ima li hopera????

Gk 87:
child in time:
ja ne znam da radim zgrcku i raznosku...i ne mogu da istrcim 500m ispod 2.30sec. :roll: :roll:

Ja znam vetrenjach a sad uchim da linkojem sa headspin.A sto se tiche gimnastike cenim kozlic i karike.Verovatno mislish 50m!!!! Rekord na sto metara je nesto ispod 10sec.
sta ti je to headspin?ne mislim 500m,ali sam mislila 2min.30sec, ali sada sam pretrcala 1min53sec!!!!!!!!! :P :P :P :P :P

Keeper:
mortishaaa:
Courtney:
Ja ne mogu,pa bih vas zamolila da bar neko ostane trezan pa da mi prepricate
sto sad ne mozes!!!!!!!??? ti rece da su te pustili :shock:

bolesna je :(
e, ajd ja tebe zaduzujem da ostanes trezna i prepricas joj 8) a i meni takodje :roll:

ih sranje (steta)!! :cry:
e vazi, nadam se da cu se secati svega!!
ma neeeecu se ja napiti :oops: :P

Sinoc je bio koncertu Djure i mornara..
to je meni najveseliji i najpozitivniji koncert na kojem sam bio. Svi su plesali, pevali sa Djurom i bili zajedno sa njim nasmejani.
bili ste na koncertu sinoc?
Koji je vas najpozitivniji i najveseliji koncert?

Juce sam se vratila sa sedmodnevne exkurzije u Grckoj,krajnje razocarana jer mi je za tih nedelju dana,provedenih u autobusu Aca Lukas isprao mozak.Slusala se jedna jedina kaseta,na koju je 90 mojih vrsnjaka padalo u trans,a ja sam sedela i pokusavala sve to da razumem,da budem tolerantana,da postujem,jer de gustibus non est disputandum,ali ipak ne mogu a da se ne zapitam sta ljudi vidi u njem,u tome,u opste u tim kafanskim bljuvotinama????????

Back