Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: :shock: :shock:mortishaaa:bleach:buuuahahah...mortishaaa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8)
you know what you are becoming
(if you forgot ->
)
)evo ja sada veselo kuckam na veseloj tastaturi da bi ostavila baaaas veseli post (mislim, ljudi, kako nije veseo post kad se rec "veselo" spominje hm... veselo mnogo putamortishaaa:naravno.. :wink: veselo rulez 8)bleach:... na nasem veselom forumumortishaaa:za mene se zna da se stalno smejem :wink:bleach:hihihihi...mortishaaa:posle reci da nisi vesela devojcica :shock: i da se ne smejes puno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a najgore sto se ja STVARNO ne smejem puno :wink:
ali... dodje to ponekad...
a i ti se zarazno smejes...8)
a ti sto se veselo smejes na svim veselim temama![]()
![]()
) da bi ga vi veselo videli na veselom forumu! 
naravno 8) jedino pravilo - samo veseloooo....mortishaaa:uvek :wink: kada bleach siri veselje svi su pozvani*november rain*:mogu li se pridruziti veselju??![]()
![]()
:wink: :wink:![]()
Tishaaa, samo ti njih veselo okupljaj, pa cemo da se veselo veselimo....mortishaaa:nego sta 8) Hajde i tiErnesto_Che:gle....vesele devojke.... :shock:![]()
![]()
zabavno je :wink:

hehe :wink:wild_child:Rock'n'roll forever
ali sta je bolje, to ne sudim 8)SisaDaPimp:IMa ljudi koji ne razumeju svoj maternji jezik..
:wink: guitarrr_babe:pogodak:
Treci svijet - DAB (originalno Haustor), mislim da je to jedna od najboljih obrada
A meni je to tako grozno zaseljaceno da ne mogu ni da slusam. Uopste, svi koji su obradjivali Haustor bolje da obradjuju zemlju.
Nightshift - Ordinary love (mnoooogo mi se vise svidja nego Sadeina verzija, mada znam silu ljudi koji se ne bi slozili sa mnom)
Tezgaroski duh u punom naponu
Novembar - O, O, O... (originalno Sarlo Akrobata), na CD-u Kao da je bilo nekad
U redu.
jednako dobri kao i originali:
Him - Wicked game (orig. Chris Isaac)
Eyesburn - Exodus
ops:
ops:
ops:
ops: prenecu ovo Nemanji, prijace mu da cuje, ali ce i sam reci da to sto si napisala nema veze s mozgomi kkako je proslo?. . .:Jos juce je poceo da me boli i onda sam rekao sestri i ona kao videce mi da me vodi kod zubara i nije videlamortishaaa:ajde bice bolje sutra :wink: legnes, zaspis, probudis se, pravac zubaru i posle si. . .:Pa i tesim seZa sve postoji prvi put
![]()
![]()
![]()
:wink:Valjda ce sutra
![]()
ti malo mutirasbleach::shock: :shock: :shock:mortishaaa:bleach:buuuahahah...mortishaaa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8)
you know what you are becoming
(if you forgot ->
)
no, no, noooooo...
to si ti nesto pogresila... 8)
(ja sam onaj andjelcic sa neke od tema![]()
![]()
)

napricasmo se mi. . .:Dabomemortishaaa:upravo tako :wink: to je stav 8). . .:MA OK jemortishaaa:sad znas 8) a mnogostosta ti ne znas 8) (bez uvrede :wink. . .:Nisam znao![]()
![]()
Covek se uci dok je ziv![]()
![]()
:wink:pa jos je veseliji jer ga ti kucas.. a i moj post je veseo, ali on je veseliji jer kucam na veseloj tastaturi koja nema neke vesele dugmice jer ih je jedna vesela ossoba uzela 8)bleach:evo ja sada veselo kuckam na veseloj tastaturi da bi ostavila baaaas veseli post (mislim, ljudi, kako nije veseo post kad se rec "veselo" spominje hm... veselo mnogo putamortishaaa:naravno.. :wink: veselo rulez 8)bleach:... na nasem veselom forumumortishaaa:za mene se zna da se stalno smejem :wink:bleach:hihihihi...mortishaaa:posle reci da nisi vesela devojcica :shock: i da se ne smejes puno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a najgore sto se ja STVARNO ne smejem puno :wink:
ali... dodje to ponekad...
a i ti se zarazno smejes...8)
a ti sto se veselo smejes na svim veselim temama![]()
![]()
) da bi ga vi veselo videli na veselom forumu!
veselo![]()

naravno.. samo VESELO veselje :wink:bleach:naravno 8) jedino pravilo - samo veseloooo....mortishaaa:uvek :wink: kada bleach siri veselje svi su pozvani*november rain*:mogu li se pridruziti veselju??![]()
![]()
:wink: :wink:![]()
![]()
![]()
i sirite veselo svoje veselje da i drugi budu veseli![]()
![]()
ma naravno da cemo veselo da se okupimo, a onda svi zajednobleach:Tishaaa, samo ti njih veselo okupljaj, pa cemo da se veselo veselimo....mortishaaa:nego sta 8) Hajde i tiErnesto_Che:gle....vesele devojke.... :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(fali nam stari clan veselja.. trebao bi danas da dodje
:wink:mortishaaa:ma naravno da cemo veselo da se okupimo, a onda svi zajednobleach:Tishaaa, samo ti njih veselo okupljaj, pa cemo da se veselo veselimo....mortishaaa:nego sta 8) Hajde i tiErnesto_Che:gle....vesele devojke.... :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(fali nam stari clan veselja.. trebao bi danas da dodje
)
aaa...mene veselo pozivate, da vam se veselo pridruzim, je li, vesele devojke? e pa blago meni veseloj, idem da veselo razmislim, u stvari veselije ne bih, nego idem da se VESELIM!!! 
nijemortishaaa:jesi li ti nasa stara chil in time :?childintime:I'm singing in the rain.......![]()

ops: )Nismo jos. Sada ce tek da mi trazi zubaramortishaaa:i kkako je proslo?. . .:Jos juce je poceo da me boli i onda sam rekao sestri i ona kao videce mi da me vodi kod zubara i nije videlamortishaaa:ajde bice bolje sutra :wink: legnes, zaspis, probudis se, pravac zubaru i posle si. . .:Pa i tesim seZa sve postoji prvi put
![]()
![]()
![]()
:wink:Valjda ce sutra
![]()
:wink: jeste otisli
![]()
Ali mi je za utehu to sto me sada manje boli!