ima li hopera????

Neb:
Po mom misljenju, mozda i najkvalitetniji bend ovde i sada...
U danasnjem intervjuu na sajtu www.block-out.tk Nikola Vranjkovic najavljuje novi album "Nema vise lakih protivnika"... Zanimljivo za procitati..
"Danas niko ne veruje u bolje sutra, ali dobro je što i oni ljudi koji nisu u kriminalu i politici veruju u sebe. Ja isto tako verujem u sebe. U srpsko bolje sutra više ne verujem ali me ni ne uzbuđuje. A da su jadni - jadni su, ali novac ih čini veselim. Ne znam, možda bismo mogli da delimo šećer uz novi album." etc....

Pozdrav svima
Aha, dobri su... Samo ih ti slusaj a ja cu za par godina da te potrazim u Lazi Lazarevicu

pa normalno da nisu. ne moze jedna osoba da se izbori protiv svog vremena i rezima, ali ako pokusava da se izrazi kroz svoju muziku (koja je odlicna)onda je to super. po meni su oni ostavili nesto znacaqjno iza sebe i ja ih obozavam svu trojicu i smatram da su sa svakog aspekta nadvisili svoje vreme,taj period u kome su ziveli i stvarali, a ljudi koji ih nazivaju supcima to cine iz ciste nemoci da ih skapiraju

lara:
pa normalno da nisu. ne moze jedna osoba da se izbori protiv svog vremena i rezima, ali ako pokusava da se izrazi kroz svoju muziku (koja je odlicna)onda je to super. po meni su oni ostavili nesto znacaqjno iza sebe i ja ih obozavam svu trojicu i smatram da su sa svakog aspekta nadvisili svoje vreme,taj period u kome su ziveli i stvarali, a ljudi koji ih nazivaju supcima to cine iz ciste nemoci da ih skapiraju

MA joooookkkkk!!!
Znas koliko sam cuo takvih prica!!!

Ej narode.Ja obozavam Rap i Hip Hop.Rock mogu da svarim ali metal stvarno ono bas nema sanse.Obozavam i Eminema.Ne znam ko je rekao da njega slusaju klinke peti razred.I mene nerviraju ali samo one koje ga slusaju(ako ga uopste i slusaju) zato sto je sladak ili zgodan ili zato sto je u fazonu.....
Ali zato mislim da svako ima pravo da bira muziku koju ce da slusa i uz koju ce da odrasta.I ti corey aj budi iskren pa reci od kad slusas metal!Ti ne volis rap ja ne volim metal ali to ne znaci da treba da se poubijamo bre!
Poz.

EJ LJUDI OCU I JA DA SE UCLANIM!!!!!!!!!
EMINEM JE STVARNO JE*ENI KRETEN......................................................................................................................(CENZURISANO)....................
TAKO DA ME SMATRAJTE VASOM!!
MOZDA BI SMO MOGLI DA GA ISECKAMO MOTORKOM I SALJEMO NJEGOVE DELOVE POSTOM! I SVE TO DA OBJAVE NA SNN-U
(NEMOJTE MISLITI DA SAM NEKA MORBIDUSA, SAMO SE MALO ZABAVLJAM)

ESTRADA K'O ESTRADA.PUNA RAZNIH LIKOVA,I SVI SU UGLAVNOM NA ISTI KALUP,IMA ETO PAR ONIH KOJI SU BAS COOL,A VECINA SU TOTALNI PACENICI.PO MOM MISLJENJU JELENA KARLEUSA JE U CELOJ TOJ PRICI NAJGORA.UKUSI SU RAZLICITI,ALI NE KAPIRAM ONE KOJI NJU GOTIVE KAO PEVACICU ILI JOS GORE KAO LICNOST!

Ja vise volim ROCK,HARD ROCK!Rap u stvari ne volim uopste!Svi su tako vulgarni,nemuzikalni,komercijalni i jednolicni!pojavi se EMINEM i svi padnu u nesvest!Molim te!A sto se tice toga da li znaju da sviraju neki instrument ili da stvarno pevaju,bolje da ne diskutujemo o tome!
NPR:Onaj 50 CENT ima tekst"I love you like fat kid loves cake"Aman!!!!
trazim druga misljenja!

I ja glasam za rock.. ako moram da se odlucim izmedju pomenuta dva... ali, nemam nista protiv rapa... jednostavno... ako mi se nesto ne svidja, ne slusam ga... nek radi neko ono sto voli...mada, pitanje je koliko oni to vole...
S obzirom da je nastao rap u americi... a oni su pametni do moga.. onda mora i da vole to... glupo mi je... ima jednu te istu melodiju koja se ponavlja cela 2 ipo minuta koliko traje pesma i ono rechi su neki sex i nestoi... i tako... nisam ljubitelj 8)

ej ljudi ocu i ja da se uclanim.EM je stvarno isfolirani kreten.Imam i ja ideju,okacicemo njegovu fotku u prirodnoj velicini,pa cemo ga gadjati strelicama za pikado.Ko pogodi genitalije,dobija extra bonus-50 poena!sta mislite?

Back