kako nisu svirali pred hiljadama ljudi zar nisu oni 'face' 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Logitech:Exit je sr@nje...Iz prostog razloga sto ti za 4 dana dovedu 4 veca imena+gomilu raznoraznih gluposti.
Organizacija je KATASTROFALNA!!! Da ne zalazim u detalje i opisujem sitnice koje ukazuju na to...
NAjvaznije-Preskup je...jednostavno ,karte su NEREALNO skupe.
Prostom matematikom X ljudi puta recimo 1100 dinara dolazis do astronomske cifre.Kad se od toga oduzmu troskovi placanje velikih i malih bandova tj samo velikih+citava organizacija dobija se isto tako astronomska cifra koja zavrshi u necijim dzepovima....NIje vazno.Hocu da kazem da je exit u stvari velika sarena laza...Uporedish ga samo sa sigetom koji kosta 80 evra za svih 7 dana ( znaci komplet karte+kamp+...)-a za ne mnogo vece pare od exita dobijash 70% velikih bandova. itd itd..Mogu da pishem dosta o exitu jel igrom slucaja znam neke stvari "iza kulisa" ali nije vazno....
Mi se ovde lozimo kao bila metalica,ovaj onaj...exit...A sve je to u stvari.......Bio sam sinoc, i NEMAM NI JEDAN valjan razlog da odem veceras,sutra.i ikad vishe ako ga bude.....

ops: ) sa nekim devojcicama s one strane ulice i drugar sa kojim sam bio me je odvukao do mejn stejdza, svo vreme sam ponavljao 'koji cu **** na mejnu kad massive pocinju tek u ponoc'. Trebao mi je samo pogled na ljubicasto-plavu binu i cetiri takta da potpuno zaboravim na citavu djavu, sve stejdzove i vip devojcice. Ako to vec nisam rekao - kakav bend 
LePiaf:Logitech:Exit je sr@nje...Iz prostog razloga sto ti za 4 dana dovedu 4 veca imena+gomilu raznoraznih gluposti.
Organizacija je KATASTROFALNA!!! Da ne zalazim u detalje i opisujem sitnice koje ukazuju na to...
NAjvaznije-Preskup je...jednostavno ,karte su NEREALNO skupe.
Prostom matematikom X ljudi puta recimo 1100 dinara dolazis do astronomske cifre.Kad se od toga oduzmu troskovi placanje velikih i malih bandova tj samo velikih+citava organizacija dobija se isto tako astronomska cifra koja zavrshi u necijim dzepovima....NIje vazno.Hocu da kazem da je exit u stvari velika sarena laza...Uporedish ga samo sa sigetom koji kosta 80 evra za svih 7 dana ( znaci komplet karte+kamp+...)-a za ne mnogo vece pare od exita dobijash 70% velikih bandova. itd itd..Mogu da pishem dosta o exitu jel igrom slucaja znam neke stvari "iza kulisa" ali nije vazno....
Mi se ovde lozimo kao bila metalica,ovaj onaj...exit...A sve je to u stvari.......Bio sam sinoc, i NEMAM NI JEDAN valjan razlog da odem veceras,sutra.i ikad vishe ako ga bude.....
Da, da, svi kao nesto znaju o "iza kulisa".
Karta je taman koliko treba da bude. Da je preskupa, ljudi ne bi u tolikom broju dolazili na festival.
Drugo, Sziget ima mnogo vise posetilaca iz Nemacke, Austrije i ostalih EU zemalja pa zato privlaci i internacionalne sponzore. Zato i moze da ima nesto jeftiniju kartu (sta mislis koliko su se ovi iz "VODE" isprsili za sponzorstvo?). A program Szigeta uopste nije nesto puno jaci od EXITovog (ako je uopste).
Ljudi se loze na headliner-e a sve ostalo su "gluposti". Je8iga, u ovoj zatucanoj sredini se gleda pre svega ime, kvalitet malo ko ume da prepozna. Meni su na EXITu skoro po pravilu bili bolji bendovi i DJevi iz "druge linije". Oni koji se ne stavljaju na bilborde. A onda je nekom jos "merak" da napljuje, recimo, Massive Attack.
A organizacija je vrlo dobra (da ne zalazim u detalje). Organizatori imaju puno pravo da nesto stave u svoje dzepove. Pa nije EXIT Crveni krst...
ops: to je na uscu? pa gde na uscu? kako to
ops: 
:wink: Ahahahahahahahah.....on reper...nije on zi q....a ne zna se dal je gori on ili Viktorija...Pedercina jedna engleska..o moze biti samo maneken!komar:E znate ko ce postati novi reper na prostorima Engleske to jest Engleski eminem ne bi mi verovali David Beckam a hahahah BRUKA!!!!!U saradnj sa DIDDY-em za sedam meseci ce izaci njegov prvi REP album a BRUKA!!!!Glupa zena
sonne:Bas me interesuje kakvu si slicnost nasao(la) izmedju Xandrie i Nightwisha?!?
Tesko da bi njih neko zeleo da kopira!
wild_child:LJudi ja bila juce i bilo je FANTASTICNO
Eyesburn je bio super,Soulfly takodje
Stefanovski je malo smorio ali su zato Keltsi rasturili...u pravom smislu te reci.ZNaci najbolji njihov nastup ikaaaadaaaaa
Nenah Cherry...mene je smorila ali moje drustvo je odusevljeno
Celo vreme je padala kisha ali nije uopste smetalo
Prelepo iskustvo

Ja sam uspeo da saznam da ce da bude iza CK i da ce bora da dovede popove da osvestaju *u stvari vec su to ucinili