercijala?
Po tome sto je album napravljen da bi zadovoljio siroke narodne mase i clanovima komercijalice doneo koji dolar.

Pa svaki album se zbog toga pravi. Znaci sva muzika komercijala.
Greska! Znas,postoje ljudi kojima nije sve u parama... :roll: a zovu ih jos i metalci :lol:

Back