ima li hopera????

Chester girl:
Sta bre da crknem od muke? pa necu da se svajdam valjda zato...
Meni je samo smesno to sto kazes da se od pocetka godine nije pojavila bolja pesma..
I ti postuj tudja misljenja,,,
a nek slusa ko voli
:lol:
Peace, ljudi

It's Ok!
Mene nervira sto svi na pomen imena Britney pocinju da vredjaju one koji nju vole. Mnogi moji vrsnjaci se slazu da je Toxic strava stvar , iako ne vole Britni . So Peace everyone!

In The Zone:
Chester girl:
Sta bre da crknem od muke? pa necu da se svajdam valjda zato...
Meni je samo smesno to sto kazes da se od pocetka godine nije pojavila bolja pesma..
I ti postuj tudja misljenja,,,
a nek slusa ko voli
:lol:
Peace, ljudi

It's Ok!
Mene nervira sto svi na pomen imena Britney pocinju da vredjaju one koji nju vole. Mnogi moji vrsnjaci se slazu da je Toxic strava stvar , iako ne vole Britni . So Peace everyone!

Ma,peace i tebi!!! A slazu se,jer su nezrela klincharija,a onaj glupi mtv ih je hipnotisao...

Pa, mislim da si u pravu sto se toga tice, nego nije bas bilo uputno da napisem sledeci citat:

Your daughter is old enough to do what she pleases... she likes to f_uck, loves to f_uck... she was born to f_uck, and... if you do not wish to be f_ucked yourself, the best thing for you to do is to let her do what she wants.
Marquis de Sade

licno se ne slazem....mada je ta njena pesma napravila pravi BOOOM...
meni je ta pisma licno potpuno bezveze...nesto cvili i skici...al stvar ukusa...a i u skladu je sa njenim glasovnim sposobnostima...
ali, kao sto rekoh, pesma je hit, i to je cinjenica...ne znam kako je ta brit uopste uspela da osvoji bre ceo svet...a nema ni glas...

^Tacno

Da li ce pesma biti hit-to apsolutno nema veze s kvalitetom pesme.pa pogledaj proslogodisnji "Crazy in love",Beyonce... :roll:
Licno,mislim da je bar u prvih 10 najslusanijih ove godine,ali da ce naj hit biti Usher-yeah,iako mi pesma nije nesto :wink:

britgirl:
^Tacno

Da li ce pesma biti hit-to apsolutno nema veze s kvalitetom pesme.pa pogledaj proslogodisnji "Crazy in love",Beyonce... :roll:
Licno,mislim da je bar u prvih 10 najslusanijih ove godine,ali da ce naj hit biti Usher-yeah,iako mi pesma nije nesto :wink:

I ja mislim da ce Yeah biti hit godine. Toxic je mnogo bolja pesma! Kreativnija je i nekako unikatna. Nikada ranije nisam cuo slicnu pesmu. Mislim da je to dovoljno da pesma bude hit!

britgirl:
^Tacno

I ja mislim da ce Yeah biti hit godine. Toxic je mnogo bolja pesma! Kreativnija je i nekako unikatna. Nikada ranije nisam cuo slicnu pesmu. Mislim da je to dovoljno da pesma bude hit!

guitarrr_babe:
Pa, mislim da si u pravu sto se toga tice, nego nije bas bilo uputno da napisem sledeci citat:

Your daughter is old enough to do what she pleases... she likes to f_uck, loves to f_uck... she was born to f_uck, and... if you do not wish to be f_ucked yourself, the best thing for you to do is to let her do what she wants.
Marquis de Sade
Pa i nije uputno....

I ja mislim da su Scorpions malo blagi za metal u danasnjem smislu, ali nijedna podela nije savrsena, jedina podela koju ja opravdavam je na dobru i na losu muziku. I tacka.
Hoce neko koncert od Nightwish-a (From Wishes to Ethernity, mozda sam pogresio poslednju rec, ali ko slusa zna.

Back