ima li hopera????

Tako je goste! Odbrusi mu! Nemoj sad da ispadnesh glup u drushtvu! (prosto "obozhavam" ovakve likove :roll: )

Ja mislim da su pesme Pilota slatke. Chitav taj projekat poznat kao stari Yu rock je sweet, za neke sentimentalne vecheri pored vatrice.

"Kao ptica na mom dlanu" je predivna pesma.

Dont_Break_The_Oath:
Odakle znam o Norveskoj?Pa eto,recimo da Norveska je uspela svojevremeno da izrodi nekoliko umetnickih genija (Bjørnstjerne Bjørnson i Knut Hamsun),a sasvim mi je jasno da je to sada,danas samo jedan bedan i totalno glup narod da ga ja totalno gledam sa zaljenjem,i uopste nije cudno sto je Black Metal potekao odande,jer su sami sebe zavili u crno,sami sebe su proglasili bogovima u izolaciji,i onda su poceli razvijati svoju kulturu totalno nezavisnu od Danske,i to je bila greska Norveske.Dok je postojao Danski uticaj gore,sve je bilo u redu.
Norveska je kolevka totalne gluposti,brutalnog kapitalizma,nepodnosljive liberalnosti,bezrazloznog nacionalizma,(gori su i od Svedjana),tako da je sasvim normalno da se takvi idioti kao sto su Mayhem,
Dimmu Borgir,Borknagar,Gorgoth i ostali maloumnici razvijaju gore,daleko od celog sveta,a sami su se izolovali.
Zao mi je sto sam ikada naucio Norveski.Zao mi je sto ista znam o njima.
Ako vec toliko mrzis Norvesku i mrak zasto onda nosis taj nik? Za neupucene naziv treceg albuma od Mercyful Fate-a

E pa ... Don't Break The Oath jeste moj omiljeni album,ali Mercyful Fate nisu Norvezani,nego Danci,i nisu nastali ni pod kakvim uticajem mracne istorije,vikinske ere i tako dalje.A njihov mrak volim jer je muzika savrsena,tekstovi,sve,sve je kod Mercyful Fate na mestu,i njih smatram klasicnim Heavy Metalom,ne samo zbog pocetka osamdesetih kada su nastali nego takodje zbog onih cuvenih gitar duela Shermann-Denner.
I nemoj molim te uporedjivati jedan Mercyful Fate sa grupom klinaca koji su nastajali pod uticajima Venoma,a ne pod uticajem Mercyful Fate-King Diamond.

PRAZILUK ROKERI SMRDE KO KRDO POBESNELIH TVOROVA,ONOM TOCKU SE UPISHAO BI U BRADU PA DOK SE ONAKO CEDI GURNO BI MU SHAVCIGER U BULJU,A KEPA NEK MI POPUSI TUKI SVE SA ONIM NJEGOVIM SINOM HOMOSEKSUALCEM A KO SLUSHA OVE GENDOLE UPRDIM MU SE PO FACI

Dont_Break_The_Oath:
1. Ulrich Roth (ex-Scorpions
2. Michael Schenker (Scorpions,UFO,MSG)
3. Matthias Jabs (Scorpions)
4. Yngwie Malmsteen
5. Ritchie Blackmore (Deep Purple,Rainbow)
6. Kenneth Downing (Judas Priest)
7. Tony Iommi (Black Sabbath)
8. Hank Shermann (Mercyful Fate)
9. Andy La Roqcue (King Diamond)
10. John Sykes (Whitesnake)
Ovu dvojicu sto su na 8 i 9 mestu bih prebacio na 1 i 2 (Andy 1, Shermann 2), a ostatak me ne zanima. Ono su najbolji.
A Yngwie iz Footog City-a ce jednog dana doci na 3 mesto :P

Dont_Break_The_Oath:
E pa ... Don't Break The Oath jeste moj omiljeni album,ali Mercyful Fate nisu Norvezani,nego Danci,i nisu nastali ni pod kakvim uticajem mracne istorije,vikinske ere i tako dalje.A njihov mrak volim jer je muzika savrsena,tekstovi,sve,sve je kod Mercyful Fate na mestu,i njih smatram klasicnim Heavy Metalom,ne samo zbog pocetka osamdesetih kada su nastali nego takodje zbog onih cuvenih gitar duela Shermann-Denner.
I nemoj molim te uporedjivati jedan Mercyful Fate sa grupom klinaca koji su nastajali pod uticajima Venoma,a ne pod uticajem Mercyful Fate-King Diamond.
Znam ko je KD vrlo dobro. I naravno da ne moze da se poredi sa njima.
Samo cu te ispraviti za Dimmu jer on ipak nema tako losu muziku. Po meni ima super muziku, mada mora se priznati da KD ima bolju. . .

1. Joe Satriani-ucitelj i neprevazidjeni genije na Ibanezu
2. Yngwie J. Malmsteen-brzina i tehnika na Fender stratocasteru
3. Steve Vai-tera gitaru da place na 7zicanom Ibanezu
A ostali poput Eric Claptona, Paige-a, Blackmoora, David Gilmoura su dobri muzicari koje ja mnogo volim i postujem ali koji nisu u rangu sa gorepomenutim manijacima!!!!
Imamo i dobre bluesere kao sto su:Stevie Ray Vaughn, Gary Moore,BB King... ali i oni su posebna prica, Blues is nothin' but good man feelin' bad!!!
A "gitaristi" poput Kurt Cobaina molim vas Gdur, Cdur, Adur eventualno E7, to moze da nauci i odsvira svako!!!
A i tolika buka oko Hendrixa, "svirao gitaru sa zicama naopako" pa jeste normalni? Svirao je Fendera za desnjaka (belog-posto je verovatno i on hteo da bude belac) ali na levu stranu, sa normalnim rasporedom zica!!! On je mozda "legenda" i bio dobar u svoje vreme, ali ne mesajmo nostalgiju sa cinjenicama, danas ima mnogo boljih gitarista nego sto je on tada bio!!!!bez uvrede!!!

Dzimi Hendriks je stvarno neprevazidjen...
Stiv Vej, Stiv Mors, Rici Blekmur, Satriani, Dzimi Pejdz, Slesh... To bi bilo to, po mom misljenju. Od domacih samo Tocak i Milan Mladenovic bi mogli da se porede sa onima.

P.S. Veliki sam fan Nirvane i Kurta Kobejna, stvarno sam luda za njima... Ali me nervira kad tako neko odvali za Kurta... Chovek je sam priznavao da ne zna bas dobro da svira gitaru... Zato, fenseri, poslusajte malo neki solo od Nirvane (preporucujem pesmu Heart-Shaped Box) i uporedite sa, na primer, Stairway To Heaven (koja spada jos medju lakse)...
Pa cilj Nirvane i slucnih grungera jesu bili tekstovi...

Luthien:
da...a meni je kurt cobain tata

jaoooooooooooooo, jadan ti, tata ti se ubio dok je bio mlad! pa tebi je bash bilo burno detinjstvo :lol: .
bez uvrede, keva ti je WHOREEEE :lol: .

a o ovoj temi, slazhem se da treba voleti neki bend, i misliti da si njegov "najvecji fan" ali ne razumem potrebu da se time neko hvali.shta si ti(lik koji je postavo temu) dobio time shto si nama rekao da si najvecji fan hammerfalla?

DRUGO POLUFINALNO VEČE DEMO MASTERS TURNIRA, SREDA 14. 04. 2004.

TAKMIČE SE

VORTEX
AMENTES
TALES OF DARK
DEMETHER
WATCHOUT
THRASH UNION
GODIŠNJI ODMOR
KING SIZE
IRISH STEW
DARK DREAM
BROKEN STRINGS

SREDA, 14.04.2004. DOM OMLADINE ULAZ 100 DINARA
GLASA SE KARTOM /3,2,1 GLAS/

:? Mozete samo da lupate gluposti o onim stvarima koje pojma nemate.Jimmy Page i ostali stariji gitaristi su i dalje ostali neprevazidjeni i legende za koji mladi muzicari/gitaristi danas mogu samo da sanjaju.
Nije stos svirati kao "manijak" nego biti kreativan i stvarati prijatne melodije uz komplikovanu i vrlo tesko izvodjenje.

Back