ima li hopera????

kako mislite "zasto su dosli u hazard"??? pa nije hazard mesto... znate li vi uopste sta hazard znaci!
Hazard je rec koja oznacava -rizik, slucaj, kocku...
i u pesmi sluzi da bi opisala kako je on oduvek bio problematican("rizican") za svoje druztvo...
ljudi... slusajte pesmu... :?
:wink:

svi koji kazhu da V.I.P. ne valja
da li mogu da mi nabroje te jebeno nemoguce razloge,uz argumente~!
evo mojih:

...Uradili su Fenomenalan album EKIPA STIGLA

...Ikac ima odlichan flow kao i rime dok Demian ima jak glas i rime ali je kao osoba pichkica

...Jedni su od najboljih iz Bassivity ekipe

...Odlichno su glumili u filmu 1 na 1
za razliku od onog retardiranog machka
iako je tema filma skinuta iz filma
u kome glumi legendarni Tupac(film: Ispod Obrucha

SADA VI hEjteri

:twisted: :twisted: :twisted:

Lik ima jake rime dok su mu rexxxona i OneYa radili okej matrice.
Glas ima kao neki feget koga karaju u bulju
a i mene libo ckura shta on studira, jer tupac je imao samo osnovnu(U amrici neshto kao do 16 dina) pa je imao jake rime....

:!:

Haha odlican album ekipa stigla?? Jeste odlican za nekog ko nema veze s'vezom. Lajnovi na uzrastu nekog ko ide u 3-4 razred osnovne, tj nikakvi. Niti wordplaya nista jbt, sranje su im rime samo takvo, plus pisu o necemu o cemu nemaju pojma.
Drugo ikac ima do yaya flow? to zajebancija? Daj bre de je to do yaya flow, poslusajte vi malo nasu nefirmisanu scenu, pa cete da cujete kakvih likova ima sa flowom kako kidaju. A taj ikac flow ni za ***** isto ko i demian, jedni od najgorrih flowova na sceni.
Mrzi me dalje da pisem, samo batalite taj VIP loma, ako znate sta je hop.

Evo ja od decembra jos kad god cuejm ovu pjesmu digne me na noge,ima po meni perfektan ritam a i tekst je u cool fazonu.

Inace mi se citav njihov novi album mnogo svidja.

Pogotovo Oci boje meda , Luda za Tobom , Ljeto 80 i neke...

A vama?

COLONIJU MOGU DA SLUSAJU SAMO RETARDIRANE PREKODRINSKE GLAVURDZE,I OVI NASI PRAZILUKOVICI
A ONAOM GAYu STO PEVA BI GURNO KLEMERICU U ZUTARU,KAKAV JE USKORAMENI HOMOSEKSUALAC 100% SE PUNI U AUSPUH,A VAMA SIJUXSIMA KOJI SLUSATE OVE UPSISANE GOVNARE EVO VAM TUKI PA DUVAJTE

KST radi normalno sad, samo što traže lične karte na ulazu i pivo sipaju u čaše. Nisam siguran da li radi samo gorepomenutim danima ili cele nedelje. Proveriću... Možete i da se učlanite (popusti za neke večeri, nekad i besplatno...) ali ako niste student, morate valjda da se cimate sa nekim papirima i slikama...

Anonymous:
COLONIJU MOGU DA SLUSAJU SAMO RETARDIRANE PREKODRINSKE GLAVURDZE,I OVI NASI PRAZILUKOVICI
A ONAOM GAYu STO PEVA BI GURNO KLEMERICU U ZUTARU,KAKAV JE USKORAMENI HOMOSEKSUALAC 100% SE PUNI U AUSPUH,A VAMA SIJUXSIMA KOJI SLUSATE OVE UPSISANE GOVNARE EVO VAM TUKI PA DUVAJTE

Majmuncino jedna tupava,
Colonia je jedina grupa sa ovih prostora koju u inostranstvu mozes cuti, naravno imaju sve ,kvalitet ,prlijepe stihove,super ritam,a to sto ima ljubomornih idiota kao ti ,to je druga prica...

Back