ima li hopera????

OK, evo nekoliko koncerata koje mozete da posetite radi licne zabave, ali i R'n'R obrazovanja:

The Devastations (Melbourne, Australia) http://www.thedevastations.com/ http://www.spookyrecords.com
28. septembar - Senta, MOJO KLUB / 29. septembar - Beograd, DOM OMLADINE / 01. oktobar - Travnik, ALTERART KLUB. Sve informacije imate na sajtovima, a ako mozete da zamislite mesavinu Nick Cave & The Bad Seeds i Tindersticks, onda ste vrlo blizu zvuku The Devastations. Njihov istoimeni debi album (Spooky Records, 2003!!) proglasen je za jedan od najboljih australijske nezavisne produkcije u poslednje 2 godine. Dodjite na koncert da proverite zasto!!! Karta u Beogradu bice 250 din., a na dan koncerta 350 din!!

Messerschmitt (Pula)
03. oktobar - Beograd, AKADEMIJA / 04. oktobar - Senta, MOJO KLUB / 05. oktobar, najverovatnije Novi Sad. 06. i 07. oktobar su slobodni, pa ako neko u Srbiji ili okolini hoce da ih dovede u svoj grad neka se javi sto pre na: wolf@hypnokaust.co.yu !!!! Inace, radi se o bendu koji je sigurno jedan od najboljih R'n'R bendova u Hrvatskoj, a svojevremeno su sa sastavima Majke i Spoons bili predvodnici tamosnje "nove scene"!! Gitarski garage rock'n'blues, i to najbolji u ex-YU!!! Karta u Beogradu bice 200 din., a na dan koncerta 250 din!!

Midnight Thunder Express (Seattle, WA, USA)
http://www.midnightthunderexpress.com/
26. oktobar – Kikinda, MADJARSKI DOM / 27. oktobar - Kosovska Mitrovica, CRNA DAMA / 28. oktobar - Kragujevac, KUTIJA SIBICA / 29. oktobar - Travnik, ALTERART KLUB / 30. oktobar - Banjaluka, UNS GETO KLUB / 31. oktobar - Beograd, DOM OMLADINE (VELIKI HALLOWEEN PARTY SA NEKOLIKO DOMACIH BENDOVA PRIDE!!) / 01. novembar - Senta, MOJO KLUB / 02. novembar verovatno Novi Sad (javicu vec uskoro!!).
Midnight Thunder Express su predvodnici nove gitarske struje iz glavnog grada grunge-a - Seattle-a. Imaju jedan album (Empty Records 2002 objavljen i u Evropi ove godine za Cargo Records!!). Ako volite Iggy & The Stooges i MC5 u miksu sa T-Rex i AC/DC, onda ne bi trebalo da ih propustite!! Karta u Beogradu bice 250 ili 300 din., a na dan koncerta 350 ili 400 din (znacu cene uskoro, pa javljam!!).

Crna zmija,crna zmija gmize kroz hodnike zaborava
njeno telo klizi niz stepenice bola
oseca se zadah smrti
izgubljene duse lutajuuci ogromnim prostranstvom traze spas
kaju se zbog pocinjenih grehova
Ja ih vidim,zovu me k sebi
plasim se
...........................
jutro je,budinm se
Da li je san zavrsen?...
Osecam se izgubljeno,milion milja od realnosti...............
ulicama lutaju demoni pakla
da li je apokalipsa blizu?
Slike iz proslosti se smenjuju pred mojim ocima...u hodnicima

vremena sam
osecam kako univerzum savrseno funkcionise
Cudesno bice mi pruza ruku spasa
njegov lik treperi,opcinjen sam
"gorka tecnost" mi se sliva niz usne
tonem duboko,daleko sam od realnosti
Da li sam na drugoj strani?
Svetlost obasjava moje telo,ja lebdim
postojim van tog prokletog oklopa zvanog telo
nestajem.....
D li neko zna ko je autor ove peme?

Crna zmija,crna zmija gmize kroz hodnike zaborava
njeno telo klizi niz stepenice bola
oseca se zadah smrti
izgubljene duse lutajuuci ogromnim prostranstvom traze spas
kaju se zbog pocinjenih grehova
Ja ih vidim,zovu me k sebi
plasim se
...........................
jutro je,budinm se
Da li je san zavrsen?...
Osecam se izgubljeno,milion milja od realnosti...............
ulicama lutaju demoni pakla
da li je apokalipsa blizu?
Slike iz proslosti se smenjuju pred mojim ocima...u hodnicima

vremena sam
osecam kako univerzum savrseno funkcionise
Cudesno bice mi pruza ruku spasa
njegov lik treperi,opcinjen sam
"gorka tecnost" mi se sliva niz usne
tonem duboko,daleko sam od realnosti
Da li sam na drugoj strani?
Svetlost obasjava moje telo,ja lebdim
postojim van tog prokletog oklopa zvanog telo
nestajem.....
D li neko zna ko je autor ove peme?

Keeper:
cak bih i ja napisao bolju pesmu od te ... 8)
ova pesma je malo prolupana, pogubljena

LOL :lol:

Ovo je neki slab pokusaj kloniranja Doors-a... mada, treba mu jos mnogo da bi dostigao njihov nivo nerazumevanja i nabacivanja podataka... hehehe... tako sam ja pocela da pisem, davne '97.... i prvo sto sam pocela bilo je nesto slicno Doorsima, mada... i logicno je jer sam ih tada bas bas volela... a sad sam samo zaljubljena u njih :wink: :roll: 8) :lol:

Nadya:
Keeper:
cak bih i ja napisao bolju pesmu od te ... 8)
ova pesma je malo prolupana, pogubljena

LOL :lol:

Ovo je neki slab pokusaj kloniranja Doors-a... mada, treba mu jos mnogo da bi dostigao njihov nivo nerazumevanja i nabacivanja podataka... hehehe... tako sam ja pocela da pisem, davne '97.... i prvo sto sam pocela bilo je nesto slicno Doorsima, mada... i logicno je jer sam ih tada bas bas volela... a sad sam samo zaljubljena u njih :wink: :roll: 8) :lol:

ja strasno ne kontam morrisona ..... imam osecaj ko da je svaku pesmu pisao na LSD-u. mislim da je to stvar ukusa, ali ja ne volim te pesme koje se bave podsvescu, sto su nerazumljive, nepovezane, poput nadrealizma .....
najvise volim pesme Pink Floyda. skroz racionalno, trezno, smisleno, mastovito i snazno LOODILO :lol:

:? CHOVEK JE KONOPAC,RAZAPET IZMEDJU ZIVOTINJE I NATCHOVEKA,-KONOPAC IZNAD AMBISA.OPASAN JE POGLED PREKO,OPASNO OKLEVANJE I ZASTAJANJE.SHTO JE VELIKO NA CHOVEKU,TO JE DA JE ON MOST A NE CILJ:SHTO SE MOZE VOLETI NA CHOVEKU,TO JE DA JE ON I PRELAZAK I PROLAZAK.JA VOLIM ONE,KOJI NE UMEJU DA ZIVE DRUKCHIJE NEGO PROLAZECI,JER SU TO ONI KOJI PRELAZE...
sorry shto kasnim..

gravedigger:
Gde li smo to krenuli u ovo praskozorje propasti da li smo se sjetili da smo toliko mali da da se plasimo ostati sami medju sobom ili to zal za propustene prlike.[/u]
ZAO MI JE TIH SVESTENIKA. A INE DOPADAJU MI SE, ALI NA TO MNOGO NE DAJEM OTKAKO SAM MEDJU LJUDIMA.

NEGO, PATIM I PATIO SAM SA NJIMA:ONI SUZA ME ZATOCENICI, I OBELEZENI. oNAJ STO GA ZOVU SPASITELJEM-BACIO IH JE U KVRGE

JER ONO STO NE POSTOJI, NA MOZE HTETI A ONO STO POSTOJI, KAKO MOZE IMATI JOS VOLJE DA TEK POSTOJI?GDE SAM NAISAO NA NESTO STO ZIVI TU SAM NALAZIO I VOLJU I MOCI: I CAK I U VOLJI SLUZITELJA, NASAO SAM VOLJU DA BI HTEO BITI GOSPODAREM

LJUDI SE PLASE DRUGACIJIH, I OTUD ZATVARAJU CULA NAD SVETOM I NE PRIZNAJU NISTA DO FORMALNOG I ZVANICNOG!!!

Nadya:
Keeper:
Nadya:
Keeper:
samo rekoh da mi je tesko da budem prema drugima tolerantan :roll: ali i to ima svoju funkciju ovde (da iznervira :lol: )

sorry, but nezrelo 8)

verovatno zato sto se zezam? :lol:
daj, mama, pusti me da budem malo nezrelo deteeeeeeeeeeeeeeeee :P

cini mi se da si me pomesao sa nekim... :lol: 8)

hmmmmm ........ moguce, moguce ....... da, da, imam ja vec jednu mamu ....... hmmm. da, uchiteljice :lol: :lol:

Back