ima li hopera????

...by Jim Morrison
ima nesto mnogo hiphop tema u zadnje vreme, pa da se malo odmorimo...nisam znala dal ovo da postavim ovde il na knjizevnosti, al ipak sam se odlucila za ovo i zato bih vam bila zahvalna kad je ne bi pomerali...
procitajte, i ako neko ima jos ovoga, da mi dostavi nekako...najvise bi volela kad bi mogla da kupim (makar VIDIM) knjigu american prayer...ali...bice m dovoljno da procitam...
enjoy!
AWAKE

Shake dreams from your hair
My pretty child, my sweet one.
Choose the day and choose the sign of your day
The day's divinity
First thing you see.

A vast radiant beach in a cool jeweled moon
Couples naked race down by its quiet side
And we laugh like soft, mad children
Smug in the woolly cotton brains on infancy.
The music and voices are all around us.
Choose, they croon, the Ancient Ones
The time has come again.
Choose now, they croon,
Beneath the moon
Beside an ancient lake.
Enter again the sweet forest,
Enter the hot dream,
Come with us,
Everything is broken up and dances.

morrison

bleach:
Ernesto_Che:
take it as it comes-doorsi...
strasna pesma, strasna!!! evo sva sam se najezila...jedna do najboljih ikada...evo, rasplakacu se

...

:cry: :cry: :cry: i ko se dosac nije rasplako ako je procitao ovo??? :cry: :cry:
ponovo... ZNAM o chemu prichash... 8)
doorsi...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ma,strasna pjesma......
joj,tek sad vidim da si i sama rekla da je strasna. :lol: :lol:
ali stvarno ubija u srce i dusu...

Nego nas dragi marko je morao da iscupa temu iz govana da bi dao do znanja kako shatro gistro zna sturku i smeju se zajedno na temu koja je vec izlapela pre vise od pola dine, i svi su do sad shvatili da je gejstru ziv, i na zalost izbacio album..

Varda:
Hvala bogu za WinMX!skidajuci neke druge gluposti naletela na ovaj bend!Jako mi se svidjaju,a tek kad sam saznala da u njihovoj postavi je i jedan lik iz gamma ray odusevila!
Znateli nesto vise o njima?
I DA VELIKO PITANJE ZA NOVOSADJANE GDE SE KOD NAS MOGU KUPITI??????????????????????????????

eeee a meni rece da je neki iz Helloweena!

Znam da sam dosadna i smesna,ali sta cu kad obozavam muziku a desi se nekad da ne znam ni ko peva ni kako se zove pesma....
pa evo jedne od tih...
"train comes and I know it`s destination,
it`s a one way ticket to a mad man situation"

ko peva i kako se zove?

Back