mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
deco deco! kakav je to chat!!!   

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Führer.::?mortishaaa:8)Führer.:mortishaaa:Führer.::shock: :?mortishaaa:Đenka:mortishaaa:Führer.:mortishaaa:[quote:712737e8ff="Führer."][quote:712737e8ff="mortishaaa"]nema sad sala

:wink:

:x

[/quote:712737e8ff]
[/quote:712737e8ff]  [/quote:712737e8ff]
[/quote:712737e8ff]  :?
  :?   :?
  :?   

:da: evo bas sam je sad cula na 202-cismarach:grupa se zove lenje pite
a pesma..sarme moje

Alexandra9:istomortishaaa:ja sam ih slusala kao veoooooooma malaops:
ops: Pustali nam u skolici...

pesme? hmm... secam se neke... zelene su bile oci (debilna pesma, ali samo zbog boje 8) )...
e secam se nekih stihova...
Ne mogu ti nista osim srca dati... osim svoje ljubavi
... uzmi ili ostavi...
jedino... paa... bili su mi smesni zbog oblacenja...

bas tako
 bas tako   
   samo meni nisu pustali u skolici.. jer ja nisam isla
 samo meni nisu pustali u skolici.. jer ja nisam isla   ops: meni su kuci
ops: meni su kuci   ops:
ops:hehehemortishaaa:ja htedoh da skinem ali nisam mogla

no da vidimo.. ko sve ide.. Swan, bleach, W_C, Rose ja.. ko jos :?

... preko puta crkve svetog Marka :wink:
 ... preko puta crkve svetog Marka :wink:

eh.. pa blago tebi.. ja sam zaboravila da napomenem da + ni nemaju melodije za PhilipsCourtney:Isti problemmortishaaa:sta bre pricas pesma zvuci bas kao sto jesteBlack_Swan:Courtney:Sweet Child O' Mine, najbolja pesma ikad napisana, odsvirana, otpevana... 8)

NAJBOLJA!
Imam i ja tu melodiju,ali ne svidja mi se kako zvuci...
A pesmaaaaaaa.....prelepa kao i svaka od GNR!ops:

inace Fuhrera cu da ubijem zbog ove teme, jer sam ja sad tuzana to je, jer moj dragi mob (koji je preziveo sve i svasta
) nema komponovanje melodija.. a glupa 063mreza nema normalne melodije

elem.. meni kad zvoni svira Bah 8)Mada, ja sam skinula Gunse i Enter Sandman, tako da mi vise nista u zivotu ne treba 8)

hvala :wink: a za taj veliki ce mi trebati pomocbleach:hehehemortishaaa:ja htedoh da skinem ali nisam mogla

no da vidimo.. ko sve ide.. Swan, bleach, W_C, Rose ja.. ko jos :?

hmhm... najbolje pokushaj da skinesh sa onih stubova na vrhu General Zdanova tj. Resavske sada... preko puta crkve svetog Marka :wink:
mislim da ih ima najvishe, a najlaskshe za skidanje
eeee... m najbolje uzmi onaj ispred SKCa 8)
onaj veeeeliki

kako bre 063 nema normalne melodije?... :shock: :shock: :shock:mortishaaa:eh.. pa blago tebi.. ja sam zaboravila da napomenem da + ni nemaju melodije za PhilipsCourtney:Isti problemmortishaaa:sta bre pricas pesma zvuci bas kao sto jesteBlack_Swan:Courtney:Sweet Child O' Mine, najbolja pesma ikad napisana, odsvirana, otpevana... 8)

NAJBOLJA!

inace Fuhrera cu da ubijem zbog ove teme, jer sam ja sad tuzana to je, jer moj dragi mob (koji je preziveo sve i svasta

elem.. meni kad zvoni svira Bah 8)Mada, ja sam skinula Gunse i Enter Sandman, tako da mi vise nista u zivotu ne treba 8)

ops:
ops: 

kako bre 063 nema normalne melodije?... :shock: :shock: :shock:mortishaaa:eh.. pa blago tebi.. ja sam zaboravila da napomenem da + ni nemaju melodije za PhilipsCourtney:Isti problemmortishaaa:sta bre pricas pesma zvuci bas kao sto jesteBlack_Swan:Courtney:Sweet Child O' Mine, najbolja pesma ikad napisana, odsvirana, otpevana... 8)

NAJBOLJA!

ops:
ops: 

sad cu i ja.. cekaj meeeeeeeeeeeeeeeebleach:vecj sam poshla :wink:
eno me tamo... 8)
 8)
  8) hm.. ima za philips.. hm.. ali ja mogu samo da primi melodiju.. hm..bleach:kako bre 063 nema normalne melodije?... :shock: :shock: :shock:mortishaaa:eh.. pa blago tebi.. ja sam zaboravila da napomenem da + ni nemaju melodije za PhilipsCourtney:Isti problemmortishaaa:sta bre pricas pesma zvuci bas kao sto jesteBlack_Swan:Courtney:Sweet Child O' Mine, najbolja pesma ikad napisana, odsvirana, otpevana... 8)

NAJBOLJA!

evo ti linkovi... :wink:
shta sam ja sve skinula... ccc... 8)
http://www.smsgo.co.yu/freestuff/ringtone.wml#main
ovaj je bolji... --->>>
http://members.lycos.co.uk/pravada/polytones/pravada-polypop_11.wml
8)
sad kad mi kazesh da nemash net...ops:
nema veze... ne moze da shkodi

a sto ne dodje Alister?  :shock: nema ih ni na konc 202ke
 a sto ne dodje Alister?  :shock: nema ih ni na konc 202ke  

Black_Swan:...Treba mi sklonista od muke,treba mi muzika i stisak ruke....
Generacija5, pevac Goran Milosevic, brat Sladjane Milosevic