B
bad music for bad people
Gost
ne. sviraju u senti dan pre BGa (28. sept. - Mojo klub). . .:Da li ce doci u NS?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne. sviraju u senti dan pre BGa (28. sept. - Mojo klub). . .:Da li ce doci u NS?
Keeper:cak bih i ja napisao bolju pesmu od te ... 8)
ova pesma je malo prolupana, pogubljena
Nadya:Keeper:cak bih i ja napisao bolju pesmu od te ... 8)
ova pesma je malo prolupana, pogubljena
LOL![]()
Ovo je neki slab pokusaj kloniranja Doors-a... mada, treba mu jos mnogo da bi dostigao njihov nivo nerazumevanja i nabacivanja podataka... hehehe... tako sam ja pocela da pisem, davne '97.... i prvo sto sam pocela bilo je nesto slicno Doorsima, mada... i logicno je jer sam ih tada bas bas volela... a sad sam samo zaljubljena u njih :wink:8)
![]()
Konrad:Hvala svima na info. Hvala i na kritikama. A sada da se ja malo pravdamMTV baljezgarije su daleko od mojih favorita, ovo mi treba iz nekih drugih razloga ... da sad ne obrazlazem.
Anonymous:keeper-u,shipu ga!!
ZAO MI JE TIH SVESTENIKA. A INE DOPADAJU MI SE, ALI NA TO MNOGO NE DAJEM OTKAKO SAM MEDJU LJUDIMA.gravedigger:Gde li smo to krenuli u ovo praskozorje propasti da li smo se sjetili da smo toliko mali da da se plasimo ostati sami medju sobom ili to zal za propustene prlike.[/u]
Keeper:Nadya:Keeper:samo rekoh da mi je tesko da budem prema drugima tolerantanali i to ima svoju funkciju ovde (da iznervira
)
sorry, but nezrelo 8)
verovatno zato sto se zezam?![]()
daj, mama, pusti me da budem malo nezrelo deteeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Nadya:Keeper:Nadya:Keeper:samo rekoh da mi je tesko da budem prema drugima tolerantanali i to ima svoju funkciju ovde (da iznervira
)
sorry, but nezrelo 8)
verovatno zato sto se zezam?![]()
daj, mama, pusti me da budem malo nezrelo deteeeeeeeeeeeeeeeee![]()
cini mi se da si me pomesao sa nekim...8)
YEAH, WELLL, NEVER MIND!!!STO VISE TO I BOLJE. . .:Zar vec nepostoji slicna tema? :?