metalka_86
Početnik
- Poruka
- 10
ROCK,naravno,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
him....:Volite li frontmena grupe HIM?![]()
Sta OVO treba da znaci?Inace,nisam za to da ubijemo Em-a,samo da ga malo povredimo,po mogucnosti da ga udarimo u glavu,pa da postane naki rocker...Nancy:...a ti corey, ko i svaki zatucani metallac...
Courtney:Dobro,a da napise neko nesto?
Stoorbak:Courtney:Dobro,a da napise neko nesto?
Pa ko bi i ovde napisao neshto? Pa zak i da neshto zna, odmah ga odbije ta tvoja postavka TOPIC-A! Kao satanizam nema nikakve veze sa metalom? Moli boga da taj tvoj lik ne procita ovako neshto, jer ce ti propasti i ona prica o Obituary!
p0z
posto su to obicni, mirni, uglavnom pogubljeni klinci kojima je pukla neka daska u glavi pa su utripovali da je metal nesto jako i mocno.keeper:naravno da ne moras biti satanista.
ti black-trash-greencore-gothic-death (koliko ih bre ima?) metalci koje ja znam ne znaju ni ko je ni sta je satana, a kamoli da pricaju da on postoji, da ga hvale i slaveposto su to obicni, mirni, uglavnom pogubljeni klinci kojima je pukla neka daska u glavi pa su utripovali da je metal nesto jako i mocno.
osim retkih slucajeva koje smo mogli videti u novinama da su fanovi "slayera" zrtvovali nekog druga u obredu, nisam cuo da je iko od metalaca satanista niti verujem da su ti ljudi sposobni da veruju ni u Boga, ni u satanu.
to su samo ljudi (klinci) kojima je black-death ...... metal filter za izivljavanje, za istresanje kompleksa, licnih nezadovoljstava itd.
i nista osim toga.
ta muzika je vrlo ruzna, lose zvuci, i daleko od toga da ima nekog smisla.
a ta njihova prdenja o djavolima, satanama, vesticama je proizisla kao kontra uobicajenim verovanjima u Boga i Dobro, posto ljudi koji proizvode tu muziku ocigledno nisu dovoljno inteligentni da pronadju stav vec su sposobni samo da kontriraju.
priznajem da ima razloga da se bude razocaran u sve ove dogme i verovanja kojima nas zatrpavaju i cijim se pojmovima svako ziv razbacuje, ali kontriranje nije pravi nacin.
keeper:naravno da ne moras biti satanista.
ti black-trash-greencore-gothic-death (koliko ih bre ima?) metalci koje ja znam ne znaju ni ko je ni sta je satana, a kamoli da pricaju da on postoji, da ga hvale i slaveposto su to obicni, mirni, uglavnom pogubljeni klinci kojima je pukla neka daska u glavi pa su utripovali da je metal nesto jako i mocno.
osim retkih slucajeva koje smo mogli videti u novinama da su fanovi "slayera" zrtvovali nekog druga u obredu, nisam cuo da je iko od metalaca satanista niti verujem da su ti ljudi sposobni da veruju ni u Boga, ni u satanu.
to su samo ljudi (klinci) kojima je black-death ...... metal filter za izivljavanje, za istresanje kompleksa, licnih nezadovoljstava itd.
i nista osim toga.
ta muzika je vrlo ruzna, lose zvuci, i daleko od toga da ima nekog smisla.
a ta njihova prdenja o djavolima, satanama, vesticama je proizisla kao kontra uobicajenim verovanjima u Boga i Dobro, posto ljudi koji proizvode tu muziku ocigledno nisu dovoljno inteligentni da pronadju stav vec su sposobni samo da kontriraju.
priznajem da ima razloga da se bude razocaran u sve ove dogme i verovanja kojima nas zatrpavaju i cijim se pojmovima svako ziv razbacuje, ali kontriranje nije pravi nacin.
8) 
Ja se time bas i ne bih ponosila!Kod metala mi se bas ta mistika i svidja,to prizivanje neceg davno zaboravljenog,sva ta magija koju ovaj divni pravac nosi u sebi.Vidim da to ne shvatas i bas mi te je zao,a to sto stavljas Slipknot u metal je vec posebna prica!keeper:zaboravih da se potpisem, ono prethodno napisano pripada meni![]()
Anonymous:Xe pa black nije jedino vezan za satanizam, svi vi ste pogreshno shvatili moje konstatacije! Ima dosta bandova koji se bave svemirom i vasioonom i o tome kako smo nastali [Borknagar, Vintersorg], dok ima i bandova koji su opcinjeni nekim narodima za cije postojanje ne sumnjamo [Suidakra, Nile]!
Elem, svi najveci geniji su isto tako bili neshvaceni kao i danashnji "metalci", jer ako provalish neshto novo, neshto shto se nece uklopiti u sivilo "normalne" civilizacije, odmah te proglase za ludaka i za nekoga kome fali neka "daska" u glavi!
Zato keeper trebao bi da se vratish tamo odakle si doshao, jer se ovde provaljujesh kao niko do sada! Cak ne znash ni da tacno napishesh Grind Core!
p0z
Ti si prvi sa kojim se skoro u svemu slazem!Neverovatnosluzimo narodu:Da li keeper zna da pise u to necu da ulazim( a i stvarno, ko bi pisao onim imperijalistickim djibretom od jezika), ali za klince je u pravu. Kakvi satanisti, kakva cuda, pojma oni nemaju. Svaka sekta, ali svaka (bilo satanisticka bilo neka druga) ima za cilj samo jedno- da osnivac zaradi sto vise para. Kao sto se oni uzalud mole Satani, tako se i popovi zalud mole Bogu(ali da ne ulazimo sad u teoloske rasprave). Jedno je sigurno- sve sto ljudi ne razumeju oni povezuju sa satanizmom. Tako je i sa ovim silnim metalima. Ali to sto ih ljudi ne razumeju nikako ne mora da znaci da su oni pronasli nesto kvalitetno( uostalom u "poslednje" vreme se malo sabloniziraju).
Na kraju mi ostaje da pitam da li sam ja mogao da pokrenem temu:"Da li moras da verujes u Boga, da bi pevao u crkvenom horu".
Kako bre mozete da mesate muziku i veru kad izmedju njih ne postoji pravilnost. Jedino zajednicko im je da ispunjavaju ljudski zivot u velikoj meri.
P.S. Zaista mi je drago sto nisi satanista !
sluzimo narodu:Da li keeper zna da pise u to necu da ulazim( a i stvarno, ko bi pisao onim imperijalistickim djibretom od jezika), ali za klince je u pravu. Kakvi satanisti, kakva cuda, pojma oni nemaju. Svaka sekta, ali svaka (bilo satanisticka bilo neka druga) ima za cilj samo jedno- da osnivac zaradi sto vise para. Kao sto se oni uzalud mole Satani, tako se i popovi zalud mole Bogu(ali da ne ulazimo sad u teoloske rasprave). Jedno je sigurno- sve sto ljudi ne razumeju oni povezuju sa satanizmom. Tako je i sa ovim silnim metalima. Ali to sto ih ljudi ne razumeju nikako ne mora da znaci da su oni pronasli nesto kvalitetno( uostalom u "poslednje" vreme se malo sabloniziraju).
Na kraju mi ostaje da pitam da li sam ja mogao da pokrenem temu:"Da li moras da verujes u Boga, da bi pevao u crkvenom horu".
Kako bre mozete da mesate muziku i veru kad izmedju njih ne postoji pravilnost. Jedino zajednicko im je da ispunjavaju ljudski zivot u velikoj meri.
P.S. Zaista mi je drago sto nisi satanista !