D
djolence
Gost

potrebni tekstovi starogradskih i izvornjih pesama, pa ako vas ne mrzi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e upravo toKeeper:"Sweet Child in time
you'll see the line
The line that's drawn between
The good and the bad
See the blind man
Shooting at the world
Bullets flying
taking toll ....... "
cool ti je taj nick :wink:
sta ti je to headspin?ne mislim 500m,ali sam mislila 2min.30sec, ali sada sam pretrcala 1min53sec!!!!!!!!!Gk 87:child in time:ja ne znam da radim zgrcku i raznosku...i ne mogu da istrcim 500m ispod 2.30sec.![]()
![]()
Ja znam vetrenjach a sad uchim da linkojem sa headspin.A sto se tiche gimnastike cenim kozlic i karike.Verovatno mislish 50m!!!! Rekord na sto metara je nesto ispod 10sec.
ja slusam iskljucivo legende(a bas su legende)znam i ono:bila je tako ljepa, uvek se ecam nje bila je tako ljepa,,,,i.t.d..djolence:![]()
potrebni tekstovi starogradskih i izvornjih pesama, pa ako vas ne mrzi...ops:
gK 87:Da li ima ovde Brakera? Ako ima koliko vec dugo brejqjesh? Shta mozesh da uradish?[/b]
djolence:![]()
:wink:3P:djolence:![]()
Čekaj samo da pitam babu.
child in time:ja slusam iskljucivo legende(a bas su legende)znam i ono:bila je tako ljepa, uvek se ecam nje bila je tako ljepa,,,,i.t.d..djolence:![]()
![]()
sto sad ne mozes!!!!!!!??? ti rece da su te pustili :shock:Courtney:Ja ne mogu,pa bih vas zamolila da bar neko ostane trezan pa da mi prepricate
mortishaaa:sto sad ne mozes!!!!!!!??? ti rece da su te pustili :shock:Courtney:Ja ne mogu,pa bih vas zamolila da bar neko ostane trezan pa da mi prepricate
a sta je to 11?? :shock:. . .:Ma deco vucite se 11.10. u ns bice to divna svirka.
Jel' ovog put asigurno za festival? Koliko sam ja cuo trebao je da bude sutra, ali je bio odlozen.
Keeper:mortishaaa:sto sad ne mozes!!!!!!!??? ti rece da su te pustili :shock:Courtney:Ja ne mogu,pa bih vas zamolila da bar neko ostane trezan pa da mi prepricate
bolesna je![]()
e, ajd ja tebe zaduzujem da ostanes trezna i prepricas joj 8) a i meni takodje![]()
a sta ima u madjarskoj?? :shock:child in time:e idem i ja ali ja sam isto sto i dragomir51, mozda i necu jer idem u madjarsku!!
Eh,hvala...Keeper:mortishaaa:sto sad ne mozes!!!!!!!??? ti rece da su te pustili :shock:Courtney:Ja ne mogu,pa bih vas zamolila da bar neko ostane trezan pa da mi prepricate
bolesna je![]()
e, ajd ja tebe zaduzujem da ostanes trezna i prepricas joj 8) a i meni takodje![]()
Courtney:Eh,hvala...Keeper:mortishaaa:sto sad ne mozes!!!!!!!??? ti rece da su te pustili :shock:Courtney:Ja ne mogu,pa bih vas zamolila da bar neko ostane trezan pa da mi prepricate
bolesna je![]()
ops:
![]()
:shock: cek, cek, cek.. sta se ovde desava!!!Keeper:nema na cemu :wink:
malo izigravam tvog portparola 8)
Ma to se svi samo brinu za mene...mortishaaa::shock: cek, cek, cek.. sta se ovde desava!!!Keeper:nema na cemu :wink:
malo izigravam tvog portparola 8)![]()
Courtney:Ma to se svi samo brinu za mene...mortishaaa::shock: cek, cek, cek.. sta se ovde desava!!!Keeper:nema na cemu :wink:
malo izigravam tvog portparola 8)![]()
,mada to kod ove bolesti mnogo i ne pomaze
![]()
da zaista, tu si u pravu pozdravljam !maggot:reci cu ti samo svoje omiljeno - deep forest, enigma i dead can dance!!! Ne vredi trositi reci na opisivanje emocija!! Ko ih voli - razumece me!!!!