ima li hopera????

da ja jesam zensko, ali me mrzi da menjam nickname, uostalom to nije nije ni bitno,ecce homo, nisam procitala.ono sto si rekao za njegov stil, on jeste preteran, ali kao i ostali stilovi moderne,ili cak i ranije(npr. slikarstvo-barok)ova tema za vecinu muzickih forumasa ne treba da bude ovde,ali..ko zna mozda ce i nici neki muzicki nice(kako bi tek to izgledalo??) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dragomir51:
da ja jesam zensko, ali me mrzi da menjam nickname, uostalom to nije nije ni bitno,ecce homo, nisam procitala.ono sto si rekao za njegov stil, on jeste preteran, ali kao i ostali stilovi moderne,ili cak i ranije(npr. slikarstvo-barok)ova tema za vecinu muzickih forumasa ne treba da bude ovde,ali..ko zna mozda ce i nici neki muzicki nice(kako bi tek to izgledalo??) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

muzicki Nice? uh, to bi bilo veoma ludo ....... :wink: ne znam dal bih umeo to da podnesem :? nego, jel to nice govorio da je muzika najveca umetnost? siguran sam da je rekao da bi njegov zivot bez muzike bio jadan, ali neko je govorio da je muzika najveca umetnost ..... sopenhauer?

:shock: Je ste li culi za ovo??? :roll: :lol:
Pa jel' ce te doci?? :?: Inace za neupucene, cena karte za jedno vece je 250 din.
Pa.. VIDIMO SE :!: :twisted:
E ovako..

I dan-03.10-petak
Vlada Jet Band
Alister
Moondive
Midgard
Alogia
Nevergreen
Claymore
Teska Vremena

II dan-04.10-subota
Irina & VI
Cactus Jack
Apocalypse
Psychoparadox
Royal Blue
Draconic
Demether

Ovo bi trebalo da bude konacan spisak.. 8)
Obe veceri pocinje u 21h :twisted:
POZ

Pocinjete da me smarate s HIMom....
Otkud znam... Cula sam razne price o njemu, kako je operisao kukove, usne, kako se zabavljao s onim gitaristom a i videla sam par gadnih slika.
Bez obzira, ima stvarno lepe pesme zbog kojih cu probati da zaboravim na sve ove gluposti i uzivam u njegovoj muzici.
Meni je to vise rock al ako oni kazu love metal nek im bude.
Ima cist glas al kada bi manje uzdisao u pesmama bilo bi jos bolje...
:roll: :roll: :roll: :roll:

Nirvana 4ever

Nadya:
Keeper:
Nadya:
Keeper:
Nadya:
Keeper:
samo rekoh da mi je tesko da budem prema drugima tolerantan :roll: ali i to ima svoju funkciju ovde (da iznervira :lol: )

sorry, but nezrelo 8)

verovatno zato sto se zezam? :lol:
daj, mama, pusti me da budem malo nezrelo deteeeeeeeeeeeeeeeee :P

cini mi se da si me pomesao sa nekim... :lol: 8)

hmmmmm ........ moguce, moguce ....... da, da, imam ja vec jednu mamu ....... hmmm. da, uchiteljice :lol: :lol:

koja god tema da se ovde zapocne, zavrsi se sa prepucavanjem Nadje i Chuvara(ili golmana)....ajde pustite malo i druge da se shibaju... :D :twisted:

mortishaaa:
:shock: Je ste li culi za ovo??? :roll: :lol:
Pa jel' ce te doci?? :?: Inace za neupucene, cena karte za jedno vece je 250 din.
Pa.. VIDIMO SE :!: :twisted:
E ovako..

I dan-03.10-petak
Vlada Jet Band
Alister
Moondive
Cactus Jack
Alogia
Nevergreen
Claymore
Teska Vremena

II dan-04.10-subota
Irina & VI
Midgard
Apocalypse
Psychoparadox
Royal Blue
Draconic
Demether

Ovo bi trebalo da bude konacan spisak.. 8)
Obe veceri pocinje u 21h :twisted:
POZ
Mortisa,volim te!Normalno da idem,vidimo se tamo!pOz

pa da cujem da li je neko od vas cuo za Invaziju posto su izdali samo jedan cd jedan ali vredan. pesme kao sto su Veceras,Ne dam..... zaista su mi prirasle za srce. Sta mislite o njima tj njihovoj muzici,tekstovima ......takodje smatram da je to najbolji bend koji je potekao iz Valjeva a znamo da su Neverne Bebe i nazalost jos jedna osoba koju verujem da malo ljudi voli (Zeljko Joksimovic)poceli u Valjevu dakle INVAZIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Keeper:
dragomir51:

muzicki Nice? uh, to bi bilo veoma ludo ....... :wink: ne znam dal bih umeo to da podnesem :? nego, jel to nice govorio da je muzika najveca umetnost? siguran sam da je rekao da bi njegov zivot bez muzike bio jadan, ali neko je govorio da je muzika najveca umetnost ..... sopenhauer?
nisam sigurna, ali znam da je nice rekao u prevodu da mrzi ljude koji mnogo citaju, jer tako kradu duh piscu.. tako nesto koji lik!!

Back