ima li hopera????

Kod mene na fonu ima jedno 80-tak melodija. Trenutno mi zvoni Oxygene 4 (Jean Michel Jarre), a pre je bilo i 9pm 'till I come, Insomnia, Sandstorm, On The Move, Indiana Jones, James Bond, Simpsonovi, Terminator, Mortal Kombat... ma svasta stalno ih menjam.
P.S. O polifonim meldojama je rec.

Courtney:
cLick - OR - Die:
Napadam te!? sme$no :D Najradije bih te vodio mesec dana u planinu.. ne bih te vezivao za drvo i sekao vec bismo radili na tvom muzichkom ukusu slu$ajuci vetar i $um li$tja.. ptichice, potochitj i ostale $umske zhivuljke.. 8) xe xe i na ostalim uQsima naravno..
Sa druge strane, vi$e bih voleo da sam u dru$tvu ove dve napucane ribetine nego olinjalih kantri machora. Logichan izbor zdravog mu$karca :wink:
:arrow: Mislim da on tebe muva
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i ja mislim :)

andjelce:
wild_child:
Ne volim da zvoni....uglavnom vibrira....ali kad zvoni zvoni Smoke on the water od Purple
Pa meni tako telefon zvoni otkad sam ga kupila. Zezaju me posto ja uvek pitam kad pocne da zvoni: "A je l' to moj telefon?" Mislili su da samo moj telefon zvoni tako, ali ocigledno su se prevarili...

Promenicu ako zelis :lol: Ipak i ja volim da budem One and Only....stavljam Ac/Dc You shook me all night long

E ljudi zna li neko gde ima da se kupi njihov album Ravenheart da ne narucujem preko neta pokrasce me na granici ili u posti!!! Skinuo sam sa neta samo tri pesme i jedan spot!!! Ako neko zna link za kompletan download moze i to!
I da sta mislite o njima?

cLick - OR - Die:
Napadam te!? sme$no :D Najradije bih te vodio mesec dana u planinu.. ne bih te vezivao za drvo i sekao vec bismo radili na tvom muzichkom ukusu slu$ajuci vetar i $um li$tja.. ptichice, potochitj i ostale $umske zhivuljke.. 8) xe xe i na ostalim uQsima naravno..
Sa druge strane, vi$e bih voleo da sam u dru$tvu ove dve napucane ribetine nego olinjalih kantri machora. Logichan izbor zdravog mu$karca :wink:
Hmm... zvuci interesantno! 8) Stvarno volim prirodu ali bih ipak morala da ponesem discman i par Metallicinih diskova... :wink:

Black_Swan:
Courtney:
:arrow: Mislim da on tebe muva
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i ja mislim :)

Al' ste vi pokvareni... :shock: ( :wink: )

Courtney:
Divno! :D Takodje mi je jako drago sto je Radivoj postao clan krstarice i nadam se da ce nas ubuduce obavestavati o hitovima i slicnim desavanjima vezanim za 202ku :D Hvala vam puno! :D
khm alister khm
nego nadam se da ce bjesovi svirati prvi hehehehhe!zato sto su najgori hehehhe!naravno danilo se sali!MORACEMO DA VEZEMO KORTNI SA LANCI DA NE POGINE ZA VREME BJESOVA! :roll: :D :lol: :) Alister alister alister!

Black_Swan:
Sto se tice skidanja-WinMX :wink:

A grupa...Pa ne znam ja sam isto u fazi nabavljanja neceg vise od pesme Ravenheart koja je stvarno prelepa! :D
E,da,prvi put sam za tu grupu cula od pokojne,da se zna 8) 8) :wink:

ej bre pa ti pojma nemas svi bre znaju da je dc++ majka za svaki moguci download

a sto se tice banda , pa recimo da je jos jedan nw klon mada je vise gothic , hm nesto nalik within temptation u svakom slcaju su ok .

Nightwish - Nemo ... 24-7

Nemo

This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass

This is me for forever
One without a name
These lines the last endeavor
To find the missing lifeline

Oh how I wish
For soothing rain