wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Ma ne zna narod sta valja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel Bambiwild_child:Ja sam cula samo englesku verziju![]()

bleach:sta si se bre motala po bulevaruBlack_Swan:Evo juce videh na bulevaru "once"...![]()
:? :?
cccccccc...
a mogla si do Trga da svratis 8)
ops: Pa to je bio petak...U subotu je trebalo da svratim do trga....dobro, svejedno...Black_Swan:bleach:sta si se bre motala po bulevaruBlack_Swan:Evo juce videh na bulevaru "once"...![]()
cccccccc...
ops: Pa to je bio petak...U subotu je trebalo da svratim do trga....
nemoj tako....
ova ce me pojesti sto nisam dosla
bleach:dobro, svejedno...Black_Swan:bleach:sta si se bre motala po bulevaruBlack_Swan:Evo juce videh na bulevaru "once"...![]()
cccccccc...
ops: Pa to je bio petak...U subotu je trebalo da svratim do trga....
nemoj tako....
ova ce me pojesti sto nisam dosla
petak :shock: :shock: jos gore...
bulevar! Peta! veeeeoma blizu :shock: :shock:
onda bi imala priliku svasta da vidis...eh... :?
naravno. sta si mislila? da se izvuces?
ops:
ops: 

extremist:Ne tako nesto je nemoguce jer zapis svirke sa gitare moguce je odraditi jedino u waw format a ne i u midi. Jedino klavijatura to dozvoljava sa npr Cubase programom. Mozda jedino naci neki prog koji konvertuje notni sistem u tablaturni ali za tako nesto nisam cuo. Pozdrav
bleach:jel Bambiwild_child:Ja sam cula samo englesku verziju![]()
![]()
![]()
![]()

Vidi bogati, pa otkad Ameri toliko vole Stoju. Da to nisu oni naši u dijaspori pokupovali tih pet miliona CD-ova. A mozda su i Hrvati u Americi zavoleli Stoju, pa krenuli u znak podrške da kupe koji milion primeraka. Higly unlikely. Ma mora da su to Ameri, zamisli samo, klicni ostavljaju hip-hop, u underground klubovima trešti Stoja, ljudi šetaju Njujorkom u majicama sa natpisom "I love Stoya". Čuo sam da su je čak i Eskimi počeli slušati.wild_child:PA SVI I MLADO I STARO
Napravila je tiraz od 5 miliona primeraka...SAMO U AMERICI
)