O ovome ne treba trositi reci. Corba je legenda . Svaka mu cast . Od njegovog koncerta nista drugo covek i ne ocekuje nego velicanstven spektakl koji je priustio svima na koncertu. TO JE TO! KRALJ!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Flea.RHCP:Ja pa ja:peleplay:ja sam bio na koncertu i atmosfera je bila super sem sto su predgrupe smorile, a chorba nije izasla na scenu 45 minuta odkako je pusenje zavrsiloali bilo je super
![]()
Mi mora da smo bili na razlicitim koncertima, jer se meni uopste nije svidelo.
Nisi mogao da uneses nista, cak ni sok, ni vodu u neotvorenim plasticnim flasama.
Kada sam usao, video sam razlog. Da bi morali da kupujemo pivo i sokove od njih. Zamisli molim te, pola litre vode 70 din. Pivo po istoj ceni, a sipaju ti pola plasticne case. Posvadjao sam se sa onim tamo sto toci. Moram priznati da sam mu i opsovao nesto.ops:
ops:
Pa to sa cenama gore nego na metallici
E ja ti predlazem da sledeci put sedis kuci i pijes pivo. Kako iskvaren sistem vrednosti.Pa jesi ti isao na koncert zbog piva ili muzike!? Neverovatne stvari se ovde pisu zaista. I jos nesto ulaz je bio samo 200 dinara. Pa gde to jos ima! Ljudi tako dobra muzika i tako dugi nastupi pa gde to jos ima. A ako vec ne mozes bez piva pa jo 200 din da si na njega potrosio ne bi bilo mnogo.Neverovatno kako ima neskromnih i nezahvalnih ljudi!
Flea.RHCP:imas li koncerte Gunsa ili Peppersa?
Hmm, neko od clanova foruma znaci sjedi ovdje u mojoj blizini... Bas se osvrcem po pressu i gledam ko bi to mogao biti...stivlim:Recenzije mog druga i mene mozete procitati na www.never2much.info
pozdrav iz Exitovog press-a
Black_Swan:Hmmmm,pa fini su,imam tu neke CD-ove ali nisam ih nesto puno preslusavala...![]()
Giovanna:Sve si lepo rekao! Ocaj!!! Pobednicka pesma nije losa,mada je ona od prosle godine bila jaca.Mislim da se zvala Preziveces.Moj favorit je bio Tifa.Aco Pejovic je dokazao da nezna da peva.Serger Cetkovic je odlican kao i uvek...Tijana takodje.Zbog Tife i Sjaja u rosi kupujem cd!!! Bravo Tifo!!!!![]()
Giovanna:Nazalost nisam gledala 3 pa 1.Ruslana i
heeeeeeeeeejjjjjjj hejjjjjjjj No Comment!!!! 8)
Giovanna:Procitala sam u novinama da ni tekst pesme nije znao
(Tifa) nego je onako mrtav hladan izvadio ceduljicu
i citao na probi.Mozes da zamislis?A da
peva,peva boli glava !!!!![]()
![]()
![]()