ima li hopera????

bleach:
mortishaaa:
bleach:
sta sam ja to propustila? :shock: :? :? :?
mada... videla sam vatromet, znas... :P :roll:
p.s. dobro si? :wink:
ma to je bilo na ZP :lol: :lol: bio talas.... iiiiiiiiii... :lol: :lol: ma opusteno.. dobro sam :wink:
a za vatromet :))))))))) JIIIIIIIIIIIII :wink: 8)
hm :? nos :? nisam znala :?
bilo je prilicno dobro kad je talas poceo :lol: :oops:
pocela je tek posle njega gungula... jedan devojka iza se vrtela u krug... ja se mislim... ko zna sta se sad desilo? :cry:
izgubila papucu... :roll: :cry:
ma nisam ni jad nisam dosla kuci 8)
jao jadna :oops: :oops: ko joj kriv sto nosi papuce 8)

Ernesto_Che:
a ja sam sve vreme buljila u njega i govorila drugarici do mene vidi kako je lepo...vidi kako je lepo! na svakih pet sekundi dok je nisam uhvatila za ruku i ukapirala da nesto ne stima...
hmmm...drugarica je stajala iza mene a ja sam za ruku drzala nekog lika koji je imao jedno dvaes godina... :oops:
al svejedno, vatromet je bio predivan
:oops: :oops: :oops: jel bar bio sladak? :lol: :P

Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
[quote:65c258f3d7="Đenka"][quote:65c258f3d7="mortishaaa"][quote:65c258f3d7="Führer."][quote:65c258f3d7="mortishaaa"][quote:65c258f3d7="Führer."][quote:65c258f3d7="mortishaaa"]nema sad sala :cry: :cry:
:lol: :wink:
:roll: :lol:
:P
:( :cry:
:lol:
:shock: :?
:P
:( :x :evil: :P
8)
:?
:twisted:[/quote:65c258f3d7] :!:[/quote:65c258f3d7] :?: :? :roll: :? :?: :arrow: :idea:[/quote:65c258f3d7] :shock: :shock: :shock: :shock: :?:[/quote:65c258f3d7] :lol: :lol: :lol: 8)[/quote:65c258f3d7] :roll: :P :P :P :P :P :( :P :P :P :twisted:[/quote:65c258f3d7] 8) 8) 8) 8) 8) i tako to nas nikad nije smorilo 8)
P.S. posle reci da nisi zloca a u svakom postu stavljas zlocu 8)

Back