ima li hopera????

Keeper:
. . .:
I kako je na kraju bilo na festivalu?

bojim se da niko odavde nije bio tamo ....
posto je mortishuuu sudbina obmanula, a ona je bila jedina koja ce ici kolko se ja secam ...

ma ja cu ti reci - bilo je loshe. nikom ne treba da bude zao sto nije bio :lol: 8)
E kakvi ste. . . Ja da nisam spisako sve pare dotrcao bih u bgd. na fest. Ali zato sledece nedelje svi u NS pa na novi metal. Za to vredi doci.

e meni je NS blizu ......
ali metal mi bas i nije .... :?
ma idite bre sa koncertima, ja to ne mogu vise da izdrzim ... od onog s.h.i.t.a u petak ... fuj ... gledam klince sta rade, gledam dilere kako se motaju, gledam skinse kako traze da se biju, ma mator sam ti ja za akciju. od sad idem samo na koncerte na kojima se sedi 8)

eeeee ljudi,jedva sam cekala ovaj koncert ali vredelo jeeeee.fenomenalno je bilo ali stvarno.nikada se bolje nisam provela.samo sam se iznervirala sto su ga odlozili ali ne ma veza ,to se da zaboraviti. :D nadam se da ce biti jos ovakvih koncerata!e a kako je vama bilo???

Keeper, otkud ti znas da sam ja 'prepuna sebe i svog reggae tripa' kad me licno ne poznajes? A to sto sam napisala da si malouman je iz zezanja, da vidim kako ces reagovati kad malo ja tebe provociram. I to sto ti nisam objasnila ovo u vezi reggae poezije opsirnije je bas zato sto se ti samo zezas, posle ces da kazes : "Vidi kako se ova lozi, misli da me stvarno zanima reggae poezija". Daj bre da vise ne sirimo mrznju na ovom forumu, LOVE&PEACE za sve!
P.S. To sto sam rekla da ne moze svako da pise reggae poeziju nisam mislila bukvalno, naravno da moze, ali je jako malo ljudi koji to zaista iskreno i dobro rade. Nadam se da se razumemo.

Meni je bilo FANTASTICNO, milion puta bolja svirka nego na Beer Festu. Momci su po ko zna koji put dokazali da su najbolji. Da budem iskrena, jedino mi je smetalo sto je koncert bio odlozen i sto je bilo malo bucno. Ostatak za pamcenje!!!!!!!!!

Keeper:
dobro.
onda cu da te baksuziram .......
sesces na autobus, onda ce te uhvatiti inspekcija i umesto autobuske karte uzece ti kartu za koncert ....... zatim ........
:?
dobro, necu 8)
A ja onda zovem tebe i ti im otmes kartu.. I znas sta sam sad odlucila, vodim ja tebe na jedna konc. pa ces ti posle toga hteti stalno da ides.. a na onaj ces potpuno zaboraviti.. :wink:

mortishaaa:
Keeper:
dobro.
onda cu da te baksuziram .......
sesces na autobus, onda ce te uhvatiti inspekcija i umesto autobuske karte uzece ti kartu za koncert ....... zatim ........
:?
dobro, necu 8)
A ja onda zovem tebe i ti im otmes kartu.. I znas sta sam sad odlucila, vodim ja tebe na jedna konc. pa ces ti posle toga hteti stalno da ides.. a na onaj ces potpuno zaboraviti.. :wink:
:lol:

VODIS ME NA PEARL JAAAAAAAAAMMMMMMMMM ????????
ijaoooooooooooooooooo ...... hehehehhe

Ne, kazem, ti pominjes mlade ljude koji ne razmisljaju o svom ponasanju, pa si ti tu da im ukazes na to. ALi i ti si mlad covek i ne razmisljas o svom ponasanju (koristim tvoju definiciju). Onda se namecu dva zakljucka: ili samo ti razmisljas o svom ponasanju, a svi drugi samo tupo kucaju, ili svi razmisljaju o svom ponasanju, ali svako na svoj naci, a tvoj nacin je cisto individualisticki, pa ne vidis tudje misljenje kao vredno, vec samo svoje. TO sam htela da kazem.

Eyesburn girl:
Keeper:
Furerr:
Ako nije bitno sto pises da nije bitno sto se TRPAS kad ti tu ocito nije mesto. A i eyesburn girl nije za tebe bre uostalom znas kako se kaze "No woman, no cry".

... ne, nisam cuo kako se kaze 8)
a napisao sam da nije bitno da bih zavrsio s time posto odgovor NECU dobiti. jer odgovora na moje pitanje nema, da ima rekla bi mi odma u cemu je specificnost ... a posto mi je smorno da se davim ...
apsolutno nije bitno :wink:
Covece, pa ti si TOTALNO neupucen u reggae!!! Stvarno mi nije jasno sto se toliko trpas na ovu temu, da si cuo u zivotu bar dve Marlijeve pesme, bilo bi ti jasno u cemu je reggae poezija specificna. I molim te ne trpaj se vise gde ti nije mesto! :x
Tko je reci mu shta on tebi tu dva zeca tri zeca chetir' zecova.

Back