ima li hopera????

sluzimo narodu:
Courtney, opet smo se slozili- stvarno nisi trebala da zapocinjes ovu temu. Meni je zao ako sam je ja rasplamsao, i jos vise mi je zao ako cu ovim da je nastavim ali dugujem par objasnjenja:
a) Keeperu, "imperijalistickim djubretom od jezika" sam nazvao engleski jezik, a ne tvoj nacin izrazavanja.
b) zaista ne pokusavam nikog da pokopam
c) religija i muzika imaju veze( kao sto sam vec pisao) zato sto su nesto ljudi pogresno shvatili i zato sto znacajno uticu na ljudski zivot.
d) metal jeste melodican( ali i agresivn)
e) ljudi, nemojte da se zamlacujete toliko podelama i znanjima o muzici, stvar je o tome sta ona izaziva kod nas !!!(osecanja ljudi a ne podaci)
PEACE
Nije trbalo da dolazim na ovj forum i serem kako sam nekakva metalka,a o metalu bukvalno ne znam nista!Eto rekla sam.Sad me spalite,radite sa mnom sta gog hocete,ja vise ne mogu...

sluzimo narodu:
Courtney, opet smo se slozili- stvarno nisi trebala da zapocinjes ovu temu. Meni je zao ako sam je ja rasplamsao, i jos vise mi je zao ako cu ovim da je nastavim ali dugujem par objasnjenja:
a) Keeperu, "imperijalistickim djubretom od jezika" sam nazvao engleski jezik, a ne tvoj nacin izrazavanja.
b) zaista ne pokusavam nikog da pokopam
c) religija i muzika imaju veze( kao sto sam vec pisao) zato sto su nesto ljudi pogresno shvatili i zato sto znacajno uticu na ljudski zivot.
d) metal jeste melodican( ali i agresivn)
e) ljudi, nemojte da se zamlacujete toliko podelama i znanjima o muzici, stvar je o tome sta ona izaziva kod nas !!!(osecanja ljudi a ne podaci)
PEACE

e, konacno nesto razumno :D
mislim da zaista nije trebalo ovako da se prepucavamo, sad kad sve pogledam nismo nista uradili. ali ne mogu zaista da odstupim od svojih stavova. ne treba da se delimo, ali mislim da je problem kod vecine metalaca sto oni sami izazivaju zgrazavanje kod drugih ljudi, jednostavno vidim po odredjenim personama ovde da oni jednostavno zele da ih mrzimo da bi oni potezali "predrasude", "nisi slusao to i to pa nemas pojma", "mrzite nas jer smo razliciti" .....
na kraju krajeva, ispostovao bih metal muziku i da je mnogi slusaju da nema te agresivnosti u muzici i imidzu metalaca kojoj mnogi, pa i ja, podlezemo.
ali jednom prilikom sam na nekom drugom forumu rekao da licno nemam nista protiv ljudi koji slusaju metal i da mogu da postujem izbor iako mi se ne svidja.
ali odredjene persone koje su se ovde pojavile (necu da imenujem da ne bi bilo licne prozivke, vec neka se same zamisle) su stvarno ono sto sam pre rekao - prosto te mame i zele da ih mrzis.

keeper:
na kraju krajeva, ispostovao bih metal muziku i da je mnogi slusaju da nema te agresivnosti u muzici i imidzu metalaca kojoj mnogi, pa i ja, podlezemo.
ali jednom prilikom sam na nekom drugom forumu rekao da licno nemam nista protiv ljudi koji slusaju metal i da mogu da postujem izbor iako mi se ne svidja.
ali odredjene persone koje su se ovde pojavile (necu da imenujem da ne bi bilo licne prozivke, vec neka se same zamisle) su stvarno ono sto sam pre rekao - prosto te mame i zele da ih mrzis.

Taj sam ali nisam METALAC!!!

Ma salim seeee!!!!

Courtney:
sluzimo narodu:
Policemo te pivom za kaznu :twisted: :twisted: :twisted:
Nije mi smesno.Ne mogu vise.Nisam bila kuci dobra dva meseca,toliko ni decka nisam videla,dodjem ovde,obradujem se sto konacno mogu s nekim da pricam i vidis kako se zavrsi...

hehehehehehe....ne mogu a da se ne smejem, izvini...cek' da ti dam par dobronamernih saveta da mi se ne istraumiras ovde na forumu:
-NIKAD,NIKAD,NIKAD ne primaj k srcu misljenja ljudi koje ne poznajes
-Forum je za zabavu (pa i svadje su zabavne!Zar ne)

P.S a sto da te ne poliju pivom? To je bas cool...evo ja cu umesto tebe!! :D :wink:

die_happy:
Courtney:
sluzimo narodu:
Policemo te pivom za kaznu :twisted: :twisted: :twisted:
Nije mi smesno.Ne mogu vise.Nisam bila kuci dobra dva meseca,toliko ni decka nisam videla,dodjem ovde,obradujem se sto konacno mogu s nekim da pricam i vidis kako se zavrsi...

hehehehehehe....ne mogu a da se ne smejem, izvini...cek' da ti dam par dobronamernih saveta da mi se ne istraumiras ovde na forumu:
-NIKAD,NIKAD,NIKAD ne primaj k srcu misljenja ljudi koje ne poznajes
-Forum je za zabavu (pa i svadje su zabavne!Zar ne)

P.S a sto da te ne poliju pivom? To je bas cool...evo ja cu umesto tebe!! :D :wink:
Bolje nekim picem sa vecim procentom alkohola...evo na primer vodkom,pa da bolje gorim! :wink: :lol:

Sta olovku dala bi mu celu torbicu sa sminkom!!!
Meni se licno jaaaaaaako svidja njegov glas,vise cak kad govori nego kad peva!!Prezgodan je,i nazalost bar za mene idealn decko bi bio neko kao on!!!!!!!!!!!!!!!Ako ne i ON :wink:

guitarrr_babe:
:lol:

hihihihi, pa da. Sta cu, priznajem, kriva sam po svim osnovama... Nije valjda da vi ljudi nemate ovako neke male slabosti?
Ne mogu da verujem,ista si ko ja!Znam i da je HIM komercijala i da Ville lici na pedera,i da im pesme i nisu nesto (sem Razorblade Romance) i opet ih volim!

Back