ima li hopera????

mortishaaa:
e majke mi.. a sa tim pivom i cenama ste vise smorili.. pivo je na svirkama uvek toliko, koliko vi ocekujete 20kinti!!!! uostalom zato morate da pijete.. i naravno da nikad ne dopustaju da se nista unosi.. i voda na cesmi je bila sasvim normalna.. :D
elem.. na konc je bilo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D a ja jos imam i uspomenu, razbila sam nos :lol:
slazem se sa svim sto si rekla... i zao mi je tvog nosa :( :wink:

Auuu sto je Balasevic kvalitetan...evo i ja cu da recitujem...ali ajde necu da pricam sada o tome jer ce poceti rat o balsasevicu na forumu...
Pa sto se tice kvalitetne muzike na nasim prostorima mislim da cak i rock moze da bude bolji.A od nasih jedino postujem Aleksandru Radovic i Proeskog...Zeljka postujem kao muzicara ali ranije pesme (citaj Vreteno) su blagi uzas...Sta da se radi kada to ljudi traze...

Toxicboy:
Auuu sto je Balasevic kvalitetan...evo i ja cu da recitujem...ali ajde necu da pricam sada o tome jer ce poceti rat o balsasevicu na forumu...
Pa sto se tice kvalitetne muzike na nasim prostorima mislim da cak i rock moze da bude bolji.A od nasih jedino postujem Aleksandru Radovic i Proeskog...Zeljka postujem kao muzicara ali ranije pesme (citaj Vreteno) su blagi uzas...Sta da se radi kada to ljudi traze...
Al' ti volish Briiiiitnnneeeyyyy!!! Devojka je ogavna,a ti zakachio njenu sliku u profilu...
FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!

e ja sam bio sva 4 dana/// i meni je bilo ok/// mislim ko shto kazhe jedan ortak "ochekivao sam samo da se zavrshi" a dobili sam dobro zezanje :P ... ovi likovi shto se zhale na skupocju i prljavshtinu... pa hmm.. skroz su u pravu ali onda nek nedolaze... mislim da nije exit neshto nashta "mora" da se ide... zar ne>?/// meni je prljavo i skupo na crnogorskom primorju pa zato tamo i ne idem!!! a najbolje zezanje je bilo na latino stejdzhu.. a super je bilo i na caffe del denube ili tako neshto i na roots and flowers... pogotovo mi se svidela ona prezentacija arheoloshkog nalazishta u vinchi...
inache ziget je pre tri godine imao 8 miliona maraka da napravi festivalski program... sad je ta cifra sigurno vecja/// i koliko je ziget stariji od exita/// s'tim iskusniji i "poznatiji"///
>>>>>pozdrav za sve koji su gutali onu prashinu i kojima je puko glas zbog toga :D /// ovi ostali ... lepo se provedite u madjarskoj, hrvatskoj, bosni ili gde god da vam je bolje nego ovde

Mala budala:
Toxicboy:
Al' ti volish Briiiiitnnneeeyyyy!!! Devojka je ogavna,a ti zakachio njenu sliku u profilu...
FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!
Kulturo pogledaj sebi u profil

Ernesto_Che:
Guliverr:
Ernesto_Che:
zasto se uvek neko moram prepucavati... :? 8)

Zato sto je forum mesto za raspravu i iznosenje suprotnih misljenja a ona uvek dolaze u sukob.Ne mozemo svi da mislimo isto. I dobro je sto je tako!

rasprava i prepucavanje nisu bas iste stvari...
ma sta bas bi bilo divno da svi mislimo isto! :)
bili bi odlicna masa za manipulisanje!

A bilo bi nam dosadno kada bi mislili isto zar ne?

mortishaaa:
Guliverr:
wild_child:
Saaaaaliim seeee :?
Za sve koji neznaju Mortishaa je najbliza Stojina saradnica i jedina od koje Stoja prima naredjenjja.
A i ona nas placa zato.....budite fini prema njoj
:oops: Ovo nisam smela da kazem.......pravite se da niste culi
Aj dosta o Stoji ! Sto je mnogo mnogo je! Pobogu ta zena nema veze!
ko si ti da sudis!! pogledaj se sta slusas i bolje cuti! nemoj o Stoyi ni rec da kazes! :evil: :x :evil:
JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Kad_LupimLupim:
Nikad nisam obracao paznju na ovakav tip festivala, a i vecinu ljudi koji gostuju na istim (cast izuzecima), al moram priznati da sam zapazio one dve Julije. Bash su odudarle od proseka, a i ovo im prvo pojavljivanje kolko sam shvatio!
Nisam slusao ostale, al ova njihova pesma Ko Si BRE Ti, misim da ima potencijal da postane hit!
A i dobre su obe... misim da sam ih vidjao ovde po centru, uvek idu u paketu.

A KAKO TI SE SVIDEO TEKST NJIHOVE PESME! dOBILI SU NAGRADU! ZASLUZENO ILI NE?

Lucky girl:
Sem Sase Vasica,Balasevica(ne racunam rok),u nasoj zemlji nema kvalitetne muzike.Moje misljenje,ne znam koliko se drugi slazu.Mozda mozete jos par njih da nabrojite,(kao sto sam rekla ne racunam rokere)koji su ok,a ostalo...PA IZNESITE SVOJE MISLJENJE! :lol: :wink: :P :D

Moje misljenje je da ne mozes odvajati ROK od ostalog kada postavljas ovako pitanje. U to slucaju on postaje vise od muzike a to mi je malo cudno...al dobro u pravu si Rok na je bio i ostao odlican! Samo cu se sloziti sa tom konstataciom i dodati da za moj ukus kod nas u Srbiji imam mnogo dobre muzike i u ROKU i VAN NJEGA. Isto tako ima i sunta i kica.Ali sunta i kica ima i na zapadu i na istoku i svuda hteo to neko da prizna ili ne. A ja necu navoditi ponovo muzicare koje cenim i postujem jer bi to bio vec 100 - ti put da cinim tako nesto! TOLIKO! I da ovakvih i slicnih tema ima koliko hoces!

Porucila bih toxic boy da ne lupa :D sorry
balasevic nema neki glas i ne peva nesto,ali muzika i tekstovi su mu fenomenalni.Jedini kvalitet Aleksandre R je glas,devojka nema ni pesme,nista.A jos kad bi ih ona i pisala...
Moje misljenje...Sorry Toxic boy,ali...Nije bitno :lol:

Back