C
Courtney
Gost
U stvari nisam bas tako mislila...izvini.Ako neces vise da dolazis j e b i ga ne mogu ja da te teramCourtney:Hvala!Vintersorg:* ovaj smrdljivi forum,vise nikad necu dodjem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U stvari nisam bas tako mislila...izvini.Ako neces vise da dolazis j e b i ga ne mogu ja da te teramCourtney:Hvala!Vintersorg:* ovaj smrdljivi forum,vise nikad necu dodjem
Vintersorg:* ovaj smrdljivi forum,vise nikad necu dodjem

A ja nisam!On je poceo po meni da pljuje dok ja nisam bila tu,sto je bas nisko,ja sam se izvinila za ono "Hvala",rekla da ostane ako oce,a on nije hteo i sta sad da se radi... :?die_happy:Oterali ste mi Vintersorg![]()
die_happy:Oterali ste mi Vintersorg![]()
dobro sta kazesza beer fest ?( jos nije kasnoCourtney:Bolje nekim picem sa vecim procentom alkohola...evo na primer vodkom,pa da bolje gorim! :wink:die_happy:Courtney:Nije mi smesno.Ne mogu vise.Nisam bila kuci dobra dva meseca,toliko ni decka nisam videla,dodjem ovde,obradujem se sto konacno mogu s nekim da pricam i vidis kako se zavrsi...sluzimo narodu:Policemo te pivom za kaznu![]()
![]()
![]()
hehehehehehe....ne mogu a da se ne smejem, izvini...cek' da ti dam par dobronamernih saveta da mi se ne istraumiras ovde na forumu:
-NIKAD,NIKAD,NIKAD ne primaj k srcu misljenja ljudi koje ne poznajes
-Forum je za zabavu (pa i svadje su zabavne!Zar ne)
P.S a sto da te ne poliju pivom? To je bas cool...evo ja cu umesto tebe!!:wink:
![]()
Ha,ha!Nas je nemoguce istrebiti jer dok zivimo mi zivece i RAP i HIP-HOP.Ha,ha!!!Jimi:Racunajte na mene.......mozda cemo uspeti da potamanimo i istrebimo ove glupe repere....
Puno pozdrava JIMI
Je glasam za RAP.Courtney:Da,zasto bismo uopste uporedjivali tako nesto?Rock je muzika,rap je mumlanje,skakanje na kameru,mlataranje rukama,uopste izigravanje majmuna.A sad je jos preko nekih "grupica" kao sto su Limp Bizkit i Linkin Park poceo da se mesa u metal!Uzas!![]()
P.S.Cast izuzecima,NEKOMERCIJALNIM old school grupama kao sto su Public Enemy i koje su imale nesto da kazu,da daju neku poruku narodu...
Isla bih da mogu,veruj mi...sluzimo narodu:dobro sta kazesza beer fest ?( jos nije kasnoCourtney:Bolje nekim picem sa vecim procentom alkohola...evo na primer vodkom,pa da bolje gorim! :wink:die_happy:Courtney:Nije mi smesno.Ne mogu vise.Nisam bila kuci dobra dva meseca,toliko ni decka nisam videla,dodjem ovde,obradujem se sto konacno mogu s nekim da pricam i vidis kako se zavrsi...sluzimo narodu:Policemo te pivom za kaznu![]()
![]()
![]()
hehehehehehe....ne mogu a da se ne smejem, izvini...cek' da ti dam par dobronamernih saveta da mi se ne istraumiras ovde na forumu:
-NIKAD,NIKAD,NIKAD ne primaj k srcu misljenja ljudi koje ne poznajes
-Forum je za zabavu (pa i svadje su zabavne!Zar ne)
P.S a sto da te ne poliju pivom? To je bas cool...evo ja cu umesto tebe!!:wink:
![]()
Dobro.Evo,vidis na ovom forumu sam naucila da postujem tudje misljenje i muziku.Nadam se da od rapa slusas ono nekomercijalnije (npr.Public Enemy,kao sto sam vec rekla,ili bar Tupka),ali ako ne opet je to tvoj izbor i ja ga postujem....21:Je glasam za RAP.Courtney:Da,zasto bismo uopste uporedjivali tako nesto?Rock je muzika,rap je mumlanje,skakanje na kameru,mlataranje rukama,uopste izigravanje majmuna.A sad je jos preko nekih "grupica" kao sto su Limp Bizkit i Linkin Park poceo da se mesa u metal!Uzas!![]()
P.S.Cast izuzecima,NEKOMERCIJALNIM old school grupama kao sto su Public Enemy i koje su imale nesto da kazu,da daju neku poruku narodu...
Brate,prvi koji je pogodio/la temu!Samo pogledaj o cemu smo mi sve pricali...Hvala na odgovoru,imas isto misljenje kao i ja.Jos ako bi hteo/la da odes na "Moze li nekoda slusa i black i trash i power?" i tamo kazes svoje misljenje,bila bih ti veoma zazvalna.. . .:Kratko i jasno NE!
Da,slazem se da nekome(kao sto sam ja,a ne decku koji vazi za metalca!) Bruceov vokal moze da zvuci kao power,ali nazalost,ova rasprava se pretvorila u smisljanje kazne za MENE,jer ne slusam Obitary (a ne kao sto su neki rekli,ne znam sta je to!)!. . .:Lepo. Ili mu pokazati gde je pogresio/le, a ako i dalju bude trvrdio/le istu glupost otfikariti im jezik da nebi vise pricao/le gluposti![]()
Mislim Nightwish Black. . . Daj. . .A za Maiden pa ljudi grese
![]()

TaYna:
Ako se dobro secam ja sam ti tamo prvi i ostavio svoje misljenje.Courtney:Brate,prvi koji je pogodio/la temu!Samo pogledaj o cemu smo mi sve pricali...Hvala na odgovoru,imas isto misljenje kao i ja.Jos ako bi hteo/la da odes na "Moze li nekoda slusa i black i trash i power?" i tamo kazes svoje misljenje,bila bih ti veoma zazvalna.. . .:Kratko i jasno NE!
P.S.Pisem kao da sam pametnija nego sto jesam jer mi se spava...
Pa sta ako neslusas? I dalje si ziva i zdrava.Courtney:Da,slazem se da nekome(kao sto sam ja,a ne decku koji vazi za metalca!) Bruceov vokal moze da zvuci kao power,ali nazalost,ova rasprava se pretvorila u smisljanje kazne za MENE,jer ne slusam Obitary (a ne kao sto su neki rekli,ne znam sta je to!)!. . .:Lepo. Ili mu pokazati gde je pogresio/le, a ako i dalju bude trvrdio/le istu glupost otfikariti im jezik da nebi vise pricao/le gluposti![]()
Mislim Nightwish Black. . . Daj. . .A za Maiden pa ljudi grese
![]()
![]()
******* Hip-hop I RAP rulla a sve ostalo noolaKiLLeR_GiRL:HIP-HOP RULLA SVE OSTALO JE NOOLA!!!
mj 21:* ga Hip-hop I RAP rulla a sve ostalo noolaKiLLeR_GiRL:HIP-HOP RULLA SVE OSTALO JE NOOLA!!!
E,pa vidis da si se potpisao.... . .:Ako se dobro secam ja sam ti tamo prvi i ostavio svoje misljenje.Courtney:Brate,prvi koji je pogodio/la temu!Samo pogledaj o cemu smo mi sve pricali...Hvala na odgovoru,imas isto misljenje kao i ja.Jos ako bi hteo/la da odes na "Moze li nekoda slusa i black i trash i power?" i tamo kazes svoje misljenje,bila bih ti veoma zazvalna.. . .:Kratko i jasno NE!
P.S.Pisem kao da sam pametnija nego sto jesam jer mi se spava...