ima li hopera????

Keeper:
Courtney:
MetallicaTheRasmus:
Jedino sto me nerviralo, bili su pojedini fanovi. Jedan par je stajao mirno na 4-5 metara od bine i grlio se, k’o da su gledali Pavarotija ili neki ljubavni film, a ne Metaliku. :x
Decko je imao dugu plavu kosu, devojka tamno smedju do ramena, crnu majicu na bretele...? :oops: :lol: Nama je bilo lepo :oops: :lol:

:lol:
c c c c ....
za to nisi morala 2500din da platish :D
Nisam...mada, sa Metallicom u pozadini je bilo mnogo lepse :oops: :lol: Mada, malo mi je krivo sto se ne secam koncerta :( Al sta sad :D Sto bi rekao Bon Jovi ONE WILD NIGHT... :oops: :D :lol:

e ja videla plakat kod SKCa, pa bila toliko ljubazna da zapisem ko vam sve dolazi :D :P

28. jun u 21h u basti SKCa
Adler's Appetite
Steven Adler (ex GnR)
Jizzy Pearl (ex Love/Hate;LA Guns)
Brent Muscatt (ex Faster Pussycat)
Robbie Crane (ex Vince Nail,Ratt)
Kerry Kelly (ex Pretty Boy Floyd)
8)

Jelusic Aleksandar:
Courtney:
MetallicaTheRasmus:
Jedino sto me nerviralo, bili su pojedini fanovi. Jedan par je stajao mirno na 4-5 metara od bine i grlio se, k’o da su gledali Pavarotija ili neki ljubavni film, a ne Metaliku. :x
Decko je imao dugu plavu kosu, devojka tamno smedju do ramena, crnu majicu na bretele...? :oops: :lol: Nama je bilo lepo :oops: :lol:

Courtney ne obracaj paznju na ljubomorne
no need to be :oops:
Pa sta da radim...male devojcice se lako zarumene :oops: :D

MetallicaTheRasmus:
Courtney:
MetallicaTheRasmus:

Ma ne! :wink: Bila su dva decaka sa plavom kosom i devojkama kojih se secam i jedni su se STAAAALNO ljubili, ali bili su ipak slatki. Niste taj par koji je bio ispred mene, sigurno :) jer decko je imao tamnu kosu... Bas se bio nacrtao ispred mene. :evil:
Ti smo :oops: 8) :lol:

Naravno da znam 8) :lol: Dakle, KONCERT 202ke ce se odrzati 26.6.2004. godine, dakle subota, na Trgu Republike, sa pocetkom u 18h. Svirace Midgard, Apocalypse, BJESOVIIIII!!!, Ritam Nereda, Irish Stew i javicu vam jos ko, zaboravila sam :oops:

mortishaaa:
Black_Swan:
Courtney:
Sweet Child O' Mine, najbolja pesma ikad napisana, odsvirana, otpevana... 8)

:D :D :D

NAJBOLJA!

Imam i ja tu melodiju,ali ne svidja mi se kako zvuci...:(
A pesmaaaaaaa.....prelepa kao i svaka od GNR! :oops: :lol: :lol: :lol:
sta bre pricas pesma zvuci bas kao sto jeste :P

inace Fuhrera cu da ubijem zbog ove teme, jer sam ja sad tuzan :( a to je, jer moj dragi mob (koji je preziveo sve i svasta :D ) nema komponovanje melodija.. a glupa 063mreza nema normalne melodije :cry:
elem.. meni kad zvoni svira Bah 8)
Isti problem :cry: Mada, ja sam skinula Gunse i Enter Sandman, tako da mi vise nista u zivotu ne treba 8)

mortishaaa:
Black_Swan:
Courtney:
Sweet Child O' Mine, najbolja pesma ikad napisana, odsvirana, otpevana... 8)

:D :D :D

NAJBOLJA!

Imam i ja tu melodiju,ali ne svidja mi se kako zvuci...:(
A pesmaaaaaaa.....prelepa kao i svaka od GNR! :oops: :lol: :lol: :lol:
sta bre pricas pesma zvuci bas kao sto jeste :P

inace Fuhrera cu da ubijem zbog ove teme, jer sam ja sad tuzan :( a to je, jer moj dragi mob (koji je preziveo sve i svasta :D ) nema komponovanje melodija.. a glupa 063mreza nema normalne melodije :cry:
elem.. meni kad zvoni svira Bah 8)
Sta ces nekom' je zivot majka, nekom' maceha. :lol: :P

cLick - OR - Die:
da da... jo$ u obdani$tu si pochela da slu$a$ Metallicu i terala celu grupu da drzhi podignute upaljache dok domar przhi Nothing else matters :D

MetallicaTheRasmus:
Heheheee, duhovito, moram da priznam! :lol:
Ne, sigurno nisam slusala Metaliku u obdanistu, ali sam zato sigurno jos u maminom stomaku slusala Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple i sl.

:D da da.. mora da je do$lo je do deformacije ploda :) :)

MetallicaTheRasmus:
Dobro, hoces da kazes da si ti bio veci fan Metalike samo zato sto je slusas duze od mene? I da nije u redu sto ja toliko volim Metaliku jer ona nije vise ono sto sto je nekada bila? Pa ja sam ih zavolela zbog onog sto su snimili (pre) ’91. a ono sto je posle usledilo nije bilo nista manje bolje - po mom misljenju.

E jadno ti mi$ljenje ako konta$ da ono $to je usledilo posle nije "ni$ta manje bolje". Taj pad energije i kreativnosti se vidi iz sve-Mira. Sa "And justice for all" se sve zavr$ilo. "Crni album" je bilo batrganje.. komercijala.. sve posle toga ne vredi komentarisati, a kamoli uporedjivati sa prva 4 albuma.

MetallicaTheRasmus:
I mislim da imam prava na svoje misljenje ma koliko ono nekome izgledalo pogresno ili jadno... Cenim Metaliku zbog svega sto su uradili i zbog toga sto su se odrzali onakvim kavi jesu danas, ma koliko ih vi smatrali “komercijalcima” ili “olinjalim macorima”. Btw. Jamesov glas je na svakom albumu sve bolji i bolji.

Naravno da ima$ prava na svoje mi$ljenje mala dewojtchitze. To ti niko ni jednoga trenutka nije osporio niti niti doveo u piPanje. Da nema$ slobodu na mi$ljenje i pisanje sada ne bi bilo ove disQsije :) I ta ZLONAMERNA :) tvrdnja da je Jamesov glas na svakom albumu sve bolji... Yebote.. pa chovek ce da uzme tezge svim kantri pevachima.. uskoro ce i Kebu da zayebe. Glas mu je postao grublji, ali dzaba krechenje kada je krenuo da zavija kao najgora americhka seljachina.. nabacio je ubi bozhe odvratan naglasak.. chak i meni $umadincu smeta :)

MetallicaTheRasmus:
Kad me ovoliko napadas zbog mojih “glupih i smesnih izjava” sta bi tek bilo da, ne daj Boze, slusam Britni ili Cecu… Ili njih vise cenis od Metalike? Mislim sto da ne… ostale su verne svome stilu. :wink:

Napadam te!? sme$no :D Najradije bih te vodio mesec dana u planinu.. ne bih te vezivao za drvo i sekao vec bismo radili na tvom muzichkom ukusu slu$ajuci vetar i $um li$tja.. ptichice, potochitj i ostale $umske zhivuljke.. 8) xe xe i na ostalim uQsima naravno..
Sa druge strane, vi$e bih voleo da sam u dru$tvu ove dve napucane ribetine nego olinjalih kantri machora. Logichan izbor zdravog mu$karca :wink:

Bio sam ja do 00:30. Bilo je OK. Iskakao sam se uz Blazu, zburn i partibrejkerse.
Bila blaga sutka, cak nisu ni padali ljudi, malo sam se razocarao, navikao da ne moze bez modrica :-)
Prvi su svirali neki momci Say What im se zove bend, dobri su. Nemaju vokale.

introitus:
Bio sam ja do 00:30. Bilo je OK. Iskakao sam se uz Blazu, zburn i partibrejkerse.
Bila blaga sutka, cak nisu ni padali ljudi, malo sam se razocarao, navikao da ne moze bez modrica :-)
Prvi su svirali neki momci Say What im se zove bend, dobri su. Nemaju vokale.
otprilike isto... 00 30? to mu dodje posle Brejkersa :?
ja sam jos malo ostala na Dubu, pa otisla 8)
nije bilo lose... sve u svemu :wink: :wink:
za sutke ne mogu da pricam
nisam ucestvovala :oops:
bila sam gore na krovu, pa nisam imala prilike :cry:

Zavisi...

Regularno (za sve koji nemaju setovan custom ring)
Kuci: Beetlejuice tema
Napolju: KORN - A.D.I.D.A.S.
Tiho: Pored vibracije, Enigma - Silent Warrior

Kad me zovu 'uobicajeni' ortaci: Tina Turner - Proud Mary
Kad me zove devojcica: Morcheeba - Rome Wasn't Built In A Day
Kad me zove sestra (ili neko od kuce): Itchy & Scratchy show (tema iz Simpsons-a)
Kad me zove 'sakriveni broj': X-Files tema
Kad me neko sa 'crne liste' zove (tj. auto-reject pozivi), dobijem kratko 'Ha, ha, ha...' (ali onaj iz crtanih uaha-ha-ha...)
Kad se bootuje phone: 'Welcome! Foolish Mortals, to the haunted mansion, I am your host, your ghost host. Uahahaha... There's no turning back now!'

SMS/MMS: Standardni Nokia-in message.mid
Email: Ona 'truba' za budjenje vojske...
ICQ/MSN/AOL/Jabber poruka: Boinnng! (ono iz crtanih filmova)

To bi bilo to... Mada cesto menjam zvukove... Cim cujem da se negde pojavi zvuk koji je kod mene, isti odlazi u zaborav - prosta stvar, ne zelim da se hvatam za dzep svaki put kad se odnekud cuje muzika koja je i na mom telefonu...

Back