Black_Swan
Aktivan član
- Poruka
- 1.391
Potpuno slucajno nasla na netu....tuga
Ja sam vise volela Johnny-ja,ali i Sid je (bio)super....
Ja sam vise volela Johnny-ja,ali i Sid je (bio)super....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
). Jedino sto smo se smorili 4 sata do budjavog Van Gogh-a koji nas je dotukao. Sto se tice cene karte negde pred metallicu su mogle da se nadju za 500-1000 din, a one propusnice(roze narukvice) su se mogle naci i u 4 sata.Ja sam je jedva nabavio jurio sam likove koji su ih imali po dve-tri.Pica su bila preskupa sokovi 50din pivo 100 dinara BRE!
a tek majice 1200 pa mislim stvarno...a hteo sam da kupiom onu znojanicu koju nosi James.

)... dal' nesto sa plesom??
Decko je imao dugu plavu kosu, devojka tamno smedju do ramena, crnu majicu na bretele...?MetallicaTheRasmus:Jedino sto me nerviralo, bili su pojedini fanovi. Jedan par je stajao mirno na 4-5 metara od bine i grlio se, k’o da su gledali Pavarotija ili neki ljubavni film, a ne Metaliku. :x
ops:
Nama je bilo lepo
ops: 
Courtney:Decko je imao dugu plavu kosu, devojka tamno smedju do ramena, crnu majicu na bretele...?MetallicaTheRasmus:Jedino sto me nerviralo, bili su pojedini fanovi. Jedan par je stajao mirno na 4-5 metara od bine i grlio se, k’o da su gledali Pavarotija ili neki ljubavni film, a ne Metaliku. :xops:
Nama je bilo lepo
ops:
![]()

introitus:Led Zeppelin - Stairway to heaven
Deep purple - Child in time
Uriah Heep - July morning
Queen - The Propeth song
Asia - the day before the war
Pink Floyd - Hey you
Rainbow - Temple of the King
Whitesnake - Here i go
Stevie Ray Vaughan - Tin Pin Alley