ima li hopera????

trebao bi mi program ovakav: da sa klavijature unesem note, a on da to zapamti, i jos bi bilo super, ispise ih (po taktovima, jos ako moze u vise redova, kao da se stampa, super)...koji? a d anije nesto mnogo veliki, ne treba mi ni mnogo instrumenata, ali ako moze da ispise vise notnih linija. jel ima neko to ?

Deya:
On je kao i citava MTV scena(a veliki deo i nase),utripovan ''opasan,los'' decko...
Ma sve je to isfolirano...
TO SEEEEEEEEEESSSSSSTRROOOOOOO UDRI MUSKA GOVEDA!!!!!!!!! TOTALNO SE SLAZEM SA TOBOM!!!!! SVI REPERI SU SMESNI KAO I OSTALE SHITINE!!!!! SMULJE GACE DO KOLENA I KRENU DA SIRE RUKE U FAZONU: FACA SAM , PA STA!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vidi ovako brate! Ako si totalni pocetnik, znaci nemas tri cuke o terminologiji, principima rada sintisajzera, semplera i sl. onda ces mnogo da se namucis dok neudjes samo u osnovu problematike. Ako imas zivaca za ovako nesto pocni sa Reasonom. Ja sam iz njega naucio sve, ima izvanredan manual i sve je graficki tako predstvaljeno da ako nucis u njemu lako ces se snaci i u bilo kom muzickom studiju ili drugom programu! FrutyLoops zaboidji jer je mnogo konfuzan za pocetnike!
Ako ti ovo suvise deluje komplikovano onda se igraj sa progrmcicima iz serije E-Jay (ima ih gomila za razne tipove muzike) ili Acidom, naravno uvek mozes od pirata da nabavis diskove sa samplovima i da se igras sa obradom istih u SoundForgeu. Uz malo kretivnosti mogu odlicne stvari da se dobiju!
Inace za totalnog pocetnika od hardvera ti netreba nista spceijalno, jedino ako se odlucis da ucis zanat preko nekog ozbiljnog prog.(Reason) bilo bi vise nego dobro da nabavis MIDI klavijaturu (bar 150E, pa ti vidi), inace mozes da nadjes i programcice koji emuliraju kalvijaturu preko tastature (ako te interesuje pitaj pa cu da ti objasnim kako da ih iskoristis). Poz.

da li je ono luapnje gitare neka umetnost?
Hiphop ima 4v grane:
djing/djevi
to su hh djevi koji scratchuju,i prave matrice
mcing/mcijevi
to si popularni REPERI koji rimam iskazuju svoje emocije,opisuju zhivot...Ali danas je sve vishe wannabe-a :(
b boying/brejkeri
to su brejkeri koji svojom igrom predstavljaju hiphop.Break dance je veoma popularan zbog vratolomija.
writing/crtachi
to su ljudi koji graffitima iskazuju osecanja na zidu i propagiraju hiphop na ovaj nachin

a shto se tiche shirenja ruku to je sasvim proizvoljno tj neki mc to i ne mora da radi.U ostalom shta rockerima znachi ono cimanje kosom gore dole i skakanje,pravljenje onih tatooa?
shto se tiche extremnog oblachenja i mene to neakad nervira.Pravi tj proff mcjevi se i ne oblache toliko xtremno a i to je lichni izbor odece u kojoj se prijatno osecas.zar ne?
:P

BEOGRADJANKA '89:
Deya:
On je kao i citava MTV scena(a veliki deo i nase),utripovan ''opasan,los'' decko...
Ma sve je to isfolirano...
TO SEEEEEEEEEESSSSSSTRROOOOOOO UDRI MUSKA GOVEDA!!!!!!!!! TOTALNO SE SLAZEM SA TOBOM!!!!! SVI REPERI SU SMESNI KAO I OSTALE *!!!!! SMULJE GACE DO KOLENA I KRENU DA SIRE RUKE U FAZONU: FACA SAM , PA STA!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

he he he
seko to shto shire ruke si vec rekla tako da nas ne zanima.Mozhda vas ni ja ne zanimam ali je ovo ipak moja tema :)))))))
ja sam inache jebeno 91 godishte,mislim to sam rekao tako da sad mozhete i da me zayebavate :!:

Back