To su oni cuo sam i ja dobra je pesmasmarach:grupa se zove lenje pite
a pesma..sarme moje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su oni cuo sam i ja dobra je pesmasmarach:grupa se zove lenje pite
a pesma..sarme moje

Shinoda:Aerosmith - I don't wanna miss a thing![]()

wild_child:bleach:jel Bambiwild_child:Ja sam cula samo englesku verziju![]()
![]()
![]()
![]()
Ma jock...baby deer![]()

Nisam...mada, sa Metallicom u pozadini je bilo mnogo lepseKeeper:Courtney:Decko je imao dugu plavu kosu, devojka tamno smedju do ramena, crnu majicu na bretele...?MetallicaTheRasmus:Jedino sto me nerviralo, bili su pojedini fanovi. Jedan par je stajao mirno na 4-5 metara od bine i grlio se, k’o da su gledali Pavarotija ili neki ljubavni film, a ne Metaliku. :xops:
Nama je bilo lepo
ops:
![]()
![]()
c c c c ....
za to nisi morala 2500din da platish![]()
ops:
Mada, malo mi je krivo sto se ne secam koncerta
Al sta sad
ops: 

Pa sta da radim...male devojcice se lako zarumeneJelusic Aleksandar:Courtney:Decko je imao dugu plavu kosu, devojka tamno smedju do ramena, crnu majicu na bretele...?MetallicaTheRasmus:Jedino sto me nerviralo, bili su pojedini fanovi. Jedan par je stajao mirno na 4-5 metara od bine i grlio se, k’o da su gledali Pavarotija ili neki ljubavni film, a ne Metaliku. :xops:
Nama je bilo lepo
ops:
![]()
Courtney ne obracaj paznju na ljubomorne
no need to beops:
ops: Ti smoMetallicaTheRasmus:Courtney:Decko je imao dugu plavu kosu, devojka tamno smedju do ramena, crnu majicu na bretele...?MetallicaTheRasmus:Jedino sto me nerviralo, bili su pojedini fanovi. Jedan par je stajao mirno na 4-5 metara od bine i grlio se, k’o da su gledali Pavarotija ili neki ljubavni film, a ne Metaliku. :xops:
Nama je bilo lepo
ops:
![]()
Ma ne! :wink: Bila su dva decaka sa plavom kosom i devojkama kojih se secam i jedni su se STAAAALNO ljubili, ali bili su ipak slatki. Niste taj par koji je bio ispred mene, sigurnojer decko je imao tamnu kosu... Bas se bio nacrtao ispred mene.
![]()
ops: 8) 
hm... da :? :?introitus:25:20 Pusenje : Corbableach:
3. ili 4. bese je na Uscu veeeliki koncert...
jubileji... 25/35 godina Pusenja/Corbe![]()
3 jula na Uscu.
Mada mi nije bas najjasnije to na Uscu, jel ima karata za taj koncert....

Dakle, KONCERT 202ke ce se odrzati 26.6.2004. godine, dakle subota, na Trgu Republike, sa pocetkom u 18h. Svirace Midgard, Apocalypse, BJESOVIIIII!!!, Ritam Nereda, Irish Stew i javicu vam jos ko, zaboravila sam
ops:Isti problemmortishaaa:sta bre pricas pesma zvuci bas kao sto jesteBlack_Swan:Courtney:Sweet Child O' Mine, najbolja pesma ikad napisana, odsvirana, otpevana... 8)
![]()
![]()
NAJBOLJA!
Imam i ja tu melodiju,ali ne svidja mi se kako zvuci...
A pesmaaaaaaa.....prelepa kao i svaka od GNR!ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
inace Fuhrera cu da ubijem zbog ove teme, jer sam ja sad tuzana to je, jer moj dragi mob (koji je preziveo sve i svasta
) nema komponovanje melodija.. a glupa 063mreza nema normalne melodije
![]()
elem.. meni kad zvoni svira Bah 8)
Mada, ja sam skinula Gunse i Enter Sandman, tako da mi vise nista u zivotu ne treba 8)Sta ces nekom' je zivot majka, nekom' maceha.mortishaaa:sta bre pricas pesma zvuci bas kao sto jesteBlack_Swan:Courtney:Sweet Child O' Mine, najbolja pesma ikad napisana, odsvirana, otpevana... 8)
![]()
![]()
NAJBOLJA!
Imam i ja tu melodiju,ali ne svidja mi se kako zvuci...
A pesmaaaaaaa.....prelepa kao i svaka od GNR!ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
inace Fuhrera cu da ubijem zbog ove teme, jer sam ja sad tuzana to je, jer moj dragi mob (koji je preziveo sve i svasta
) nema komponovanje melodija.. a glupa 063mreza nema normalne melodije
![]()
elem.. meni kad zvoni svira Bah 8)

mortishaaa::?Führer.:8)mortishaaa:Führer.:mortishaaa::shock: :?Đenka:mortishaaa:Führer.:mortishaaa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:x
![]()
![]()

cLick - OR - Die:da da... jo$ u obdani$tu si pochela da slu$a$ Metallicu i terala celu grupu da drzhi podignute upaljache dok domar przhi Nothing else matters![]()
MetallicaTheRasmus:Heheheee, duhovito, moram da priznam!![]()
Ne, sigurno nisam slusala Metaliku u obdanistu, ali sam zato sigurno jos u maminom stomaku slusala Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple i sl.

MetallicaTheRasmus:Dobro, hoces da kazes da si ti bio veci fan Metalike samo zato sto je slusas duze od mene? I da nije u redu sto ja toliko volim Metaliku jer ona nije vise ono sto sto je nekada bila? Pa ja sam ih zavolela zbog onog sto su snimili (pre) ’91. a ono sto je posle usledilo nije bilo nista manje bolje - po mom misljenju.
MetallicaTheRasmus:I mislim da imam prava na svoje misljenje ma koliko ono nekome izgledalo pogresno ili jadno... Cenim Metaliku zbog svega sto su uradili i zbog toga sto su se odrzali onakvim kavi jesu danas, ma koliko ih vi smatrali “komercijalcima” ili “olinjalim macorima”. Btw. Jamesov glas je na svakom albumu sve bolji i bolji.
I ta ZLONAMERNA
tvrdnja da je Jamesov glas na svakom albumu sve bolji... Yebote.. pa chovek ce da uzme tezge svim kantri pevachima.. uskoro ce i Kebu da zayebe. Glas mu je postao grublji, ali dzaba krechenje kada je krenuo da zavija kao najgora americhka seljachina.. nabacio je ubi bozhe odvratan naglasak.. chak i meni $umadincu smeta 
MetallicaTheRasmus:Kad me ovoliko napadas zbog mojih “glupih i smesnih izjava” sta bi tek bilo da, ne daj Boze, slusam Britni ili Cecu… Ili njih vise cenis od Metalike? Mislim sto da ne… ostale su verne svome stilu. :wink:
otprilike isto... 00 30? to mu dodje posle Brejkersa :?introitus:Bio sam ja do 00:30. Bilo je OK. Iskakao sam se uz Blazu, zburn i partibrejkerse.
Bila blaga sutka, cak nisu ni padali ljudi, malo sam se razocarao, navikao da ne moze bez modrica :-)
Prvi su svirali neki momci Say What im se zove bend, dobri su. Nemaju vokale.
ops: