wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Kakve veze imaju radikali sa Stojom...ne lupaj dete
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemislim bukvalno...ali mentalitet koji smatra da je Stoja strawa isto to misli i za politiku koja se treba voditi u nashoj zemlji.NECEMO STRANO OCEMO NASHE!wild_child:Kakve veze imaju radikali sa Stojom...ne lupaj dete

:wink:ganja:da,i kakve veze ima tehno s narodnjacima ?
mystical_ocean:absonic:jel` ima neko da mi posalje na meil sanhacio@yahoo.com pesme "Nisam je probudio" i "Ako su to samo bile lazi"
AKO SU TO SAMO BILE LAZI
Zivot ide dalje, zivot brzo prolazi,
a osjecam da to vise nisi ti,
a ni ja.
Mozda bi i mogli pokusati ponovo,
al bojim se da ovaj je put gotovo.
Al’ samo ti
mi ubrzavas disanje,
jer ja se jos uvijek
palim na tebe.
Ako su to samo bile lazi,
lazimo se bar jos malo,
ako su to samo bile varke,
varajmo se, varajmo.
zivot ide, zivot brzo prolazi,
a osjecam da to vise nisi ti,
a ni ja.
Ljubavi i mrznje, tesko je preskociti zid,
al’ se bojim da dobar smo par bili mi.
Jer samo ti ...
Ako su to ...
Tu drugu nisam nasla...
Sto se tice mog misljenja o grupi,paaa,ne slusam ih bas,ali eto par pjesama mi je ostalo u sjecanju...
Kao sto je "Sava tiho tece" npr...Ili ona "...nazdravite drugovi,sa mnom i sa tugom..."I ja sam ih slusala kad sam bila mladja... Zato ne sjecam se bas puno njihovih pjesama...
Pozz :wink:
ops:
ops:
wild_child:DabaMAN:Vidi bogati, pa otkad Ameri toliko vole Stoju. Da to nisu oni naši u dijaspori pokupovali tih pet miliona CD-ova. A mozda su i Hrvati u Americi zavoleli Stoju, pa krenuli u znak podrške da kupe koji milion primeraka. Higly unlikely. Ma mora da su to Ameri, zamisli samo, klicni ostavljaju hip-hop, u underground klubovima trešti Stoja, ljudi šetaju Njujorkom u majicama sa natpisom "I love Stoya". Čuo sam da su je čak i Eskimi počeli slušati.wild_child:PA SVI I MLADO I STARO
Napravila je tiraz od 5 miliona primeraka...SAMO U AMERICI
Ma daj odrasti.![]()
Decko,mislim da ti treba da odrastes.Ja ne znam da li se ti pravis glup ili nisi u stanju da shvatish da je ovo jedna velika * i karikiranje svih zatucanih ljudi u ovoj nasoj lepoj zemlji!
Daj udostoji se da iscitash prethodnih 15-ak strana pa onda pricaj.Aj zdravo
Pa, upravo zato treba da razmislimo sta je, ustvari, ta muzika i kojim imenom da je nazovemo? I - DA LI MI, UOPSTE, IMAMO NARODNU MUZIKU? Ako je to ovo sto svakodnevno slusamo na raznim TV kanalima, onda je nasa narodna muzika mnogo, bre, glupa...peleplay:ganja:da,i kakve veze ima tehno s narodnjacima ?
vidish, narodnjaci da bi bili uspesni medju mladjim svetom su maznuli tehno ritam :wink: DOSTA O POLITICI

ops: 8) 8)Black_Swan:Eeeee ta sa lazima!!!
Ako su to samo bile lazi......Lazimo se bar jos malo...
Jao
Kako je slatkaops: 8) 8)
ops:
peleplay:ganja:da,i kakve veze ima tehno s narodnjacima ?
vidish, narodnjaci da bi bili uspesni medju mladjim svetom su maznuli tehno ritam :wink: DOSTA O POLITICI

) :wink:cLick - OR - Die:Napadam te!? sme$noNajradije bih te vodio mesec dana u planinu.. ne bih te vezivao za drvo i sekao vec bismo radili na tvom muzichkom ukusu slu$ajuci vetar i $um li$tja.. ptichice, potochitj i ostale $umske zhivuljke.. 8) xe xe i na ostalim uQsima naravno..
Sa druge strane, vi$e bih voleo da sam u dru$tvu ove dve napucane ribetine nego olinjalih kantri machora. Logichan izbor zdravog mu$karca :wink:
Mislim da on tebe muva