bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
e da... ovo je EKV :wink: 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)thin_white_duke:8)
Da li neko ovde slusa ili jednostavno prati rad David Bowie-a?
Ako da, koje su vam omiljene pesme i albumi??
![]()

dollar MC:Ne lupaj
. Uzmimo za primer zadnji spot Kao prvo ne volim spotove koji nemaju poentu, ali ko mene sta pita, :? a i svi to rade u poslednje vreme. :? Dalje koja je fora da pevaju "Kada vidim kako zivimo, bla kako jeste, kako bilo nam je pre bla, bla," (sve u svemu kao sociala, g0vna do guse itd. :x ) a oko njih besni automobili i pichetina :shock: :shock: ... Shatate sta hocu da kazem. :? Da jos nesto u vezi spota... Pedofilcine! :x Ako pogledate pice bolje videcete da je jedna dete daj-boze da ima 16. :shock: :shock: :shock: :shock:
) izbledele legend farmerke, 8) koje su uzgred-budi receno doticnom "ljaksetu" do clanaka :shock: :shock: tako da otkrivaju njegove bele carape, :x ili carape sa Bart Simpsonom ili je8ackim kondomom :shock: :shock: koji salje jos jebackiji mig i cini njegovog ponosnog vlasnika "Sarmantnim" i "Luckastim djavolkom" 8) 8) 8) ... classic,ravne paticice crne, kozne, jer se bele brzo prljaju po makadamu koji je jedina vrsta puta u rodnom selu 8) 8) ...
ops: ) ti da bi razmisljao zdravo prvo moras da znas da razmisljas uposte :x ! Ma smejurija su.... malogradjanstvo.... Kich i glupost vladju svetom (moja omiljena replika) 8)
Lil'Still:Jednom recju-SMEHOTRESSS.
Kad ga vidim na TV-u menjam kanal.Bas je kreten onaj najgori.A pesme su mu jadne,covece pisem milion puta boje rime od njega,a on izda album samo zato sto ima kintu.E rac*u.![]()
![]()
![]()
![]()
peleplay:mislim da ce koncert biti gluplji jer svira zabranjeno pusenje![]()