Ja hocu da budem Stoja Zakon  

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa meni tako telefon zvoni otkad sam ga kupila. Zezaju me posto ja uvek pitam kad pocne da zvoni: "A je l' to moj telefon?" Mislili su da samo moj telefon zvoni tako, ali ocigledno su se prevarili...wild_child:Ne volim da zvoni....uglavnom vibrira....ali kad zvoni zvoni Smoke on the water od Purple

Courtney:cLick - OR - Die:Napadam te!? sme$noNajradije bih te vodio mesec dana u planinu.. ne bih te vezivao za drvo i sekao vec bismo radili na tvom muzichkom ukusu slu$ajuci vetar i $um li$tja.. ptichice, potochitj i ostale $umske zhivuljke.. 8) xe xe i na ostalim uQsima naravno..
Sa druge strane, vi$e bih voleo da sam u dru$tvu ove dve napucane ribetine nego olinjalih kantri machora. Logichan izbor zdravog mu$karca :wink:Mislim da on tebe muva

andjelce:Pa meni tako telefon zvoni otkad sam ga kupila. Zezaju me posto ja uvek pitam kad pocne da zvoni: "A je l' to moj telefon?" Mislili su da samo moj telefon zvoni tako, ali ocigledno su se prevarili...wild_child:Ne volim da zvoni....uglavnom vibrira....ali kad zvoni zvoni Smoke on the water od Purple
 Ipak i ja volim da budem One and Only....stavljam  Ac/Dc You shook me  all night long
 Ipak i ja volim da budem One and Only....stavljam  Ac/Dc You shook me  all night longHmm... zvuci interesantno! 8) Stvarno volim prirodu ali bih ipak morala da ponesem discman i par Metallicinih diskova... :wink:cLick - OR - Die:Napadam te!? sme$noNajradije bih te vodio mesec dana u planinu.. ne bih te vezivao za drvo i sekao vec bismo radili na tvom muzichkom ukusu slu$ajuci vetar i $um li$tja.. ptichice, potochitj i ostale $umske zhivuljke.. 8) xe xe i na ostalim uQsima naravno..
Sa druge strane, vi$e bih voleo da sam u dru$tvu ove dve napucane ribetine nego olinjalih kantri machora. Logichan izbor zdravog mu$karca :wink:
Black_Swan:

Courtney:Ti smoMetallicaTheRasmus:Ma ne! :wink: Bila su dva decaka sa plavom kosom i devojkama kojih se secam i jedni su se STAAAALNO ljubili, ali bili su ipak slatki. Niste taj par koji je bio ispred mene, sigurnojer decko je imao tamnu kosu... Bas se bio nacrtao ispred mene.

ops: 8)

Izvini...
 Izvini...  ops: da nisi mozda imala protezu?
ops: da nisi mozda imala protezu?  ops:
ops:khm alister khmCourtney:Divno!Takodje mi je jako drago sto je Radivoj postao clan krstarice i nadam se da ce nas ubuduce obavestavati o hitovima i slicnim desavanjima vezanim za 202ku
Hvala vam puno!

Alister alister alister!
 Alister alister alister!Black_Swan:Sto se tice skidanja-WinMX :wink:
A grupa...Pa ne znam ja sam isto u fazi nabavljanja neceg vise od pesme Ravenheart koja je stvarno prelepa!
E,da,prvi put sam za tu grupu cula od pokojne,da se zna 8) 8) :wink:

Black_Swan:imam predlog
ajde kad napisete sta slusate stavite i text ispod...sta mislite?

:wink:
  :wink:
wild_child:Pa pazi sad cu ja ovako da ti kazem.Licno prezirem politiku i mislim da nisam ni u polozaju da pricam o tome ,neopredeljena sam!ALI RADIJE CU BITI I RADIKAL I BRANITI NASHE,nego dozvoliti da mi takozvane demokrate,americki poltroni i ulizice vladaju drzavom.