ima li hopera????

Ahaha zamisli Eminem je 0, mislim ne volim tog lika samo za razliku od vecine MCjeva taj decko ima talenat i zna da radi dobre stvari, to sto se sad prodao ko chkapi pa je puko skroz na skroz ne znaci da nekad nije radio dobre stvar. Lik ima flow, ima skill, battluje ko nenormalan, ma daj.. eminem je komerc sad jao ***** ovo ono, ahahaha da si cuo neke stvari od pre bilo bi ti jasnije.. e kvazi reperi..

One in a Million-GNR(primetila sam da ih ovde puuuuuuno slusaju :wink: )

1,2,1,2,3,4
(Whistle)
Guess I needed sometime to get away
I needed some piece of mind
Some piece of mind that'll stay
So I thumbed it down to Sixth and L.A. --->So I thumbed it down to nine o six ten L.A. ("90610")
Maybe a Greyhound could be my way

Police and Niggers, that's right
Get out of my way
Don't need to buy none of your
Gold chains today
I don't need no bracelets
Clamped in front of my back
Just need my ticket; 'til then
Won't you cut me some slack?

You're one in a million
Yeah, that's what you are
You're one in a million, babe
You're a shooting star
Maybe someday we'll see you
Before you make us cry
You know we tried to reach you
But you were much too high
Much too high, much too high,
Much too high, yes, ow!

Immigrants and faggots
They make no sense to me
They come to our country
And think they'll do as they please
Like start some mini Iran,
Or spread some fuckin' disease
They talk so many goddamn ways
It's all Greek to me
Well some say I'm lazy
And others say that's just me
Some say I'm crazy
I guess I'll always be
But it's been such a long time
Since I knew right from wrong
It's all the means to an end, I
I keep it movin' along

You're one in a million
Oo, you're a shooting star
You know that you are
Maybe someday we'll see you, Oo
oh, Before you make us cry
Much too high, Oo, much too high
Yeah,
Much too high, huh, no, no, oh
Ow!

Radicals and Racists
Don't point your finger at me
I'm a small town white boy
Just tryin' to make ends meet
Don't need your religion
Don't watch that much T.V.
Just makin' my livin', baby
Well that's enough for me

You're one in a million
Yeah that's what you are
You're a shooting star
Maybe someday we'll see you
Before you make us cry
Much too high, ow, much too high,
Much too high, much too high
Yeah, yeee, yeah, yeee, igh!
Ow! Much too high
(Oh, much too high, ah,
much too high, ah, much too high
much too high, ow, much too high)

gnr.gif

Zlazem se s Firmashom...
Ima josh jedna dobra koja se zove "LOVE IS FOR SUCKERS"... (pa i nisu mnogo pogreshili... :lol: :lol: )

ALI UBEDLJIVO NAJBOLJA JE:

You can't stop Rock'n'Roll

The kids are like a knife in the back,
Ride to live,Live to ride,
I am the power, and glory,
We're gonna make it,
I've had enough,
I'll take you,
You're not alone,
YOU CAN'T STOP ROCK'N'ROLL
One man-woman,
Four barrel,heart of love,
FEEL THE POWER.

Zakon, zakon, zakon! Ja trebao ici u Pestu ali je organizator ispalio jer se nije puno ljudi prijavilo! ODLEPIO SAM! ALi doci ce ponovo! Valjda!

Najjaci album je Come Out And Play!

Mozes da slusas svaki j***** instrument posebno i bice preterano! Svi su zakon ali se A.J. Pero izdvaja! Taj covek iz dupeta izvlaci ritmove! On nije svirao na Love is for suckers!

Najjaca pesma je definitivno Come outa and play (sa istoimenog albuma)!

A u Kill or Be killed (takodje sa Come outa and play) mi je bilo zao bubnjeva!

Jel neko zna gde mogu da kupim "Under the blade" posto mi jedino taj fali od albuma! A i ako neko zna gde ima LIVE at Hammersmith, Big Hits and Nasty Cuts, Club Daze Volume I
Studio Sessions, Club Daze Volume II
Studio Sessions i Twisted Forever
A Tribute to the Legendary
Twisted Sister!

Unapred hvala!

Zakon, zakon, zakon! Ja trebao ici u Pestu ali je organizator ispalio jer se nije puno ljudi prijavilo! ODLEPIO SAM! ALi doci ce ponovo! Valjda!

Najjaci album je Come Out And Play!

Mozes da slusas svaki j***** instrument posebno i bice preterano! Svi su zakon ali se A.J. Pero izdvaja! Taj covek iz dupeta izvlaci ritmove! On nije svirao na Love is for suckers!

Najjaca pesma je definitivno Come outa and play (sa istoimenog albuma)!

A u Kill or Be killed (takodje sa Come outa and play) mi je bilo zao bubnjeva!

Jel neko zna gde mogu da kupim "Under the blade" posto mi jedino taj fali od albuma! A i ako neko zna gde ima LIVE at Hammersmith, Big Hits and Nasty Cuts, Club Daze Volume I
Studio Sessions, Club Daze Volume II
Studio Sessions i Twisted Forever
A Tribute to the Legendary
Twisted Sister!

Unapred hvala!

Ja nisam neki reper ili hoper ili tak'o nesto :? , ali slobodno mogu da kazem da oni ne znaju di biju! :x Mislim mozda i znaju, ali ako znaju onda su sh1t sh1ta :evil: :evil: . Uzmimo za primer zadnji spot Kao prvo ne volim spotove koji nemaju poentu, ali ko mene sta pita, :? a i svi to rade u poslednje vreme. :? Dalje koja je fora da pevaju "Kada vidim kako zivimo, bla kako jeste, kako bilo nam je pre bla, bla," (sve u svemu kao sociala, g0vna do guse itd. :x ) a oko njih besni automobili i pichetina :shock: :shock: ... Shatate sta hocu da kazem. :? Da jos nesto u vezi spota... Pedofilcine! :x Ako pogledate pice bolje videcete da je jedna dete daj-boze da ima 16. :shock: :shock: :shock: :shock:

Ovamo kao reperi, hoperi (sta su vec) a oblace se kao fenseri :shock: ma i gore! :shock: :shock: Opis obicnog modernog "ljaseta" body maj(k)a sa visecim krpicama 8) sa nje (ili bez, obicna "sa slovima" 8) )upasana u (smisleno :?: :!: ) izbledele legend farmerke, 8) koje su uzgred-budi receno doticnom "ljaksetu" do clanaka :shock: :shock: tako da otkrivaju njegove bele carape, :x ili carape sa Bart Simpsonom ili je8ackim kondomom :shock: :shock: koji salje jos jebackiji mig i cini njegovog ponosnog vlasnika "Sarmantnim" i "Luckastim djavolkom" 8) 8) 8) ... classic,ravne paticice crne, kozne, jer se bele brzo prljaju po makadamu koji je jedina vrsta puta u rodnom selu 8) 8) ...

E tako obuceni su i u spotu, (Eventualno iskopaju kevinu pelerinu iz ormana sa jesnjom odecom jer ima kapuljcu, "koju kada stavis postajes ql 8) kao cnja iz onog spota sa onim zenskama") a tako sam ih jedanput video i u "TABLOIDU" (sa BK). I posle su oni neki reperi. :x "I razmisljaj zdravo" brate (nedaj-boze :oops: ) ti da bi razmisljao zdravo prvo moras da znas da razmisljas uposte :x ! Ma smejurija su.... malogradjanstvo.... Kich i glupost vladju svetom (moja omiljena replika) 8)

P.S. Popaj zakon! :twisted: 8) 8) 8) E sta j bilo s njim. Sa zadnjeg albuma sam cuo samo jednu pesmu (onu za spot) i zaboravio je. Sta je s Ding-dong-om jesu li oni (ili on, koliko ih vec ima) snimili nesto sem "celav sam pa sta" (verovtno jesu).

Eeeeee ljudi pa da nas Adler ispali a joooooooooooooj neeeeeeeeeeeeeee :cry:
ja sam se tako isplakala kad sam cula :cry:
Ali nikako ne mogu ni da mu posaljem mail ( tj. njegovim agentima to je navodno njegov mail )
ni na njegovom sajtu ne pise zasto nije dosao, ali ne znam da li sam spomenula ni u Hrvatsku ni Sloveniju nije otisao... Takodje otkazano, jel...
Eeeeee...A ja sam se tako ponadala da ce deo energicnih Gunsa doci da u nas udahne novi zivot...
Sta bih dala da je koncert samo odlozen.
POZ svima!

Da, inace karte su bile 800din... eto, dva dana deljenja letaka ili tako nesto. Eeeee za sta mi nemamo zivce i pare da izdvojimo... Cast izuzecima naravno, ali sam poludela jer je izgleda razlog nezainteresovanost sto je tuzno, takav muzicar da nema publiku... A i jos je gluplje sto on nije hteo da svira pred barem tih 100 ljudi, jer su to pravi fanovi, i to bi trebalo da predstavlja zadovoljstvo...
Joj, Steven, molim te, dodji...

Lil'Still:
Jednom recju-SMEHOTRESSS.
Kad ga vidim na TV-u menjam kanal.Bas je kreten onaj najgori.A pesme su mu jadne,covece pisem milion puta boje rime od njega,a on izda album samo zato sto ima kintu.E rac*u. :evil: :evil: :evil: :evil:

Daj da vidimo tvoje rime kad pises toliko bolje, mislim ono bas bi mi laskalo da vidim onako kvalitetne rime..

A vi mozete da kenjate koliko hocete, samo Juice ima najjachi flow kod nas na sceni pa i celom balkanu, a liricki covek kida samo kad hoce, kao i na fristajlu tako da prodo se je ko ckapi, ali decko ima kvalitet..

Back