ima li hopera????

Sem Sase Vasica,Balasevica(ne racunam rok),u nasoj zemlji nema kvalitetne muzike.Moje misljenje,ne znam koliko se drugi slazu.Mozda mozete jos par njih da nabrojite,(kao sto sam rekla ne racunam rokere)koji su ok,a ostalo...PA IZNESITE SVOJE MISLJENJE! :lol: :wink: :P :D

Nikad nisam obracao paznju na ovakav tip festivala, a i vecinu ljudi koji gostuju na istim (cast izuzecima), al moram priznati da sam zapazio one dve Julije. Bash su odudarle od proseka, a i ovo im prvo pojavljivanje kolko sam shvatio!
Nisam slusao ostale, al ova njihova pesma Ko Si BRE Ti, misim da ima potencijal da postane hit!
A i dobre su obe... misim da sam ih vidjao ovde po centru, uvek idu u paketu.

ma koji su bre ovo smaraci koji se zale na cene i djubre na sve strane , dobro ok. mozda je i bilo skupo na tvrdjavi ( primer : cokoladica mars - 50 din :shock: ) ali smo svi isli da se provedemo a ne da izracunavamo potrosacku korpu .
Ja sam isao na dva dana , od subote do ponedeljka spavao celih 4 sata , izgoreo na strandu , pojeli su me mravi ali ne kukam .
Mozda je iggy malo razocarao izborom pesama ( ipak nije bilo starih stvari ) i trajanjem ali je to ispravio sjajnim nastupom i dokazao da bez starca nema udarca . Peeches je bila ekstremna kao i uvek ali nam je pruzila odlicnu zabavu . Ciprusi su zato u subotu odusevili . Ja inace ne slusam tu vrstu muzike ali je bilo super .
Sve u svemu exit je tradicija koja mora da se odrzi i jedino sto bi mogli da postave je metal stage sa svetskim imenima kako bi se jos vise priblizili sziget-u . A ovi sto se zale na exit neka idu u ...
budvu na smor festivale ko ih j*be

Back