ima li hopera????

Aloo covece Peppersi su najbolji bend na svetu.Eminem se ne moze porediti sa njnima.Priznacu ga za zvezdu kada snimi cd kao sto je Blood sugar sex magic ili Mothers milk.Peppersi su najoriginalniji americki bend .Slusam ih 9 godina i slusacu ih 10 puta toliko.
Sometimes i feel like i don't have a partner
sometimes i feel like my only friend
is the city i live in
the city of angels
lonely as i am together we cry

njihova muzika je smaranje, sve pesme su im iste. inace njihov imidge je stvarno super smisljen, onako je bas strava, sa svim tim kontroverzijama i to, ali je samo imidge i uopste ne verujem ni rec sto kazu o njim

Meni se svidja sto su barem drugaciji od svih aktuelnih grupa i da su uzeli komplet novi pravac. Ali slazem se da su im pesme jako slicne i radjene na isti fazon, sto im je jedina mana (po meni). Ali morate da priznate da iako su im pesme slicne, ipak su dobre.

Za nas piraterija je ucinila mnogo.Da je nije bilo svi bismo bili orijentisani na city records i grand show hitove tako da bi mala nekolicina ljudi slusala neku stranu muziku.
Shit you call a heart...

Devojke smaraju.Jedna pesma se samo vrtioko jednog je.benog refrena i uopste ne znaju da pevaju nego samo vriste i kreste i ljudi se pale na te lezbace.

You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...

e daj covece ne preteruj, ok nisam ni ja bas luda za njihovom muzom, ali bas tako. moram priznati da u muzici stvarno nisu mnogo mastovite, ali zato sve ostalo smisljaju super. a sto se tice toga da su drugacije, pa u tome i jeste trik. da one nisu promovisane tako kako jesu, nikad ne bi privukle tolku paznju, posto postoji mali milion ne poznatih bendova na svetu, koji sviraju ako ne bolje nego one, a ono barem kao i one

blackground:
Podrzavate li novi zakon protiv piraterije i da li je bolje sto ima vise originala (stranih) ali po ceni minimum 15 eura?
U mojoj kolekciji (120-150 cd-ova) nalazi se 4 ili 5 originalnih.... I sad se postavlja pitanje jel` bolje kupiti 3-4 originala ili jedan cd-rw?!

Smesno! To svakako ima smisla u zemlji sa standardom 8 puta visim od naseg, ali ovde je takav zakon (jos uvek) basmisleno uvoditi. Mislim, sta, da ne misle da ce ljudi hrliti u fensi CD shopove da daju 900 kinti za 1 disk, a nemaju za 'leba? Smejurija!

Da podrzavam te skotove koji nam nikad nisu donjeli nista dobro, koji nas zajebavaju citav zivot, koji nam otimaju sve sto imamo. Microsoft je nagora firma na svjetu i razlog zbog kojeg prelazim na Linux.
Imam par original CD-ova, ali iste sam kupio samo kao podrsku izvodjacu, odnosno smatram da su tih par izvodjaca zasluzili tih mojih bijednih para.
Ono sto vecina ne zna da kad kupite original CD da 90% ako ne i vise ode Izdavacu i slicnim glupostima, i od tih 15$ izvodjacu ode 1$. Radije cu im poslati postom 15 dolara a kupit piratski CD. Degeni kao RIAA zasluzuju da propanu u potpunosti.
Ja sam za legalno, ali kada moras platiti toliku cijenu za nesto, neka hvala.
Kada bi situacija na trzistu bila zdrava i kada se sve ne bi svelo na velike firme nego upravo na bendove, bio bih prvi koji bi placao originale.

Prvo: originali su mnogo skupi...
Drugo: mnogi originali nece ni ugledati svetlost dana kod nas, jedino ako su izvodjaci ultra poznati...

tako da, recimo, onaj ko voli metal moci ce, ako ima para, da kupi cdove samo poznatijih izvodjaca (ne nuzno kvalitetnijih)..Sonata Arctica, Stratovarius, Hammerfall...bye bye...smrc

nisu nešto extra,ali su svakako drugačije i po pitanju imidža i muzike.doduše,malo preteruju sa svim tim kontraverzijama,ali preslušala sam album i moram reći da imaju neke lepe pesme.

Ma daj,devojke su sasvim super!Meni se ba svidja to sto rade,nistu krenule istim putem kojim bi krenule gomila devojaka-tpri britni spisrs i kristina agilera.A sto se imidza tice mislim da to nije folirane nego da je za stvarno.A sto se tice glasovnih mogucnosti_pa bar se ne umiljavaju glasovima.U svakom slucaju skroz su drugacije!!!

Back