ima li hopera????

U pravu si Britgirl, marketing za ovaj koncert je na nuli. Poneki clanak u novinama i to je sve. Inace, koncert je 20-tog u 20:30 na Sajmu, cena ulaznice je 1000 dinara.

Ovo je prvi put da neka mega giga zvezda, na vrhuncu svoje karijere, dolazi u Beograd. Obicno nam dolaze veterani pred kraj karijere, koji nisu u stanju da odrade koncert do kraja bez padanja u nesvest od iznemoglosti.

Zato mislim da bi bila bas steta da koncert propadne.

Posetite: ***
Za sve one koji (ipak) planiraju da idu na Pink 20.07. ovo je odlican sajt (ja ga pravila :lol: ) na kome mogu da se upoznaju sa pesmama koje ce ona pevati te veceri. Tu su, dakle:
- spisak koncertnih pesama (redom kojim ih izvodi),
- tekstovi tih pesama,
- mp3-ji skoro svake koncertne pesme (low quality-24 kbps --da se brze skinu-- ali iznenadjujuce dobrog zvuka). :o

I samo da se zna, ovo NIJE reklama, samo mala pomoc ljudima koji planiraju da idu na koncert (da se upoznaju malo bolje s pesmama, odnosno tekstovima, itd.).

Vidimo se na koncertu! POz! :wink:

mortishaaa:
bleach:
sta sam ja to propustila? :shock: :? :? :?
mada... videla sam vatromet, znas... :P :roll:
p.s. dobro si? :wink:
ma to je bilo na ZP :lol: :lol: bio talas.... iiiiiiiiii... :lol: :lol: ma opusteno.. dobro sam :wink:
a za vatromet :))))))))) JIIIIIIIIIIIII :wink: 8)
hm :? nos :? nisam znala :?
bilo je prilicno dobro kad je talas poceo :lol: :oops:
pocela je tek posle njega gungula... jedan devojka iza se vrtela u krug... ja se mislim... ko zna sta se sad desilo? :cry:
izgubila papucu... :roll: :cry:

Ja mislim da najveci deo njene publike cine klinke od 9, 10 godina, koje jos nemaju ukus i koje slusaju ono sto im se servira.
Nju mozemo porediti sa Natasom Bekvalac i ona peva za taj uzrast.
Koji debil moze da napravi svoj kamp (Britney camp), taj covek mora da je narcis na 99999999.

Za one koji znaju sta valja tu je Metal.
Nightwish rules.

amidza:
Ja mislim da najveci deo njene publike cine klinke od 9, 10 godina, koje jos nemaju ukus i koje slusaju ono sto im se servira.
Koji debil moze da napravi svoj kamp (Britney camp), taj covek mora da je narcis na 99999999.

Nightwish rules.
Sedi,pet!!!!

Ekscentrična američka pevačica Pink 20. jula će protresti Beograd. Koncert će se održati u Hali 1 Beogradskog sajma sa početkom u 21 sat. Cena karata je 1.000 dinara. - Pink će u Beograd stići ranije nego što je bilo predviđeno zato što je planirani koncert u Zagrebu otkazan. Inače, kompletnu produkciju i ozvučenje rade Amerikanci, tako da Beograđanima obećavamo pravi spektakl. Kao predgrupa će najverovatnije nastupiti grupa „Negativ“, a u pregovorima smo sa još nekim domaćim izvođačima - izjavio je Maksa Ćatović, direktor „Komune“ i organizator koncerta. Za Pink su britanski novinari, nakon aprilske turneje po Engleskoj, napisali da je najveća pop atrakcija trenutno u svetu.

Mala budala:
amidza:

Nightwish rules.
Sedi,pet!!!!
:wink: :P 8) :lol: :P :P :P :) :) 8) :wink:

Chester girl:
Pa sta vam znaci to da imate 4teme i na svakoj po 5 odgovora?1? UZASSSS

Varas se sinko (kceri)...ovo je ipak malo drugacija tema od preostale 2...
Procitaj malo bolje.

BTW, ako slucajno sajt http://pinkbgd.tk ne funkcionise (ima ogranicen protok, pa pada s vremena na vreme :( ), idite na http://tayna.tk. Taj drugi sajt je isti (ako ne racunamo glupe reklame :x ), s tim sto neki mp3-jevi imaju .doc ekstenziju (nakon skidanja je preimenujte u .mp3).
Takodje, kada jednom pocnete da skidate te .doc pesme (pomocu nekog download menadzera - ne moze drugacije), ne prekidajte skidanje, jer cete morati sve iz pocetka! Ali, ne brinite ni u tom slucaju, velicina tih mp3-jeva je od 300 do 800 kb.
I, kao sto vec rekoh, nadam se da ce ovo biti od pomoci nekima od Vas! :D

Ivanu gotivim jos od idola.Svidja mi se njena boja glasa.Lepo peva.Pesma joj nije losa,mada mi se moram priznati svidjala i pesma Samo mi javite od Ane Kokic.Veceras necu gledati idem na koncert.Cujem bice dosta dueta,pa ako nista drugo nadam se bar nekoliko hitova.... :lol: :D

Back