ima li hopera????

Flea.RHCP:
Ja pa ja:
peleplay:
ja sam bio na koncertu i atmosfera je bila super sem sto su predgrupe smorile, a chorba nije izasla na scenu 45 minuta odkako je pusenje zavrsilo :roll: ali bilo je super :D

Mi mora da smo bili na razlicitim koncertima, jer se meni uopste nije svidelo.
Nisi mogao da uneses nista, cak ni sok, ni vodu u neotvorenim plasticnim flasama.
Kada sam usao, video sam razlog. Da bi morali da kupujemo pivo i sokove od njih. Zamisli molim te, pola litre vode 70 din. Pivo po istoj ceni, a sipaju ti pola plasticne case. Posvadjao sam se sa onim tamo sto toci. Moram priznati da sam mu i opsovao nesto. :oops: :oops:

Pa to sa cenama gore nego na metallici

E ja ti predlazem da sledeci put sedis kuci i pijes pivo. Kako iskvaren sistem vrednosti.Pa jesi ti isao na koncert zbog piva ili muzike!? Neverovatne stvari se ovde pisu zaista. I jos nesto ulaz je bio samo 200 dinara. Pa gde to jos ima! Ljudi tako dobra muzika i tako dugi nastupi pa gde to jos ima. A ako vec ne mozes bez piva pa jo 200 din da si na njega potrosio ne bi bilo mnogo.Neverovatno kako ima neskromnih i nezahvalnih ljudi!

Sve si lepo rekao! Ocaj!!! Pobednicka pesma nije losa,mada je ona od prosle godine bila jaca.Mislim da se zvala Preziveces.Moj favorit je bio Tifa.Aco Pejovic je dokazao da nezna da peva.Serger Cetkovic je odlican kao i uvek...Tijana takodje.Zbog Tife i Sjaja u rosi kupujem cd!!! Bravo Tifo!!!! :D

Giovanna:
Sve si lepo rekao! Ocaj!!! Pobednicka pesma nije losa,mada je ona od prosle godine bila jaca.Mislim da se zvala Preziveces.Moj favorit je bio Tifa.Aco Pejovic je dokazao da nezna da peva.Serger Cetkovic je odlican kao i uvek...Tijana takodje.Zbog Tife i Sjaja u rosi kupujem cd!!! Bravo Tifo!!!! :D

I meni je Tifa bio favorit,al' je ispao smotan kad je primao nagradu...Mislim da je trebao da osvoji 1. mesto. Bio je cini mi se sutradan sa Zeljkom Joksimovicem i Tijanom Dapcevic u "3 pa 1".

Giovanna:
Nazalost nisam gledala 3 pa 1.Ruslana i

heeeeeeeeeejjjjjjj hejjjjjjjj No Comment!!!! 8)

Ma Tifa ispao majstor:
Bilo sad kao da postavljaju pitanja jedno drugom i pita Tijana Zeljka nesto i ovaj sad odgovara a Tifa paklu cigara da zapali pa da ispadne kulturan Zeljku:
"Os jarane?" a ova sav kao "Pa khm ovaj ne hvala..."

wee evo ja dosla pre pola sata pa reko da vam podnesem izvestaj pa idem na pavanje :lol:
Sve u svemu 4 dan nije bio toliko dobar kao 2.Iggy.....veliko razocarenje!Nastup mu je bio dobar ali je trajao pishljivih sat vremena!Iggy se nakraju nije ni oprostio od publike...samo se pokupio i otisao!Ja onako mala iz mase nisam ni skontala da je covek otisao sa scene.....kad su pocele reklame na bimu pocela sam da sumnjam :lol:
Partibrejkersi....opet smor.Cane i ekipa uvek imaju super nastupe ali ovog puta je vladao smor
Ritam Nereda...opet dokazuje da je jedna od naj domacih grupa
Peeches...Cudan scenski nastup doticne dame 8) Ali muzika super s obzirom da je nisam pre slusala
Svetle tacke:Slatki tipovi,fine bombone :shock:

Back