ima li hopera????

Strucnjak za Muziku:
:? Mozete samo da lupate gluposti o onim stvarima koje pojma nemate.Jimmy Page i ostali stariji gitaristi su i dalje ostali neprevazidjeni i legende za koji mladi muzicari/gitaristi danas mogu samo da sanjaju.
Nije stos svirati kao "manijak" nego biti kreativan i stvarati prijatne melodije uz komplikovanu i vrlo tesko izvodjenje.
Ne,ne,ne.
Zasto mora da bude komplikovano?
Pa sta vam je bre ljudi,lepota je u prostom,zato sam i rekao da je Kurt bio genije,sSa tri akorda uspevao je da napravi dobru pesmu.Uostalom poslusaj Bron yr aur - Led Zeppelin.U njoj je najkomplikovanije nastimati gitaru (ECGCAC)

Anonymous:
DRUGO POLUFINALNO VEČE DEMO MASTERS TURNIRA, SREDA 14. 04. 2004.

TAKMIČE SE

VORTEX
AMENTES
TALES OF DARK
DEMETHER
WATCHOUT
THRASH UNION
GODIŠNJI ODMOR
KING SIZE
IRISH STEW
DARK DREAM
BROKEN STRINGS

SREDA, 14.04.2004. DOM OMLADINE ULAZ 100 DINARA
GLASA SE KARTOM /3,2,1 GLAS/
watchout 3,mmmh,irish stew 2 i i i i demether 1... :P

Xperiment:
Najveci hip-hoper svih vremena. Nemogu nabaviti samo 2 njegova albuma "Thug Life" i "Makaveli"! Ako neko ima na prodaju neka mi posalje privatnu poruku.
P.S. Najbolja stvar je "Hit`m Up"!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

carice ti si zakon!posle pac-a

Now its all about versace
You copied my style
Five shots couldn't drop me
I took it and smiled

Anonymous:
brate oces beef samnom?hahahahaahah pffffff smesni su likovi.satro se qrce na tv-u i po certima a kad su ih odvalili od batina svi gledaju ko ckepi.a ko je dobio batina?shorty koji je pokusao da ih odbrani...a oni gledaju...hahaha ckepi

jednim delom si u pravoo
a shto se tiche vip-ja demian je pichkica a Ikac je Okej!

UrBaNiYaK:
1. Joe Satriani-ucitelj i neprevazidjeni genije na Ibanezu
2. Yngwie J. Malmsteen-brzina i tehnika na Fender stratocasteru
3. Steve Vai-tera gitaru da place na 7zicanom Ibanezu
A ostali poput Eric Claptona, Paige-a, Blackmoora, David Gilmoura su dobri muzicari koje ja mnogo volim i postujem ali koji nisu u rangu sa gorepomenutim manijacima!!!!
Imamo i dobre bluesere kao sto su:Stevie Ray Vaughn, Gary Moore,BB King... ali i oni su posebna prica, Blues is nothin' but good man feelin' bad!!!
A "gitaristi" poput Kurt Cobaina molim vas Gdur, Cdur, Adur eventualno E7, to moze da nauci i odsvira svako!!!
A i tolika buka oko Hendrixa, "svirao gitaru sa zicama naopako" pa jeste normalni? Svirao je Fendera za desnjaka (belog-posto je verovatno i on hteo da bude belac) ali na levu stranu, sa normalnim rasporedom zica!!! On je mozda "legenda" i bio dobar u svoje vreme, ali ne mesajmo nostalgiju sa cinjenicama, danas ima mnogo boljih gitarista nego sto je on tada bio!!!!bez uvrede!!!

e ovo je dobro razmisljanje 8)

Radi se o pravljenju sajta o našem najvećem rokeru svih vremena doktoru za rokenrol Miliću Vukašinoviću. saradnici su potrebni zbog lakšeg i bržeg sakupljanja i klasifkacije podataka i organizacije sajta. Pokušavam da stupim u kontakt sa Milićem lično preko goratona koji mi je obećao saradnju na ovom projektu.

UrBaNiYaK:
1. Joe Satriani-ucitelj i neprevazidjeni genije na Ibanezu
2. Yngwie J. Malmsteen-brzina i tehnika na Fender stratocasteru
3. Steve Vai-tera gitaru da place na 7zicanom Ibanezu
A ostali poput Eric Claptona, Paige-a, Blackmoora, David Gilmoura su dobri muzicari koje ja mnogo volim i postujem ali koji nisu u rangu sa gorepomenutim manijacima!!!!
Imamo i dobre bluesere kao sto su:Stevie Ray Vaughn, Gary Moore,BB King... ali i oni su posebna prica, Blues is nothin' but good man feelin' bad!!!
A "gitaristi" poput Kurt Cobaina molim vas Gdur, Cdur, Adur eventualno E7, to moze da nauci i odsvira svako!!!
A i tolika buka oko Hendrixa, "svirao gitaru sa zicama naopako" pa jeste normalni? Svirao je Fendera za desnjaka (belog-posto je verovatno i on hteo da bude belac) ali na levu stranu, sa normalnim rasporedom zica!!! On je mozda "legenda" i bio dobar u svoje vreme, ali ne mesajmo nostalgiju sa cinjenicama, danas ima mnogo boljih gitarista nego sto je on tada bio!!!!bez uvrede!!!

ono za Vai-a, Satriani-a i Malmsteen-a je istinito - manijaci.
al ja ne volim da slusam manijake vec muzichare ...
hendrix-a mi ne dirajte ... muzika nije stvar brzine, speed-a, mozda se nekom dize dok "manijaci" prze 100 nota u sekundi al muzika je ipak stvar osecaja ... :wink:

Back