Spiritcraft
Ističe se
- Poruka
 - 2.501

Ne radi se o tome da niko ne voli muziku, stvar je u tome da mi suvise VOLIMO muziku da bismo voleli tehno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pedja Kovacic:![]()
e zar nije car?
![]()
Jel neko sluša Milića?
Bravo care...Totalno se slazem,al reko da neuvredim nekoga kome je bilo bas lepo!kortikal:Bio.
(sorry ako zastarela tema...
Al' moram negde da se izjadam! ...)
Najavili su ga kao da je onaj-onaj Cafe del Mar, "kompiliran" od str. Jose Padilla (najdobrim delom), lagana muzikica u pozadini na reklami, da bi se na licu mesta sve pretvorilo u masu celavaca koji se bacaju uz tehno ritam.... (istini za volju, bese to, prema mojim muzickim (s)hvatanjima, neki tvrdji house...)
A taman sam mislio kako cu 6-7 h da se tripujem, minimalno pokrecem, maximalno uzivam...
,
,
...

Kojih to prednosti, ja sam polovinu svojih koncerata odgledao sam zato sto su guzice mojih drugova i suvse ljenje ili su dzepovi plitki ili jos gore pamet im je plitka... I sta je tu prednost. Ja nisam vuk samotnjak, vec druzeljubivi pas. Sad ne mogu ni utiske da podelim sa nikimShizi:Nisi jedini koji si sam...a ima i svoje prednosti, kao i sve...

registruj se pa divljaj... ovako, nemoj da mi glumis tvrdog momka kao gost... seljacino glupa...Anonymous:PILOTI SU BUDJAVE RETARDIRANE CIGANSHTURE NAROCITO ONAJ PESHOVAN KIKI NATAKNEM GA NA DJOKU,MA JE3EM VAM MAMICU SVIMA KOJI SLUSATE TE GOVNJIVE UPISHANE SMRDLJIVE P..CKETINE