Ja hocu da budem Stoja Zakon

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa meni tako telefon zvoni otkad sam ga kupila. Zezaju me posto ja uvek pitam kad pocne da zvoni: "A je l' to moj telefon?" Mislili su da samo moj telefon zvoni tako, ali ocigledno su se prevarili...wild_child:Ne volim da zvoni....uglavnom vibrira....ali kad zvoni zvoni Smoke on the water od Purple
Courtney:cLick - OR - Die:Napadam te!? sme$noNajradije bih te vodio mesec dana u planinu.. ne bih te vezivao za drvo i sekao vec bismo radili na tvom muzichkom ukusu slu$ajuci vetar i $um li$tja.. ptichice, potochitj i ostale $umske zhivuljke.. 8) xe xe i na ostalim uQsima naravno..
Sa druge strane, vi$e bih voleo da sam u dru$tvu ove dve napucane ribetine nego olinjalih kantri machora. Logichan izbor zdravog mu$karca :wink:Mislim da on tebe muva

andjelce:Pa meni tako telefon zvoni otkad sam ga kupila. Zezaju me posto ja uvek pitam kad pocne da zvoni: "A je l' to moj telefon?" Mislili su da samo moj telefon zvoni tako, ali ocigledno su se prevarili...wild_child:Ne volim da zvoni....uglavnom vibrira....ali kad zvoni zvoni Smoke on the water od Purple
Ipak i ja volim da budem One and Only....stavljam Ac/Dc You shook me all night longHmm... zvuci interesantno! 8) Stvarno volim prirodu ali bih ipak morala da ponesem discman i par Metallicinih diskova... :wink:cLick - OR - Die:Napadam te!? sme$noNajradije bih te vodio mesec dana u planinu.. ne bih te vezivao za drvo i sekao vec bismo radili na tvom muzichkom ukusu slu$ajuci vetar i $um li$tja.. ptichice, potochitj i ostale $umske zhivuljke.. 8) xe xe i na ostalim uQsima naravno..
Sa druge strane, vi$e bih voleo da sam u dru$tvu ove dve napucane ribetine nego olinjalih kantri machora. Logichan izbor zdravog mu$karca :wink:
Black_Swan:
Courtney:Ti smoMetallicaTheRasmus:Ma ne! :wink: Bila su dva decaka sa plavom kosom i devojkama kojih se secam i jedni su se STAAAALNO ljubili, ali bili su ipak slatki. Niste taj par koji je bio ispred mene, sigurnojer decko je imao tamnu kosu... Bas se bio nacrtao ispred mene.
![]()
ops: 8)
![]()
Izvini...
ops: da nisi mozda imala protezu?
ops:khm alister khmCourtney:Divno!Takodje mi je jako drago sto je Radivoj postao clan krstarice i nadam se da ce nas ubuduce obavestavati o hitovima i slicnim desavanjima vezanim za 202ku
Hvala vam puno!
![]()
Alister alister alister!Black_Swan:Sto se tice skidanja-WinMX :wink:
A grupa...Pa ne znam ja sam isto u fazi nabavljanja neceg vise od pesme Ravenheart koja je stvarno prelepa!![]()
E,da,prvi put sam za tu grupu cula od pokojne,da se zna 8) 8) :wink:
Black_Swan:imam predlog
ajde kad napisete sta slusate stavite i text ispod...sta mislite?
![]()
wild_child:Pa pazi sad cu ja ovako da ti kazem.Licno prezirem politiku i mislim da nisam ni u polozaju da pricam o tome ,neopredeljena sam!ALI RADIJE CU BITI I RADIKAL I BRANITI NASHE,nego dozvoliti da mi takozvane demokrate,americki poltroni i ulizice vladaju drzavom.