ima li hopera????

Logitech:
Exit je sr@nje...Iz prostog razloga sto ti za 4 dana dovedu 4 veca imena+gomilu raznoraznih gluposti.
Organizacija je KATASTROFALNA!!! Da ne zalazim u detalje i opisujem sitnice koje ukazuju na to...
NAjvaznije-Preskup je...jednostavno ,karte su NEREALNO skupe.
Prostom matematikom X ljudi puta recimo 1100 dinara dolazis do astronomske cifre.Kad se od toga oduzmu troskovi placanje velikih i malih bandova tj samo velikih+citava organizacija dobija se isto tako astronomska cifra koja zavrshi u necijim dzepovima....NIje vazno.Hocu da kazem da je exit u stvari velika sarena laza...Uporedish ga samo sa sigetom koji kosta 80 evra za svih 7 dana ( znaci komplet karte+kamp+...)-a za ne mnogo vece pare od exita dobijash 70% velikih bandova. itd itd..Mogu da pishem dosta o exitu jel igrom slucaja znam neke stvari "iza kulisa" ali nije vazno....
Mi se ovde lozimo kao bila metalica,ovaj onaj...exit...A sve je to u stvari :roll: .......Bio sam sinoc, i NEMAM NI JEDAN valjan razlog da odem veceras,sutra.i ikad vishe ako ga bude.....

Da, da, svi kao nesto znaju o "iza kulisa".

Karta je taman koliko treba da bude. Da je preskupa, ljudi ne bi u tolikom broju dolazili na festival.
Drugo, Sziget ima mnogo vise posetilaca iz Nemacke, Austrije i ostalih EU zemalja pa zato privlaci i internacionalne sponzore. Zato i moze da ima nesto jeftiniju kartu (sta mislis koliko su se ovi iz "VODE" isprsili za sponzorstvo?). A program Szigeta uopste nije nesto puno jaci od EXITovog (ako je uopste).
Ljudi se loze na headliner-e a sve ostalo su "gluposti". Je8iga, u ovoj zatucanoj sredini se gleda pre svega ime, kvalitet malo ko ume da prepozna. Meni su na EXITu skoro po pravilu bili bolji bendovi i DJevi iz "druge linije". Oni koji se ne stavljaju na bilborde. A onda je nekom jos "merak" da napljuje, recimo, Massive Attack.
A organizacija je vrlo dobra (da ne zalazim u detalje). Organizatori imaju puno pravo da nesto stave u svoje dzepove. Pa nije EXIT Crveni krst...

Naravno da je bila tezga, ako si ih gledao ranije i ako si primetio da su svaki put ovakvi, onda su oni standardni tezgarosi. Tonac bi trebalo da je njihov, stotine puta je radio istu stvar a postoji i tonska proba da se oseti prostor. Ustogljenost mi ne smeta i ona ne oznacava necije tezgarenje. A to za frku, na svirci u nekoj tamo Srbiji? Ma... Probaj to da kazes nekom mladjem, mozda ti i poveruje. I nisam cuo da su to rekli... A i ako jesu, kapiram zasto. Kad si na sceni, pred novom publikom i otrovao si se sinoc necim pa danas lose zvucis, onda ponekad osetis potrebu da s*res o tome kako bi sve bilo ok, ali eto imas tremu jer je publika divna a ti si vrlo ponosan sto si tu. I ako je neko fin, ne znaci da treba da mu oprostis losu svirku. Finoca im nije smetala da kasne vise od pola sata. Massive je i dalje veliki bend i ja ih i dalje gotivim, ali niko me ne placa da ih opravdavam. I da ne zaboravim, bilo je i par ispadanja iz ritma, doduse, to sam cuo dok sam stajao kod sanka, mozda je Lav poceo previse brzo da deluje :)

Mada, moguce je da sam malo pregrub prema Massivu zbog nastupa predgrupe Goldfrapp-a. Mislim, da li sam vec rekao - kakav bend! Mislim, kakav bend! Kad samo pomislim da sam taj nastup mogao da propustim. Sedeo sam u VIP-u (ogrebao sam se za propusnice :oops: ) sa nekim devojcicama s one strane ulice i drugar sa kojim sam bio me je odvukao do mejn stejdza, svo vreme sam ponavljao 'koji cu **** na mejnu kad massive pocinju tek u ponoc'. Trebao mi je samo pogled na ljubicasto-plavu binu i cetiri takta da potpuno zaboravim na citavu djavu, sve stejdzove i vip devojcice. Ako to vec nisam rekao - kakav bend :!:

goldfrapp.jpg

LePiaf:
Logitech:
Exit je sr@nje...Iz prostog razloga sto ti za 4 dana dovedu 4 veca imena+gomilu raznoraznih gluposti.
Organizacija je KATASTROFALNA!!! Da ne zalazim u detalje i opisujem sitnice koje ukazuju na to...
NAjvaznije-Preskup je...jednostavno ,karte su NEREALNO skupe.
Prostom matematikom X ljudi puta recimo 1100 dinara dolazis do astronomske cifre.Kad se od toga oduzmu troskovi placanje velikih i malih bandova tj samo velikih+citava organizacija dobija se isto tako astronomska cifra koja zavrshi u necijim dzepovima....NIje vazno.Hocu da kazem da je exit u stvari velika sarena laza...Uporedish ga samo sa sigetom koji kosta 80 evra za svih 7 dana ( znaci komplet karte+kamp+...)-a za ne mnogo vece pare od exita dobijash 70% velikih bandova. itd itd..Mogu da pishem dosta o exitu jel igrom slucaja znam neke stvari "iza kulisa" ali nije vazno....
Mi se ovde lozimo kao bila metalica,ovaj onaj...exit...A sve je to u stvari :roll: .......Bio sam sinoc, i NEMAM NI JEDAN valjan razlog da odem veceras,sutra.i ikad vishe ako ga bude.....

Da, da, svi kao nesto znaju o "iza kulisa".

Karta je taman koliko treba da bude. Da je preskupa, ljudi ne bi u tolikom broju dolazili na festival.
Drugo, Sziget ima mnogo vise posetilaca iz Nemacke, Austrije i ostalih EU zemalja pa zato privlaci i internacionalne sponzore. Zato i moze da ima nesto jeftiniju kartu (sta mislis koliko su se ovi iz "VODE" isprsili za sponzorstvo?). A program Szigeta uopste nije nesto puno jaci od EXITovog (ako je uopste).
Ljudi se loze na headliner-e a sve ostalo su "gluposti". Je8iga, u ovoj zatucanoj sredini se gleda pre svega ime, kvalitet malo ko ume da prepozna. Meni su na EXITu skoro po pravilu bili bolji bendovi i DJevi iz "druge linije". Oni koji se ne stavljaju na bilborde. A onda je nekom jos "merak" da napljuje, recimo, Massive Attack.
A organizacija je vrlo dobra (da ne zalazim u detalje). Organizatori imaju puno pravo da nesto stave u svoje dzepove. Pa nije EXIT Crveni krst...

Ok, osecam se prozvanim. Nije mi merak da napljujem Massive, stavise, bedak mi je da to uradim. Ali ne volim foliranje, trudim se da lazem sto je moguce manje i kad odem na koncert za koji mislim da je s*anje, to i kazem, bio to Massive, Stonsi ili neki bend iz kraja, potpuno svejedno. To sto neko ode na Exit i misli da je koncert dobar samo zato sto je bend poznat, to je sasvim druga stvar...

LJudi ja bila juce i bilo je FANTASTICNO
Eyesburn je bio super,Soulfly takodje
Stefanovski je malo smorio ali su zato Keltsi rasturili...u pravom smislu te reci.ZNaci najbolji njihov nastup ikaaaadaaaaa
Nenah Cherry...mene je smorila ali moje drustvo je odusevljeno
Celo vreme je padala kisha ali nije uopste smetalo
Prelepo iskustvo

komar:
E znate ko ce postati novi reper na prostorima Engleske to jest Engleski eminem ne bi mi verovali David Beckam a hahahah BRUKA!!!!!U saradnj sa DIDDY-em za sedam meseci ce izaci njegov prvi REP album a BRUKA!!!!Glupa zena
Ahahahahahahahah.....on reper...nije on zi q....a ne zna se dal je gori on ili Viktorija...Pedercina jedna engleska..o moze biti samo maneken!

wild_child:
LJudi ja bila juce i bilo je FANTASTICNO
Eyesburn je bio super,Soulfly takodje
Stefanovski je malo smorio ali su zato Keltsi rasturili...u pravom smislu te reci.ZNaci najbolji njihov nastup ikaaaadaaaaa
Nenah Cherry...mene je smorila ali moje drustvo je odusevljeno
Celo vreme je padala kisha ali nije uopste smetalo
Prelepo iskustvo

Ijao... blago tebi... ajde pricaj kako je bilo, posalji mi pp ako te ne smara, zanima me... ja nisam bila... :cry:

Decko je sasvim u pravu-DJUBRE svuda.Kante PUNE.To se sredjuje tako sto zaposleni idu i prazne kante ( doduse kanta na svakih 750 metara),onda kamion dovozi vops, i pichi kroz masu?!?!?!EJ,jeste li vi normalni?Zasto nisu napravili poseban deo,put,namenjen tim i slicnim situacijama?..Odesh na info,"Znas nema vishe programa,podelili smo sve..itd itd i 1 000 000 x itd...O cemu mi pricamo.? :shock:
No, za 80 evra dobijate---

Adam F - Party Tent

Justin Adams - djuice World Music Main Stage

Afro Celt Sound System - djuice World Music Main Stage

Amorphis (www.amorphis.net) - Hammer World Stage

Anthrax - Main Stage

Ash - Main Stage

Basement Jaxx - Main Stage

Beef - Wan2 Stage

Besh o droM (H) - djuice World Music Main Stage

Bloodhound Gang (www.bloodhoundgang.com) - Main Stage

Boban Markovic Orkestar - djuice World Music Main Stage

Busta Rhymes - Main Stage

Cannibal Corpse - Hammer World Stage

Children of Bodom (www.cobhc.hu) - Hammer World Stage

Chumbawamba - djuice World Music Main Stage

Czikila Gyuszi és Codoban Dorel az Ökrös Együttessel - djuice World Music Main Stage

Daniele Sepe - djuice World Music Main Stage

Deti Picasso - Wan2 Stage

Die Aerzte - Main Stage

Grave Digger - Hammer World Stage

Dubians - Wan2 Stage

Electric Eel Shock - Main Stage

Európa Kiadó - Main Stage

Faithless - Main Stage

Fishbone - Wan2 Stage

Freestylers - Wan2 Stage

The Gathering - Hammer World Stage

Grooverider - Party Tent