ima li hopera????

Pedja Kovacic:
milke.jpg

e zar nije car?

1473-1-2.jpg

Jel neko sluša Milića?

Imao sam kasetu Vatrenog poljupca, svojevremano... (best of)

A imam i onaj zadnji album. Dobio na poklon za rodjendan od druga... Inace, njegov brat je svirao sa Milicem u novoj postavi Poljupca...

kortikal:
Bio.
(sorry ako zastarela tema...
Al' moram negde da se izjadam! ...)
Najavili su ga kao da je onaj-onaj Cafe del Mar, "kompiliran" od str. Jose Padilla (najdobrim delom), lagana muzikica u pozadini na reklami, da bi se na licu mesta sve pretvorilo u masu celavaca koji se bacaju uz tehno ritam.... (istini za volju, bese to, prema mojim muzickim (s)hvatanjima, neki tvrdji house...)
A taman sam mislio kako cu 6-7 h da se tripujem, minimalno pokrecem, maximalno uzivam...
:cry: , :cry: , :cry: ...
Bravo care...Totalno se slazem,al reko da neuvredim nekoga kome je bilo bas lepo!

Odakle znam o Norveskoj?Pa eto,recimo da Norveska je uspela svojevremeno da izrodi nekoliko umetnickih genija (Bjørnstjerne Bjørnson i Knut Hamsun),a sasvim mi je jasno da je to sada,danas samo jedan bedan i totalno glup narod da ga ja totalno gledam sa zaljenjem,i uopste nije cudno sto je Black Metal potekao odande,jer su sami sebe zavili u crno,sami sebe su proglasili bogovima u izolaciji,i onda su poceli razvijati svoju kulturu totalno nezavisnu od Danske,i to je bila greska Norveske.Dok je postojao Danski uticaj gore,sve je bilo u redu.
Norveska je kolevka totalne gluposti,brutalnog kapitalizma,nepodnosljive liberalnosti,bezrazloznog nacionalizma,(gori su i od Svedjana),tako da je sasvim normalno da se takvi idioti kao sto su Mayhem,
Dimmu Borgir,Borknagar,Gorgoth i ostali maloumnici razvijaju gore,daleko od celog sveta,a sami su se izolovali.
Zao mi je sto sam ikada naucio Norveski.Zao mi je sto ista znam o njima.

Moram da otvorim ovu temu,da cujem i vas,ali prvo ja da dam svoje misljenje.

Mercyful Fate-Don't Break The Oath
Queensryche-Operation Mindcrime
Scorpions-Love At First Sting
King Diamond- "Them"
Helloween-The Time Of The Oath
Accept-Balls To The Wall
U.D.O.-Faceless World
Running Wild-Port Royal
Saxon-Rock The Nations
Motorhead-Orgasmatron
Judas Priest-Defenders Of The Faith
Iron Maiden-Somewhere In Time
Dio-Dream Evil
Black Sabbath-The Eternal Idol
Blind Guardian-Imaginations From The Other Side
MSG-Built To Destroy
Kiss-Revenge
Metal Church-Blessing In Disguise
Yngwie Malmsteen-Eclipse
Ozzy Osbourne-No Rest For The Wicked

E ljudi, pa gde ste mi vi, prvo da vas pozdravim i da vam pozelim srecan praznik. Mene su malo pregazili vreme i dovljina tako da dugo vremena nisam imao konktakta sa elektronikom, pa ovako.
Bio sa u planini, vec vise meseci, bez ljudi, struje, vode... i zamislite dodjem odmah posle u BG i odem na koncert Divljih jagoda. I mogu da vam kazem da je bilo preterano dobro. Nisam uspeo da stignem na pocetak pa sam propustio jednu predgrupu ali bilo je ovako, prvo neki ludi Makededonci, pa Kraljevski apartman, i na kraju jagoda na slagu, Divlja jagoda(jagode). Sve ukupno oko 3 sata aktivne svirke. A kakve su Divlje jagode ili znate ili obavezno poslusajte. Za pocetak " Krivo je more" im nije najbolja pesma a drugo oni sviraju hard rok. A za one koji znaju sta su Jagode, svirali su sve najbolje stare stvari, znaci svaku pesmu koje se setite. Ljudi su bili neumorni. Jos su i svirali Azru, Purple... Ljudi OK, muzika isto tako. Sve ukupno provod na nivou. Nadam se da je neko bio veceras.

U svakom slucaju ljudi jeste li vi bili na nekom zanimljivom mestu, provodite li se gde( nadam se da).
Beogradjani, sta kazete za rok klub VOODOO i njihovu muziku, ustvari atmosferu uopste.

Jel zivite gde sem na ovom forumu, posto sam ja redovno sam... :(

I ja sam zbunjen... Ja jeste da sam pao sa Marsa, ali cak ni ja to nisam zasluzio. Za vece Kurta sam procitao, ali sam nazalost bio malo dalje od civilizacije tako da nisam mogao da idem... A ti jesi li bila, kako je bilo, i sta se stvarno desava sa ovim forumom. Ja stvarno nisam voleo preterano ni masu papaljenih metal ili( ne daj Boze) rep klinaca ali ovo je preterano

Ljudi, a sto se sveto okrenuo naopacke... Sto su meni zatvorili KST. U stvari cuo sam kao neki razlog, ali kakve su to gluposti... I gde cemo sada mi. Navike jesu pogana stvar, ali su mi ovu surovo ukinuli. Sram ih bilo. Dobro mozda ovo na prvi pogled i nema veze sa muzikom, ali varate se, gde cu ja sada da slusam svoju muziku :(

Shizi:
Nisi jedini koji si sam...a ima i svoje prednosti, kao i sve...
Kojih to prednosti, ja sam polovinu svojih koncerata odgledao sam zato sto su guzice mojih drugova i suvse ljenje ili su dzepovi plitki ili jos gore pamet im je plitka... I sta je tu prednost. Ja nisam vuk samotnjak, vec druzeljubivi pas. Sad ne mogu ni utiske da podelim sa nikim :evil:

JE3O TE DINO MERLIN, ONAJ VASLJIVI PESOVAN STO SE KARA ZA ZU ZU,NEK MI POUSI KARU I NEK ME POVUCE ZA RACKU KAO I SVI KOJI SLUSAJU OVU GOMILU G..ANA,UPISHAM MU SE U NOZDRVU,TREBA MU DOVESTI NEKE INVALIDE DA GA KARAJU I DA MU STAVE KUKU U B..U

Back