ima li hopera????

slushajte reperchine opake,prvo ne da ste nalozeni nego ste.......aaaaaa brate nema za vas leka,proseravate se neshto ,neki geto u beogradu????alooooooo,idi u ameriku u bronks ili gde vec pa tamo getiraj i mashi ruchicama ovde nemash kome...svi ste nalozeni,imate neke d*olje uvek pored sebe koje nose tange i uske lonice .....prvo,da ste reperi kao shto se prodajete ,ne bi trebalo da imate fensericu pored sebe.koji ono seljsolavi ,,repuju,, ,kad riba drolja postane...,, neshto pljujete fensere ,kao gade vam se ovde ste prvi ,izlazite sa klinkama a la dragana mirkovic......ej zachepite vishe,smarate,tako ste truli i bajati,i podiggnite te lone da vam ne bi ispalo ***** iz njih...
pozdrav
yo :lol:

F*ck dat:
da li je ono luapnje gitare neka umetnost?
Hiphop ima 4v grane:
djing/djevi
to su hh djevi koji scratchuju,i prave matrice
mcing/mcijevi
to si popularni REPERI koji rimam iskazuju svoje emocije,opisuju zhivot...Ali danas je sve vishe wannabe-a :(
b boying/brejkeri
to su brejkeri koji svojom igrom predstavljaju hiphop.Break dance je veoma popularan zbog vratolomija.
writing/crtachi
to su ljudi koji graffitima iskazuju osecanja na zidu i propagiraju hiphop na ovaj nachin

a shto se tiche shirenja ruku to je sasvim proizvoljno tj neki mc to i ne mora da radi.U ostalom shta rockerima znachi ono cimanje kosom gore dole i skakanje,pravljenje onih tatooa?
shto se tiche extremnog oblachenja i mene to neakad nervira.Pravi tj proff mcjevi se i ne oblache toliko xtremno a i to je lichni izbor odece u kojoj se prijatno osecas.zar ne?
:P
NISAM JA MENTALNO ZAOSTALA KAO SVE OVE HIP-HOP BUDALE,PA DA MI DETALJNO PISES BUDALASTINE!!!!!! Meni je jasno da su to sve same budale,koje se jos uvek nisu pronasle u zivotu i sad misle da su neki moj. Njihova(vasa) "MUZIKA" ja zivo s*anje!!! Samo znaju da balave za onim mikrofonom!!!Rock je moj nacin zivota,a pogotovu nacin mog razmisljanja!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ja sam odrasla uz Rock muziku,i stvarno ne znam kako neko moze da slusa ono repovanje do zore...??? Izvini,ali to MNOGOO SMAAAARA!!!!!! Dugacke kose,skakanje to je nesto... Ja to ne mogu da ti objasnim , neces razumeti... Ali hajde da probam : dugacka kosa predstavlja ponos,e a kod nas ti je ponos u smislu da znamo sta hocemo,na svirkama mlatimo kosom zato sto nas ritam vodi... Sta mislis o tome... A sta znaci vase balavljenje po mikrofonu???? A tatoo-i su znak naseg bunta!!! Da smo uvek spremni na nesto ekscentricno... Udisemo zivot punim plucima... TO JE NEKO MOJE LICNO MISLJENJE!!! Drecavi smo u svakom pogledu!!! A gitara je nasa zvezda-vodilja kroz zivot!!!!!!!!!!!!!

Karta je 2000 dinara, koncert je na stadionu, predgrupa je Slipknot...

Uostalom zar je bitno, bitno je da dolazi Hetfield i da cju ja njegovu pozadinu videti LIVE!
I naravno, da dolazi Slipknot i da cje tu biti No1... takodjeR live....

Joj... 15. jun... blizhi seeeeeeeee!

BEOGRADJANKA '89:
F*ck dat:
Hiphop ima 4v grane:
djing/djevi
mcing/mcijevi
to si popularni REPERI koji rimam iskazuju svoje emocije,opisuju zhivot...Ali danas je sve vishe wannabe-a :(
b boying/brejkeri
to su brejkeri koji svojom igrom predstavljaju hiphop.Break dance je veoma popularan zbog vratolomija.
writing/crtachi
to su ljudi koji graffitima iskazuju osecanja na zidu i propagiraju hiphop na ovaj nachin

a shto se tiche shirenja ruku to je sasvim proizvoljno tj neki mc to i ne mora da radi.U ostalom shta rockerima znachi ono cimanje kosom gore dole i skakanje,pravljenje onih tatooa?
shto se tiche extremnog oblachenja i mene to neakad nervira.Pravi tj proff mcjevi se i ne oblache toliko xtremno a i to je lichni izbor odece u kojoj se prijatno osecas.zar ne?
NISAM JA MENTALNO ZAOSTALA KAO SVE OVE HIP-HOP BUDALE,PA DA MI DETALJNO PISES BUDALASTINE!!!!!! Meni je jasno da su to sve same budale,koje se jos uvek nisu pronasle u zivotu i sad misle da su neki moj. Njihova(vasa) "MUZIKA" ja zivo s*anje!!! Samo znaju da balave za onim mikrofonom!!!Rock je moj nacin zivota,a pogotovu nacin mog razmisljanja!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ja sam odrasla uz Rock muziku,i stvarno ne znam kako neko moze da slusa ono repovanje do zore...??? Izvini,ali to MNOGOO SMAAAARA!!!!!! Dugacke kose,skakanje to je nesto... Ja to ne mogu da ti objasnim , neces razumeti... Ali hajde da probam : dugacka kosa predstavlja ponos,e a kod nas ti je ponos u smislu da znamo sta hocemo,na svirkama mlatimo kosom zato sto nas ritam vodi... Sta mislis o tome... A sta znaci vase balavljenje po mikrofonu???? A tatoo-i su znak naseg bunta!!! Da smo uvek spremni na nesto ekscentricno... Udisemo zivot punim plucima... TO JE NEKO MOJE LICNO MISLJENJE!!! Drecavi smo u svakom pogledu!!! A gitara je nasa zvezda-vodilja kroz zivot!!!!!!!!!!!!!
a i ti si ga mnogo skenjala sa tom zvezdom vodiljom :roll:

Anonymous:
BEOGRADJANKA '89:
F*ck dat:
Hiphop ima 4v grane:
djing/djevi
mcing/mcijevi
b boying/brejkeri
writing/crtachi

a i ti si ga mnogo skenjala sa tom zvezdom vodiljom :roll:
Nije meni cilj da skenjam vec da naucim "ljude" ,da je Rock nacin zivota... A ne one camuge...

EMOTIVAC:
Gde da nadjem pesmu ili akorde za pesmu Beograd Novi Sad ide "da mi je jos jednom do tebe bar jos jednom da osetim ti lice jos ovaj put jos ove jeseni pre nego sto umres umeni"
uff... ne volim tu pesmu... Kao da nije sudjeno da zajedno budu beogradjani i novosadjanke...
Ranko Slijepcevic je peva... mozda ti to pomogne...
pogledaj site- ove sa akordima... znam samo za ovaj...
http://www.2akordi.net/

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

BEOGRADJANKA '89:
SisaDaPimp:
Te to neki reper ispalio pa si sad nasla da ih pljujes ;).. Jbg nije lako al sta ces, zavoleces ih opet ;)
Gledaj siso,ja se u zivotu ne bih zabavljala sa reperom.Ne samo zbog muzike vec zbog toga sto su svi jadni i izopaceni!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ROCK'N'ROLL LONG LIVE!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
hey... devojko... nisi ti prava ,,rockerka'', i ne osecas muziku ni 2% ako pljujes po drugim pravcima...
bez ljutnje...

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

jack:
verovatno si ti ta droljetino jedna.Seljancuro jedna odvratna mnogo si ne zrela istripovana beogradjanka
Ti mene ne znas i ne mozes da zakljucis da li sam drolja ili ne!!! A po tome se i vidi da ti je mozak velicine kikirikija!!! (****** NE MOGU SVI DA BUDU "PAMETNI KAO TI..." A STO SE TICE TVOG NICKA!!! SKROZ JE DO JAJA!!! ZAMISLI KOLIKO MI SE SVIDJA KAD SAM TAKO NAZVALA SVOJE KUCE!!! ZNAS ONO,... JACK,JACK(DZEKI,DZEKI) MNOGO BREEE JAK NICK... NEMA STA!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

narodnjak:
narodnjaci su najbolji a vi narkomancine pojma nemate progutaj nesti i samo pici neka muzika koja ispira mozak na lecenje idite narkomani

Samo kad su vristanje, mukanje, zaurlevanje i druge vrste ispustanja neartikulisanih zvukova koje pustaju ovi sa granda i mnogobrojnih radio stanica divni. Pa ja bi tebi preporucio lecenje od primitivizma posto ta vrsta muzike u coveku ne moze da probudi nikakva druga osecanja sem onih najnizih.Jadni Turci i Grci sta im rade sa muzikom ovi slepci.

Alexandra9:
BEOGRADJANKA '89:
SisaDaPimp:
Te to neki reper ispalio pa si sad nasla da ih pljujes ;).. Jbg nije lako al sta ces, zavoleces ih opet ;)
Gledaj siso,ja se u zivotu ne bih zabavljala sa reperom.Ne samo zbog muzike vec zbog toga sto su svi jadni i izopaceni!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ROCK'N'ROLL LONG LIVE!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
hey... devojko... nisi ti prava ,,rockerka'', i ne osecas muziku ni 2% ako pljujes po drugim pravcima...
bez ljutnje... Pazi,nema ljutnje.Ok.Razumem te!!! Ne znas me!!! I ne znas kakva sam osoba!!! Ne volim repere zato sto me asociraju na balavce!!! Ajde njihova smorena muzika...djene,djene...ali bre mnnnooooogoooooo se tripuju!!! Hocu da pitam ljude koja ih to muka muci pa moraju da se hvataju za papir i olovku i da krecu da repuju do...Slazem se i ja u neku ruku nisam fer,ali ovaj topic bi trebao da bude iskljucivo za Rockere,koji na malo pametniji i zdraviji nacin razmisljaju!!! rEPERI, ZATVORITE USTA!!!! KO NESTO NAPISE NA OVO - MAGARAC!!!! HE,HE,HE,HE!!!pozz za ALEXANDRU9

~~~~~~~~~

Back