8) 8) 8) 8) 8)
cemo, cemo
cemo, cemo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tya:Pokusavas da nagovoris repere da slusaju metal?
Tya:Ne razumem ljude koji nose naočare za sunce noću...![]()
Courtney:Bila sam na takmicenju (samo gledala),znam nekako da dignem noge,ne znam kako se to zove...ali to ne praktikujem i time se bas i ne hvalim jer mi rap mnogo ide na ***** :xgK 87:Da li ima ovde Brakera? Ako ima koliko vec dugo brejqjesh? Shta mozesh da uradish?[/b]
Tya:"Muzika" bez melodije, smisla i poruke...,
Pazi, svako je doživljava drugačije. Za tebe je možda tako, ne sumnjam u to. Ne verujem da bih mogla da je slušam da ne vidim nikakav smisao svega toga.
I to "primitivna muzika"? :shock: Da li je moguće da neko ko to sluša (ako sluša) može ceo taj trip shvatiti kao primitivizam :shock:
Courtney:Keeper,pa Maideni su metal!!!Keeper:Furer:Keeper ako ti se nesvidja ni jedno ni drugo sta ces ti ovde. :? Ako kazesh da ti se nesvidja ni jedno ni drugo to najverovatnije znachi da nisi nikad ni slushao\la :x ni jedno ni drugo samo se pravish pametan\na. Najvise mrzim "NESTRUCHNE STRUCHNJAKE".![]()
sta cu ja ovde?
evo da zezam malo paljevine i pozere :wink:
a ako ti se nesto ne svidja, ne znaci da to nikad nisi slusao. posto mi se ni jedno ni drugo ne svidja, znaci da sam probao da cujem, ali posto ni jedno ni drugo nije za slusanje, ne svidja mi se.
8) 8) 8)![]()
Tya:Nemam nameru da ti bilo šta objašnjavam, samo to da neki su u tome zbog muzike a neki iz drugih razloga.
Tya:Što se nerviraš, choveche.
I da, koja je to "tvoja" muzika. Ja volim sa ljudima da pričam smireno, ali se neko odmah nađe isprozivan i počne da proziva. Možemo da objašnjavamo do sutra, čemu to? I kome to?
Tya:Ja ne znam šta si ti uopšte tražio na ovoj temi :?
Tya:Izgleda da nisam. Razbolela sam se od techna i postala sam jako glupa osoba. Izvini...![]()