mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
deco deco! kakav je to chat!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Führer.::?mortishaaa:8)Führer.:mortishaaa:Führer.::shock: :?mortishaaa:Đenka:mortishaaa:Führer.:mortishaaa:[quote:712737e8ff="Führer."][quote:712737e8ff="mortishaaa"]nema sad sala![]()
![]()
:wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:x
![]()
![]()
[/quote:712737e8ff]
:?

:da: evo bas sam je sad cula na 202-cismarach:grupa se zove lenje pite
a pesma..sarme moje

Alexandra9:istomortishaaa:ja sam ih slusala kao veoooooooma malaops:
ops: Pustali nam u skolici...
![]()
pesme? hmm... secam se neke... zelene su bile oci (debilna pesma, ali samo zbog boje 8) )...
e secam se nekih stihova...
Ne mogu ti nista osim srca dati... osim svoje ljubavi
... uzmi ili ostavi...
jedino... paa... bili su mi smesni zbog oblacenja...![]()
bas tako
samo meni nisu pustali u skolici.. jer ja nisam isla
ops: meni su kuci
ops:hehehemortishaaa:ja htedoh da skinem ali nisam mogla![]()
![]()
![]()
![]()
no da vidimo.. ko sve ide.. Swan, bleach, W_C, Rose ja.. ko jos :?![]()

eh.. pa blago tebi.. ja sam zaboravila da napomenem da + ni nemaju melodije za PhilipsCourtney:Isti problemmortishaaa:sta bre pricas pesma zvuci bas kao sto jesteBlack_Swan:Courtney:Sweet Child O' Mine, najbolja pesma ikad napisana, odsvirana, otpevana... 8)
![]()
![]()
NAJBOLJA!
Imam i ja tu melodiju,ali ne svidja mi se kako zvuci...
A pesmaaaaaaa.....prelepa kao i svaka od GNR!ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
inace Fuhrera cu da ubijem zbog ove teme, jer sam ja sad tuzana to je, jer moj dragi mob (koji je preziveo sve i svasta
) nema komponovanje melodija.. a glupa 063mreza nema normalne melodije
![]()
elem.. meni kad zvoni svira Bah 8)Mada, ja sam skinula Gunse i Enter Sandman, tako da mi vise nista u zivotu ne treba 8)

hvala :wink: a za taj veliki ce mi trebati pomocbleach:hehehemortishaaa:ja htedoh da skinem ali nisam mogla![]()
![]()
![]()
![]()
no da vidimo.. ko sve ide.. Swan, bleach, W_C, Rose ja.. ko jos :?![]()
![]()
![]()
![]()
hmhm... najbolje pokushaj da skinesh sa onih stubova na vrhu General Zdanova tj. Resavske sada... preko puta crkve svetog Marka :wink:
mislim da ih ima najvishe, a najlaskshe za skidanje
eeee... m najbolje uzmi onaj ispred SKCa 8)
onaj veeeeliki![]()

kako bre 063 nema normalne melodije?... :shock: :shock: :shock:mortishaaa:eh.. pa blago tebi.. ja sam zaboravila da napomenem da + ni nemaju melodije za PhilipsCourtney:Isti problemmortishaaa:sta bre pricas pesma zvuci bas kao sto jesteBlack_Swan:Courtney:Sweet Child O' Mine, najbolja pesma ikad napisana, odsvirana, otpevana... 8)
![]()
![]()
NAJBOLJA!
![]()
![]()
![]()
![]()
inace Fuhrera cu da ubijem zbog ove teme, jer sam ja sad tuzana to je, jer moj dragi mob (koji je preziveo sve i svasta
![]()
elem.. meni kad zvoni svira Bah 8)Mada, ja sam skinula Gunse i Enter Sandman, tako da mi vise nista u zivotu ne treba 8)
![]()
ops:
kako bre 063 nema normalne melodije?... :shock: :shock: :shock:mortishaaa:eh.. pa blago tebi.. ja sam zaboravila da napomenem da + ni nemaju melodije za PhilipsCourtney:Isti problemmortishaaa:sta bre pricas pesma zvuci bas kao sto jesteBlack_Swan:Courtney:Sweet Child O' Mine, najbolja pesma ikad napisana, odsvirana, otpevana... 8)
![]()
![]()
NAJBOLJA!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
sad cu i ja.. cekaj meeeeeeeeeeeeeeeebleach:vecj sam poshla :wink:
eno me tamo... 8)
8) hm.. ima za philips.. hm.. ali ja mogu samo da primi melodiju.. hm..bleach:kako bre 063 nema normalne melodije?... :shock: :shock: :shock:mortishaaa:eh.. pa blago tebi.. ja sam zaboravila da napomenem da + ni nemaju melodije za PhilipsCourtney:Isti problemmortishaaa:sta bre pricas pesma zvuci bas kao sto jesteBlack_Swan:Courtney:Sweet Child O' Mine, najbolja pesma ikad napisana, odsvirana, otpevana... 8)
![]()
![]()
NAJBOLJA!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo ti linkovi... :wink:
shta sam ja sve skinula... ccc... 8)
http://www.smsgo.co.yu/freestuff/ringtone.wml#main
ovaj je bolji... --->>>
http://members.lycos.co.uk/pravada/polytones/pravada-polypop_11.wml
8)
sad kad mi kazesh da nemash net...ops:
nema veze... ne moze da shkodi![]()
![]()
![]()

a sto ne dodje Alister? :shock: nema ih ni na konc 202ke

Black_Swan:...Treba mi sklonista od muke,treba mi muzika i stisak ruke....
Generacija5, pevac Goran Milosevic, brat Sladjane Milosevic