ima li hopera????

ja licno ne volim ljude koji nose naocare za sunce. pogled u tudje oci daje neki instiktivni signal kako se ponasati prema njoj. A i sve vreme mislim da lik ima neku gadnu tajnu koju pokusava da sakrije
btw kakve veze imaju cvike sa technom

Tya:
"Muzika" bez melodije, smisla i poruke...,
Pazi, svako je doživljava drugačije. Za tebe je možda tako, ne sumnjam u to. Ne verujem da bih mogla da je slušam da ne vidim nikakav smisao svega toga.
I to "primitivna muzika"? :shock: Da li je moguće da neko ko to sluša (ako sluša) može ceo taj trip shvatiti kao primitivizam :shock:

to da tehno nema melodiju, smisao i poruku nije licni dozivljaj, moj utisak, kao sto ti hoces da kazes, to je cinjenica. nema tu "dozivljeno drugacije" ...... ne moze meni da nema smisao a tebi da ima. pardon, to vec moze :lol: ajd' molim te, objasni mi koji je tu smisao, obrazuj me :lol:

sta si se sokirao/la kad sam rekao da je to primitivizam? sta ja tu mogu. kazem ono sto mislim i vidim, cinjenice me navode na to :wink:

Courtney:
Keeper:
Furer:
Keeper ako ti se nesvidja ni jedno ni drugo sta ces ti ovde. :? Ako kazesh da ti se nesvidja ni jedno ni drugo to najverovatnije znachi da nisi nikad ni slushao\la :x ni jedno ni drugo samo se pravish pametan\na. Najvise mrzim "NESTRUCHNE STRUCHNJAKE". :evil:

sta cu ja ovde?
evo da zezam malo paljevine i pozere :wink:
a ako ti se nesto ne svidja, ne znaci da to nikad nisi slusao. posto mi se ni jedno ni drugo ne svidja, znaci da sam probao da cujem, ali posto ni jedno ni drugo nije za slusanje, ne svidja mi se.
8) 8) 8)
Keeper,pa Maideni su metal!!! :(

Kortni, ne uzbudjuj se sa time sta ja ovde pricam, vidis da samo prozivam pozere i paljevine :wink:

Tya:
Nemam nameru da ti bilo šta objašnjavam, samo to da neki su u tome zbog muzike a neki iz drugih razloga.

hehehehe.
nemas nameru?
ili ne znas?
pa da :lol: :lol: :lol:
da ti je stalo do te muzike objasnila bi drugima, kao sto bih ja tebi pricao gomilu stvari o mojoj muzici da zelis da znas 8)
ali ti tu nemas sta da objasnis, provaljeno .... :wink:

Što se nerviraš, choveche.
I da, koja je to "tvoja" muzika. Ja volim sa ljudima da pričam smireno, ali se neko odmah nađe isprozivan i počne da proziva. Možemo da objašnjavamo do sutra, čemu to? I kome to?

Tya:
Što se nerviraš, choveche.
I da, koja je to "tvoja" muzika. Ja volim sa ljudima da pričam smireno, ali se neko odmah nađe isprozivan i počne da proziva. Možemo da objašnjavamo do sutra, čemu to? I kome to?

pa sto se mene tice ova rasprava je zavrsena, posto sam ti sve rekao u onom malo vecem textu od pre a ti si se oglushila o vecinu toga (nikom ne prija da slusa ono sto mu opovrgava ono sto on voli, zar ne?) ....... cemu to? pa ocu da objasnim da je tehno jedna obicna bolest, sta ja znam, mozda dodje neko i procita, shvati ....
ma nemam ja nameru da vas odvlacim od tehna na neku drugu muziku, samo vi slusajte, trujte se tim glupostima dok dobre stvari i dobra muzika ostaje neotkrivena za vas ..... sta da vam radim. ionako vas je gomila nije mi zao ...... tehno ce otici kao sto je i dosao, a pamtice se MUZICARI i MUZIKA.
moja muzika?
Pink Floyd pre svih, pa Pearl Jam i Neil Young, zatim rok-klasika, pa i EKV.
muzika koja je svesna i koja istrazuje, prikazuje harmoniju i daje poruke, pouke, nova saznanja, nesto sto je uskraceno vama tehnasima.
tako da, tesko ces me kvalifikovati u nekog "rokera" "metalca" "punkera" il neku slicnu glupost :wink:

Tya:
Izgleda da nisam. Razbolela sam se od techna i postala sam jako glupa osoba. Izvini... :lol:

ETO!
BRAVO!
pa nisi glupa osoba cim si shvatila to :lol:
sad posto znas da si se razbolela od tehna i kad smo razjasnili da nisi glupa, onda poradi na tvom OZDRAVLJENJU od tehna 8)
ima toliko lepsih stvari u zivotu od drmanja uz DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM TRRRRRRR DUM DUM DUM DUM DUM DU DU DU DU TRAS DU DU DU DU DU TRRRRRRRR :wink:

Back