Deya
Zainteresovan član
- Poruka
- 171
On je kao i citava MTV scena(a veliki deo i nase),utripovan ''opasan,los'' decko...
Ma sve je to isfolirano...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deya:On je kao i citava MTV scena(a veliki deo i nase),utripovan ''opasan,los'' decko...

Anonymous:Ma majmune sta ti slusas kad ti ne odgovaraju Colonia , Georgiev i normalni.
Tebi se svidja otiso si,sarmu probo nisi,kuce laje a ja mislim ti si?E Boze kakvih seljacina u nasoj zemlji ima...

Princ of Kosovo:u takvom stanju bi ti odgovarao vjerovatno i neki pink favorit

) i jos da plati da bi usao?
 ) i jos da plati da bi usao?
Bleak WinterFullMoon:nista posebno...ne znam sta se palite,postoji jedno 150 bendova koji su takvu muziku pravili daleko pre njih
oni su samo jos jedan obican wannabe MTVband
alo slusajte sta hocete i pustite druge da slusaju.Nije losa nova kolonija , pogotovu pesma PLAMEN OD LJUBAVI.Anonymous:!!!:Anonymous:COLONIJU MOGU DA SLUSAJU SAMO RETARDIRANE PREKODRINSKE GLAVURDZE,I OVI NASI PRAZILUKOVICI
A ONAOM GAYu STO PEVA BI GURNO KLEMERICU U ZUTARU,KAKAV JE USKORAMENI HOMOSEKSUALAC 100% SE PUNI U AUSPUH,A VAMA SIJUXSIMA KOJI SLUSATE OVE UPSISANE GOVNARE EVO VAM TUKI PA DUVAJTE
Majmuncino jedna tupava,
Colonia je jedina grupa sa ovih prostora koju u inostranstvu mozes cuti, naravno imaju sve ,kvalitet ,prlijepe stihove,super ritam,a to sto ima ljubomornih idiota kao ti ,to je druga prica...
e opusti se, to je ista ona budala koja je imala ovako "pametan" komentar za vladu georgieva.
ocigledno je da ne zna sta je pravi kvalitet!
mora da slusa grandovce! :shock:

Anonymous:Mozda ti ne slusas tu vrstu muzike pa ne osjecas razliku al vjeruj meni po meni niko ne radi muziku slicnu njihovoj,Colonijina mi je nekako posebna i bar mom ukusu najvise odgovara...

Kad_LupimLupim:Pa pazi brate ovako... ako ti muzikom smatras samo ono gde ima i melodije, onda je techno tu tesko uklopiti (ne i nemoguce), al ajde onda da definisemo kako se zove taj fenomen? Jesi li nekad slusao perkusioniste, samo lupaju ritam (po svemu i svacemu) al opet reci da ne zvuci dobro!!! Uostalom za techno nemozes da kazes da zvuk stvara ritmom jer je ritam nonstopno isti, u technu se zvuk najvise stvara modulacijom raznih parametara zvuka! Zasto onda u tome ne bi bilo nekog smisla? Muzike? Sto mora po definiciji muzika da bude melodicna!?
Pa bice konja na hipodromu.....DevouredSoul:Kahm...
Pa ne znam zashto bi ljudi dolazili na hipodrom 15. juna? Ima neshto posebno??
Koncert Metlice je na partizanovom stadionu. Tako su rekli.