ima li hopera????

Nisu losi (drugaciji od vecine pinkovaca)... ali jednostavno ne mogu da ih slusam, ne odgovaraju mi...

Mislim da bi bili mnogo bolji kada bi ucutkali onog koji vice: ,,kaman evribadi, put jor hendz in di err... put jor hendz in di errr...'' :lol:

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

Bleak WinterFullMoon:
Pa veruj mi da bi se vise ispraznio za 5 min neke shutke,nego za pola sata ispiranja mozga.Mada to je individualno.

E pa vidis, i sutka ima svoje zvuke, recimo one teze stvari koje radio prodigy i uopste tezi oblik chemicala, ko sto kazes sve je to individualno, ko voli da se sutira slusace prodigy npr... ko voli da pojaca efekat exera ici ce na trance, kome je sve haj pusti rege itd... zika je odraz licnosti!

a nekima je zika i odraz bez-lichnosti :wink:

kao gomili na ekserima u atmosferi koja podseca na africhke rituale dozivanja kishe uz bubnjeve ...
ochito da su africhka plemena i plemena rejvera, tehnasha i njima slichnih na nekim slichnim nivoima ......... :)

sto se energije tiche, ne bih je troshio ni na shutke ni na djipanje .... radje bih je korektno iskoristio :wink:
omladini fali definitivno malo artikulisanosti i sredjenosti .... poneka trezna noc uz knjigu, film, laganu setnju i slichno.

slow down, kids.

Bleak WinterFullMoon:
nista posebno...ne znam sta se palite,postoji jedno 150 bendova koji su takvu muziku pravili daleko pre njih
oni su samo jos jedan obican wannabe MTVband

Mozda ti ne slusas tu vrstu muzike pa ne osjecas razliku al vjeruj meni po meni niko ne radi muziku slicnu njihovoj,Colonijina mi je nekako posebna i bar mom ukusu najvise odgovara...

a zasto mislis da su raveri slicni africkim plemenima?sigurno nikad nijesi komunicirao sa nekim od njih cim mozes tako da govoris,ovo vec lici na vrijedjanje.vidim i da vas droga asocira na ovu vrstu mjuze sto je totalno pogresno,nijesu to nikakve paralele da idu zajedno.zar i medju ostalim poklonicima drugih zanrova ne postoje konzumenti droge pa ih niko ne pominje.

Anonymous:
!!!:
Anonymous:
COLONIJU MOGU DA SLUSAJU SAMO RETARDIRANE PREKODRINSKE GLAVURDZE,I OVI NASI PRAZILUKOVICI
A ONAOM GAYu STO PEVA BI GURNO KLEMERICU U ZUTARU,KAKAV JE USKORAMENI HOMOSEKSUALAC 100% SE PUNI U AUSPUH,A VAMA SIJUXSIMA KOJI SLUSATE OVE UPSISANE GOVNARE EVO VAM TUKI PA DUVAJTE

Majmuncino jedna tupava,
Colonia je jedina grupa sa ovih prostora koju u inostranstvu mozes cuti, naravno imaju sve ,kvalitet ,prlijepe stihove,super ritam,a to sto ima ljubomornih idiota kao ti ,to je druga prica...

e opusti se, to je ista ona budala koja je imala ovako "pametan" komentar za vladu georgieva.
ocigledno je da ne zna sta je pravi kvalitet!

mora da slusa grandovce! :shock: :lol:
alo slusajte sta hocete i pustite druge da slusaju.Nije losa nova kolonija , pogotovu pesma PLAMEN OD LJUBAVI.

Ko je to malo preterao..
O.k. u pravu ste da sve izgleda po nekad kao pleme,i ja kad vidim gomilu predrogiranih smuci mi se zivot..pa ne preteruje se sa tim....A sta fali nama koji volimo ex?Volimo bre,lepo nam je tad...moda samo bezimo od realnosti..naravno da bezimo..a mozda nam se tako svidja.....electro madness...
da.da.....i ako podsecamo na pleme to je zato jer nam je tako jako! :twisted:

Anonymous:
Mozda ti ne slusas tu vrstu muzike pa ne osjecas razliku al vjeruj meni po meni niko ne radi muziku slicnu njihovoj,Colonijina mi je nekako posebna i bar mom ukusu najvise odgovara...

ma jok uopste...a sta je Scooter?
u svakoj pesmi se primecuje da su pokupili fore od njih (pre svega ono sa muskim vokalom,kao 'Come on!Bla bla...')i ko zna od koga sve jos,ne znam jer ne slusam to
al' ovo je vise nego ocigledno
cist plagijat

mozda samo malo volite eksere i da bezite od realnosti? :)
da, da, al samo maaalo .... :wink:

heh.
ne bojte se, nisam preterao. tehno i sve sto uz njega ide je chisto skrivanje, bezanje od zivota i stvarnosti, i to na ne bas dobar nacin.
slicnost sa africkim plemenima potiche od kolektivnog transa dok u koji ljudi upadaju dok im u glavi bubnje basovi ili africhki bubnjevi. ista stvar.

tehno ne mogu smatrati muzikom sto zbog toga jer to u stvari nema ni m od muzike, ima samo r od ritma, a sto zbog toga jer to chudo nema nikakvu ideju, poruku, misao .......

jeste li culi za pricu da je CIA izmislila tehno da bi plasirala sintetichku drogu?
pricha je smesnija od svakog tracha i pomalo bezveze .....
al razmislite malo o toj prichi :wink:
znate ono, gde ima dima, ima i makar malo vatrice

ONOM GAYu STO PEVA A I VAMA SVIMA KOJI SLUSATE OVE UBUDJALE SMRDINE,DOVEO BI PAR RETARDIRANIH CIGANCICA SA STAJGE DA VAM SE UPISHAJU PO FACI,A ZATIM DA VAM SE U..RU U USTA I UTABAJU NOGAMA,ALI BI PRVO NAHRANIO CIGE SARMICAMA OD ZELJA DA IM GO..ACE BUDE ZELENO,KASHASTO...

Pa pazi brate ovako... ako ti muzikom smatras samo ono gde ima i melodije, onda je techno tu tesko uklopiti (ne i nemoguce), al ajde onda da definisemo kako se zove taj fenomen? Jesi li nekad slusao perkusioniste, samo lupaju ritam (po svemu i svacemu) al opet reci da ne zvuci dobro!!! Uostalom za techno nemozes da kazes da zvuk stvara ritmom jer je ritam nonstopno isti, u technu se zvuk najvise stvara modulacijom raznih parametara zvuka! Zasto onda u tome ne bi bilo nekog smisla? Muzike? Sto mora po definiciji muzika da bude melodicna!?

Kad_LupimLupim:
Pa pazi brate ovako... ako ti muzikom smatras samo ono gde ima i melodije, onda je techno tu tesko uklopiti (ne i nemoguce), al ajde onda da definisemo kako se zove taj fenomen? Jesi li nekad slusao perkusioniste, samo lupaju ritam (po svemu i svacemu) al opet reci da ne zvuci dobro!!! Uostalom za techno nemozes da kazes da zvuk stvara ritmom jer je ritam nonstopno isti, u technu se zvuk najvise stvara modulacijom raznih parametara zvuka! Zasto onda u tome ne bi bilo nekog smisla? Muzike? Sto mora po definiciji muzika da bude melodicna!?

nije on rekao da muzika mora imati melodiju
za techno je rekao da ima R od ritma,sto je i tacno
al nije najgore to od svega
po meni je najgore sto dodje neko i pritisne PLAY i kao 'muzika' ide...gde je tu izvodjac?umetnik?
Moja baba bre moze da nauci da barata sampleovima,tako da nema potreba da se primate da su DJevi neki charobnjaci
to je tuga takve muzike...sto je svaki debil moze pustati,a sto se malo njih obogatilo time

Back