ima li hopera????

Courtney:
Nisam...mada, sa Metallicom u pozadini je bilo mnogo lepse :oops: :lol: Mada, malo mi je krivo sto se ne secam koncerta :( Al sta sad :D Sto bi rekao Bon Jovi ONE WILD NIGHT... :oops: :D :lol:

:shock:
wild night?
da ti kazem matorcima :P ... c c c
pa jest, u pravu si, sa metalikom u pozadini jeste lepse, samo ne mogu da uklopim nikako metaliku i romantiku, e yebi ga ....... :)

ali uz recimo neil young unplugged ..... npr .....
uz "harvest moon" npr ........... :oops: :oops: :oops:
:lol:

upravo preslusavam sjajni tribute to sepultura kad mi pade na pamet da bi to mogla biti fina tema za razgovor .
dakle sta mislite o preradama tudjih pesama ?
da li bandovi to rade racunajuci na kintu zaradjenu na tudjoj slavi ili iz cistog postovanja ?
da li znate neku pesmicu koja u obradi zvuci bolje od originala ?
kuci imam nekih desetak tributa koji zvuce zaista dobro ( burn in hell od twisted sisters-a zvuci mnogo bolje u izvodjenju svima nam dragog dimmu borgir-a
ili sjajni metal tribute to abba koji unosi novi sjaj inace dobrim pesmama a ko nije cuo beseech i abbinu pesmu gimme gimme nezna sta je dobra obrada )

cLick - OR - Die:
Black_Swan:
Courtney:
cLick - OR - Die:
Napadam te!? sme$no :D Najradije bih te vodio mesec dana u planinu.. ne bih te vezivao za drvo i sekao vec bismo radili na tvom muzichkom ukusu slu$ajuci vetar i $um li$tja.. ptichice, potochitj i ostale $umske zhivuljke.. 8) xe xe i na ostalim uQsima naravno..
Sa druge strane, vi$e bih voleo da sam u dru$tvu ove dve napucane ribetine nego olinjalih kantri machora. Logichan izbor zdravog mu$karca :wink:
:arrow: Mislim da on tebe muva
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i ja mislim :)

..e koje ste vi pitchke ljubomorne.. a taman sam zami$ljao da je zaprosim :wink:

Stvarno??? :P 8) Pa nemoj da odustajes zbog njih! :shock: Molim te... :cry: :cry:

hmmmmmmmm. zimska tuga, jedan od mojih omiljenih bandova.....e sad ako bi me neko pritao koji pravac u metalu sviraju doshlo bi do muka, jer tu ima svega i svacega, naravno sve je to lepo ukomponovano.....
Andreas [alias Vintersorg] ima josh par projekata i svira bass i peva u Borknagaru, izmedju ostalog radi i u Havayoth-u, Utig-g......
a shto se projekta Vintersog tige mislim da je najjace ostvarenje Cosmic Genesis, a naravno i Visions from the spiral Generator........

Luthien:
ako ima neko ko zna za ovu grupu neka mi kaze koje pesme su preporucljive za skidanje sa neta posto znam samo ovu novu Eraser a zanima me kako zvuce njihovi raniji albumi,sta sviraju,odakle su itd.
i naravno sta mislite o njima

U bre ima puno njihovih ranijih radova,pa bi najbolje bilo da pocnesh da sakupljash sve to.....Iz Shvedske su i sviraju neki, ja bih rek'o evropski death, koji se donekle i razlikuje od muzike koju pravi CC, Obituary, Death, Nile..........

Jelusic Aleksandar:
upravo preslusavam sjajni tribute to sepultura kad mi pade na pamet da bi to mogla biti fina tema za razgovor .
dakle sta mislite o preradama tudjih pesama ?
da li bandovi to rade racunajuci na kintu zaradjenu na tudjoj slavi ili iz cistog postovanja ?
da li znate neku pesmicu koja u obradi zvuci bolje od originala ?
kuci imam nekih desetak tributa koji zvuce zaista dobro ( burn in hell od twisted sisters-a zvuci mnogo bolje u izvodjenju svima nam dragog dimmu borgir-a
ili sjajni metal tribute to abba koji unosi novi sjaj inace dobrim pesmama a ko nije cuo beseech i abbinu pesmu gimme gimme nezna sta je dobra obrada )

PA naravno da su tribute albumi OK, bar shto se mene tice, jer licno smatram da ce oni koji obradjuju neku pesmu uneti neshto svoje.....
na primer vishe mi se svidja obrada Vadera Freezing moon od Mayhem-ove verzije...naravno stvar je skroz ok, ali meni vishe lezi ta neka death/black verzija.......a i sam Tribute to MAyhem je fenomenalan [Limbonic Art, Gorgoroth, Dark Funeral, Vader, Absu, Behemoth............]

wild_child:
Visions...moj omiljeni :lol:

Ma imaju oni mnogo jaku diskografiju koja naravno nije za bacanje, Si cuo Till Fjals?????Dodushe malo je teze za razumeni jer je na shvedskom, ali ni ovde pesme na englesnom nisu nishta bolje jer ti za po neku rec treba brdo recnika :pPPpp
ma ok su oni :)
Poslushaj malo Borknagar [Empiricism] textove je napisao Vintersorg, naravno i odpevao je fenomenalno :)
aj p0z

Ernesto_Che:
nisam cula...
nikad je nisam slusala hvala Bogu i ne mislim, ali milim da je sjajno ako dolazi ovde jer to znaci da nas pomalo vade iz muzicke zabokrecine...
Slazem se, ni ja je ne slusam, ali ako , kako su krenuli, mozda ima sanse da i moj LP dodje!
Pa stvarno, sta je Pink bolja od Lq ekipe?
Ma samo nek nastave da dolaze.... :wink:

ma ja volim da preslusavam tribute pesme...to mi je tako zanimljivo!!! narocito kada znam kako zvuci originalna pesma...i kada je trajbut totalno drugaciji od originala....evo bas sad slusam kbo! S.O.S od abba-e...bas je slatko preradjena pesmica...

zanimljivo je to da se koncert dešava baš 3. jula (trajanje EXITA)!!
ja sam imao predlog (još dok je bilo neizvesno da li će EXITA biti) da odemo tamo svi koji smo kupili karte (za EXIT ne za Čorbu) i da im se na'ebemo keve!!
Iako će Exita biti razmišljam još o tome,još da Cypress Hill ne dolazi to veče........

Back